QUOTE(biryte @ 2007 10 09, 16:02)
[[color=blue]quote=veo,2005 02 04, 23:35]
Nesu tikra, kad kalbam apie tą pačią, nes grybų sriubą valgiau tik "Čili" picerijoj, o ne "Čili kaime", bet, jei mėgsti trintas sriubytes, šita turėtų patikti:) Su draugelka [color=blue]padarėm išvadą, kad tikrai į čiliako panaši:
[COLOR=blue]
Isbandziau sita sirubyte - superine! Labai labai aciu uz receptuka - cia pati skaniausia sriuba, kokia tik esu valgiusi
Nesu tikra, kad kalbam apie tą pačią, nes grybų sriubą valgiau tik "Čili" picerijoj, o ne "Čili kaime", bet, jei mėgsti trintas sriubytes, šita turėtų patikti:) Su draugelka [color=blue]padarėm išvadą, kad tikrai į čiliako panaši:
[COLOR=blue]
Isbandziau sita sirubyte - superine! Labai labai aciu uz receptuka - cia pati skaniausia sriuba, kokia tik esu valgiusi
Vakar dariau sia sriubyte, bet man ji gavosi skystesne nei Cili. Manu nebandziau deti, bet ar tikria jie sutirstins?
Ir spalva labai jau negrazi (tamsi tokia). Gal reiketu daugiau nei parasyta grietineles pilti? Ar ko nors kito baltos spalvos?