musu megstama pievagrybiu sriuba
uzverdam vandieni, imetam sultinio kubeli, supjaustytas morkas, kai uzverda bulves, kol verda ant keptuves apkepam supjaustyta svoguna, paskui pievagrybius, kai jau siek tiek apkepa pabarstom prieskoniais, iberiam gera sauksta miltu, viska ismaisom ir pakepinam, puse stiklines pieno ar sultinio ir pamaisom kol uzvirs ir sutirstes, visa mase dedam i puoda su darzovem, dar pora min ir skanaus
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 02, 16:04)
musu megstama pievagrybiu sriuba
uzverdam vandieni, imetam sultinio kubeli, supjaustytas morkas, kai uzverda bulves, kol verda ant keptuves apkepam supjaustyta svoguna, paskui pievagrybius, kai jau siek tiek apkepa pabarstom prieskoniais, iberiam gera sauksta miltu, viska ismaisom ir pakepinam, puse stiklines pieno ar sultinio ir pamaisom kol uzvirs ir sutirstes, visa mase dedam i puoda su darzovem, dar pora min ir skanaus
uzverdam vandieni, imetam sultinio kubeli, supjaustytas morkas, kai uzverda bulves, kol verda ant keptuves apkepam supjaustyta svoguna, paskui pievagrybius, kai jau siek tiek apkepa pabarstom prieskoniais, iberiam gera sauksta miltu, viska ismaisom ir pakepinam, puse stiklines pieno ar sultinio ir pamaisom kol uzvirs ir sutirstes, visa mase dedam i puoda su darzovem, dar pora min ir skanaus
Aš irgi taip verdu pievagrybių sriuba tik nepilu pieno, bet reiks pabandyti ir su juo gal bus dar skaniau
aš nemėgstu balintų sriubų pienu. man asocijuojasi su pieniškom sriubom, kurių nepakenčiu ir nuo darželio laikų nesu valgiusi. save apgaudinėju užbalindama grietine. ir ne lėkštėj o visame puode
QUOTE(ingakyca @ 2008 01 03, 21:25)
Aš irgi taip verdu pievagrybių sriuba tik nepilu pieno, bet reiks pabandyti ir su juo gal bus dar skaniau
as pilu piena, kai neturiu grietnes paskui ideti
QUOTE(krika @ 2008 01 03, 21:35)
aš nemėgstu balintų sriubų pienu. man asocijuojasi su pieniškom sriubom, kurių nepakenčiu ir nuo darželio laikų nesu valgiusi. save apgaudinėju užbalindama grietine. ir ne lėkštėj o visame puode
o tai grietine ne is pieno
Gal kas agurkine verda? Vyras va uzsiprase, tik kad niekad neviriau...
Papildyta:
sorry, radau visa tema priskirta siai sriuba
Papildyta:
sorry, radau visa tema priskirta siai sriuba
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 02, 15:04)
musu megstama pievagrybiu sriuba
uzverdam vandieni, imetam sultinio kubeli, supjaustytas morkas, kai uzverda bulves, kol verda ant keptuves apkepam supjaustyta svoguna, paskui pievagrybius, kai jau siek tiek apkepa pabarstom prieskoniais, iberiam gera sauksta miltu, viska ismaisom ir pakepinam, puse stiklines pieno ar sultinio ir pamaisom kol uzvirs ir sutirstes, visa mase dedam i puoda su darzovem, dar pora min ir skanaus
uzverdam vandieni, imetam sultinio kubeli, supjaustytas morkas, kai uzverda bulves, kol verda ant keptuves apkepam supjaustyta svoguna, paskui pievagrybius, kai jau siek tiek apkepa pabarstom prieskoniais, iberiam gera sauksta miltu, viska ismaisom ir pakepinam, puse stiklines pieno ar sultinio ir pamaisom kol uzvirs ir sutirstes, visa mase dedam i puoda su darzovem, dar pora min ir skanaus
dar tokios nebandžiau, ačiū už receptą, išbandysim
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 05, 16:46)
o tai grietine ne is pieno
taigi, rašiau kad save apgaudinėju
vyro megstamiausia pupeliu sriuba
parai uzmirkyti pupeles, tada i puoda dedam pupeles ir pvz. vistienos slaunele ar kokia kita mesa, kuri patinka, ~ po 40 min ar tada kai jau pupeles beveik minkstos, dedam svoguna ir morkas, kai uzverda bulves ir priekonius
parai uzmirkyti pupeles, tada i puoda dedam pupeles ir pvz. vistienos slaunele ar kokia kita mesa, kuri patinka, ~ po 40 min ar tada kai jau pupeles beveik minkstos, dedam svoguna ir morkas, kai uzverda bulves ir priekonius
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 02, 15:04)
musu megstama pievagrybiu sriuba
iš vakaro pamačiau receptą, tai visą naktį svajojau apie šitą sriubą, vos užmigau... eisiu virti
QUOTE(yzzy @ 2008 01 16, 13:38)
iš vakaro pamačiau receptą, tai visą naktį svajojau apie šitą sriubą, vos užmigau... eisiu virti
jau valgau, labai skanu super ačiū už receptą
QUOTE(Lalaa @ 2008 01 02, 15:04)
musu megstama pievagrybiu sriuba
uzverdam vandieni, imetam sultinio kubeli, supjaustytas morkas, kai uzverda bulves, kol verda ant keptuves apkepam supjaustyta svoguna, paskui pievagrybius, kai jau siek tiek apkepa pabarstom prieskoniais, iberiam gera sauksta miltu, viska ismaisom ir pakepinam, puse stiklines pieno ar sultinio ir pamaisom kol uzvirs ir sutirstes, visa mase dedam i puoda su darzovem, dar pora min ir skanaus
uzverdam vandieni, imetam sultinio kubeli, supjaustytas morkas, kai uzverda bulves, kol verda ant keptuves apkepam supjaustyta svoguna, paskui pievagrybius, kai jau siek tiek apkepa pabarstom prieskoniais, iberiam gera sauksta miltu, viska ismaisom ir pakepinam, puse stiklines pieno ar sultinio ir pamaisom kol uzvirs ir sutirstes, visa mase dedam i puoda su darzovem, dar pora min ir skanaus
na ir as sita sriubike isbadysiu