Trinta darzoviu sriuba (nužiūrejau Belgijoj;)):
-sutarkuoti keturias didesnes morkas
- supjaustyti 2 bulves, gabaliuką kopūsto, svogūną.
-saują skaldytų žirnių
- viską verdame vandenyje (kažkur pusė puodo)
- gale virimo įdedu skonio magijos kokį šaukštą
- per du kartus sumalu sriubą kokteilinėje (na, tokioj plakyklėje, kur mažas motoriukas yra, nežinau kaip vadinasi, bet ne kombainas
)
- po to algal supiltu jau tirštą sriubą į puodą, ir įdedu dar santa maria Rasos Bandzienės prieskonių sriuboms, ir truputį paverdu kokią minutę
- Viskas;)
Papildyta:
QUOTE(rytė @ 2007 08 10, 23:39)
Gal kas žinote kokią skanią sriubą su šviežiais poidorais?
Va kątik rašiau trintą morkų sriubą, tai galima ir daryti pagrindą ne morkas, o pomidorus, bet morkas vis tiek dėti, tik gal žirnių ne, nes nelabai tiks, o iš priesjkonių tai neblogai bazilikas tiktų