viriau žuvienę. pasaka . ačiū, puikus ir lengvas receptas. pirkau tilapijų file ir ant didelio puodo sudėjau visą poką tos žuvies, tai gavosi ir pirmas ir antras patiekalas vienu metu , tik tada jau gal reikėjo 2jų indelių lydyto sūrelio. Bet aš vis neišlaikau ir dadedu ko nors , tai dabar draugė sugundė dar ir kukurūzų įdėti. tiko . Labai skaniai visi kirto, ir labai greitai ir lengvai gaminosi.
mano mamos draugas verda tokius nerealius barscius be ju negaleciau gyvent kaip ir be saltibarsciu net neimanoma nusakyt ka jis ten deda kokia eiles tvarka,ne gaminamas labai ilga ir visko daug krauna
dariau ir aš "Žuvienę" nerealus receptukas, anksčiau neteko niekada jos virti, bet pavyko viskas puikiai, ir svarbiausia skaniai
Nu mamytes isgyret zuviene,reiks ir man virti,tik kad zuvies reikia eit nusipirkt
QUOTE(Cobrytė @ 2008 02 20, 08:56)
Kaip skaniai atrodo . O jau kaip lengva padaryti Ryt garuos ant mano stalo
nu cia neblogas receptukas reiks ir man pabandyt isvirt zuvienes
Turiu labai paprasta receptuka vistienos sriubos,
verdu kulseles, tada i sultinuka imetu bulvyciu, kepinta morka, svoguna, lauro lapa, puse saukstelio druskos, ir pagal skoni dedu arba ryziu arba smulkiu makaronu. Petrazoliu, vegetos. Labai skanu ir paprasta.
verdu kulseles, tada i sultinuka imetu bulvyciu, kepinta morka, svoguna, lauro lapa, puse saukstelio druskos, ir pagal skoni dedu arba ryziu arba smulkiu makaronu. Petrazoliu, vegetos. Labai skanu ir paprasta.
QUOTE(olesyte @ 2008 02 26, 16:18)
Turiu labai paprasta receptuka vistienos sriubos,
As tokia pat verdu..labai skani,as po to kulseles ar sparniukus apkepinu keptuvej su svogunu ir morkom ir grieteineles uzpilu
O gal kas nors zinote koky receptuka sriubytes kaip CILI trinta meksikietiska sriuba?Butu puiku ir namie paskanauti kazka panasaus
QUOTE(Egliukasz @ 2008 02 27, 01:10)
O gal kas nors zinote koky receptuka sriubytes kaip CILI trinta meksikietiska sriuba?Butu puiku ir namie paskanauti kazka panasaus
Verdu panašias sriubas:
Mėsą verdu su lauro lapukais, pipiriukais. Išvirtą ir atvėsinta mėsą sumalu su mėsmalę. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustau ir pakepinu, dedu pomidorų tyrę, biški pakaitinu.Viską sudedu į sultinį kur virė mėsa. Dar dedu žiedais pjaustytų alyvuogių. O jau į lėkštę dedu tarkuoto sūrio ir skrebučių.
Arba pakepinu gatava faršą aliejuje ir dedu į puodą.
Tada apkepinu kelias galvutes smulkinto česnako, smulkiai pjaustytų svogūną.Dedu irgi į puodą.Konservuotas pupelės pomidorų padaže ir pomidorus savo sultyse sutrinu,irgi dedu į puodą.Jei reikia galima sultinio dapilti, kas kokio nori tirštumo.Pipiriukų,druskytės pagal skonį.Užbarstyti tarkuotu sūriu
Sveikos mamytes, gal kuri zinote ir mokate gaminti skania siriubyte su frikadelemis ? noreciau receptuku
QUOTE(Katyte1977 @ 2008 02 27, 19:59)
Sveikos mamytes, gal kuri zinote ir mokate gaminti skania siriubyte su frikadelemis ? noreciau receptuku
as nuverdu sultini (mesos gabalas, petruskos ir saliero saknys, poras, morkos, prieskoniai), padarau frikadeles, atsikrai isverdu makaronus ir pries patiekiant dedu kelis sausktus makaronu, uzpilu sriuba ir pagardinu grietine
QUOTE(Elena @ 2008 02 20, 10:31)
Mano žuvienė Lyg tai viskas matosi Verdam sultinį, dedam bulvės, prieskonius, apkepintas morkas, kai bulvės beveik minkštos dedam žuvį.Prieš pabaiga sudedam lydytą sūrį.Skanaus
Viriau sita ,labai skanu,tik as dejau 4 rusiu zuvi,kalmarus ir krevetes,nu super Karaliska zuviene