Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

musu megstama pievagrybiu sriuba smile.gif

uzverdam vandieni, imetam sultinio kubeli, supjaustytas morkas, kai uzverda bulves, kol verda ant keptuves apkepam supjaustyta svoguna, paskui pievagrybius, kai jau siek tiek apkepa pabarstom prieskoniais, iberiam gera sauksta miltu, viska ismaisom ir pakepinam, puse stiklines pieno ar sultinio ir pamaisom kol uzvirs ir sutirstes, visa mase dedam i puoda su darzovem, dar pora min ir skanaus mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 02, 16:04)
musu megstama pievagrybiu sriuba  smile.gif

uzverdam vandieni, imetam sultinio kubeli, supjaustytas morkas, kai uzverda bulves, kol verda ant keptuves apkepam supjaustyta svoguna, paskui pievagrybius, kai jau siek tiek apkepa pabarstom prieskoniais, iberiam gera sauksta miltu, viska ismaisom ir pakepinam, puse stiklines pieno ar sultinio ir pamaisom kol uzvirs ir sutirstes, visa mase dedam i puoda su darzovem, dar pora min ir skanaus  mirksiukas.gif

user posted image

Aš irgi taip verdu pievagrybių sriuba tik nepilu pieno, bet reiks pabandyti ir su juo gal bus dar skaniau g.gif
Atsakyti
aš nemėgstu balintų sriubų pienu. man asocijuojasi su pieniškom sriubom, kurių nepakenčiu ir nuo darželio laikų nesu valgiusi. save apgaudinėju užbalindama grietine. ir ne lėkštėj o visame puode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2008 01 03, 21:25)
Aš irgi taip verdu pievagrybių sriuba tik nepilu pieno, bet reiks pabandyti ir su juo gal bus dar skaniau  g.gif

as pilu piena, kai neturiu grietnes paskui ideti mirksiukas.gif

QUOTE(krika @ 2008 01 03, 21:35)
aš nemėgstu balintų sriubų pienu. man asocijuojasi su pieniškom sriubom, kurių nepakenčiu ir nuo darželio laikų nesu valgiusi. save apgaudinėju užbalindama grietine. ir ne lėkštėj o visame puode  biggrin.gif

o tai grietine ne is pieno biggrin.gif
Atsakyti
nesu grybu megeja, maniau,kad ir sriubu su grybais nemegstu, bet anadien ciliake paragavau ir patiko bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas agurkine verda? Vyras va uzsiprase, tik kad niekad neviriau...
Papildyta:
sorry, radau visa tema priskirta siai sriuba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 02, 15:04)

uzverdam vandieni, imetam sultinio kubeli, supjaustytas morkas, kai uzverda bulves, kol verda ant keptuves apkepam supjaustyta svoguna, paskui pievagrybius, kai jau siek tiek apkepa pabarstom prieskoniais, iberiam gera sauksta miltu, viska ismaisom ir pakepinam, puse stiklines pieno ar sultinio ir pamaisom kol uzvirs ir sutirstes, visa mase dedam i puoda su darzovem, dar pora min ir skanaus  mirksiukas.gif

user posted image

dar tokios nebandžiau, ačiū už receptą, išbandysim
Atsakyti
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 05, 16:46)
o tai grietine ne is pieno  biggrin.gif

biggrin.gif taigi, rašiau kad save apgaudinėju tongue.gif
Atsakyti
vyro megstamiausia pupeliu sriuba

user posted image

parai uzmirkyti pupeles, tada i puoda dedam pupeles ir pvz. vistienos slaunele ar kokia kita mesa, kuri patinka, ~ po 40 min ar tada kai jau pupeles beveik minkstos, dedam svoguna ir morkas, kai uzverda bulves ir priekonius
Atsakyti

iš vakaro pamačiau receptą, tai visą naktį svajojau apie šitą sriubą, vos užmigau... eisiu virti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(yzzy @ 2008 01 16, 13:38)
iš vakaro pamačiau receptą, tai visą naktį svajojau apie šitą sriubą, vos užmigau... eisiu  virti  bigsmile.gif

jau valgau, labai skanu smile.gif super smile.gif ačiū už receptą 4u.gif
Atsakyti

user posted image

na ir as sita sriubike isbadysiu smile.gif
Atsakyti