As verdu skirtingas pomidoru sriubas: ir su farsu, ir su ryziais, ir su pupelemis. Bet is svieziu pomidoru man skaniausia pati paprasciausia: pjaustytus pomidorus ir svoguna verdame 20 min., baigdamos virti dedame sultinio kubeli, pora cesnako skilteliu ir baziliko lapu. Sutriname mikseriu (jei mikseris mazo galingumo, geriau pomidorus nulupti). Labai skanu su skrudinta balta duona.
nepamenu ar is cia, ar ne, bet radau trintos svogunu sriubos receptuka skanumelis, nors nepasakyciau, kad megstu labai svogunus, bet patiko
QUOTE(Loretoidas @ 2007 08 13, 17:38)
As verdu skirtingas pomidoru sriubas: ir su farsu, ir su ryziais, ir su pupelemis. Bet is svieziu pomidoru man skaniausia pati paprasciausia: pjaustytus pomidorus ir svoguna verdame 20 min., baigdamos virti dedame sultinio kubeli, pora cesnako skilteliu ir baziliko lapu. Sutriname mikseriu (jei mikseris mazo galingumo, geriau pomidorus nulupti). Labai skanu su skrudinta balta duona.
svogunu neapkepini? o pomodorus taip ilgai verdi?.. labai patinka pomidoriene, bet pati labai retai verdu, nesigauna, kaip kavinese
o kaip isvirti buljona, akd jis nepajuostu? man jis visalaik ne galsvas iseina, bet toks negraziai pilkas
pakepink morkytę ant sviesto ir supilk virdama
O gal kas žinot kaip Gan Bei city gamina pomidorinė tą sriubytė? Nu be galo ji skani, tokia ir rūgštoką ir lyg ir ne, na nežinau net kaip apibūdinti
QUOTE(Gyncė @ 2007 08 27, 13:18)
O gal kas žinot kaip Gan Bei city gamina pomidorinė tą sriubytė? Nu be galo ji skani, tokia ir rūgštoką ir lyg ir ne, na nežinau net kaip apibūdinti
jei rugstoka ir ne tai manau siek tiek cukraus deda
Sveikutes
Gal kuri zinot kaip "Harcio"sriubyte issivirti???
Gal kuri zinot kaip "Harcio"sriubyte issivirti???
Gal kas zino kaip gamina Cili sriubyte "Cili" picerijoje?man jau labai skani
QUOTE(rutuks @ 2007 09 10, 13:53)
Gal kas zino kaip gamina Cili sriubyte "Cili" picerijoje?man jau labai skani
pabandyk i paieska ivesti. Kazkurioje temoje buvau radusi.
O gal kas nors zino Cili picerijoje gaminamos trintos pievagrybiu sriubytes recepta? Niam niam
gal kas galit padet labai noriu ismokt daryt harcio sriubite,gal kas receptuka turit?
isanksto dekoju