Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

QUOTE(aitta @ 2007 05 21, 20:40)
nu zinok kazkaip nesigauna linko idet. O tokiu atveju teks eit i Sonatinos tema "Skanaus" ir pirmam puslapyje, ten kur nuorodos i sriubu receptus, ziureti sriuba Nr. 6 - Kreminė sriuba su žaliaisiais žirneliais ir porais 
essen.gif

Aciu uz nuoroda, virsim ta skanuma. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgelux @ 2007 05 22, 07:31)
Na nejaugi neatsiras zinanciu apie astria sriubyte  g.gif

Pabandyk tokia sriubyte. As ja tiesiog vadinu PAMIDORINE. Paruosi farsa(kaip balandeliams),padarai rutuliukus ir i puoda(su vandeniu). Tada iberk ryziu arba ipjaustyk bulve(ka labiau megsti). Kol virs kukuliukai apkepink susmulkinta svoguna, keleta isspaustu cesnaku skilteliu, sutarkuota morka, paprika kubeliais. Kai apkeps supilk pomidoru padaza(as naudoju Suslaviciaus svelnu), tik ne ketciupa. Pakepink dar ir tada i puoda. Prieskonius siulyciau Vegeta ir cili pipirus(pagal skoni). Pagardink smulkintais krapais ir petrazolemis. Tai tiek. Tikiuosi patiks. SKANAUS!!!
Atsakyti
Sveikos, smile.gif viena diena pietavau su savo vaikinu bravarijoje ir valgem ten trinta brokoliu sriuba, gal kas galetu parasyti recepta ? smile.gif
Atsakyti
o kam nauja tema, jeigu net pirmame puslapyje yra didžiausia tema apie sriubas? g.gif

http://www.supermama...showtopic=11514
Papildyta:
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 05 24, 11:01)
o kam nauja tema, jeigu net pirmame puslapyje yra didžiausia tema apie sriubas?  g.gif

http://www.supermama...showtopic=11514


beje, trintos brokolių sriubos receptą rasi pačiam pirmajame tos temos puslapyje 4u.gif
Atsakyti
Vakaro sriuba

500 g jautienos krūtininės,
petražolių,
2 šakelės čiobrelių,
lauro lapelis,
2 salierų lapeliai,
svogūnas,
250 g pomidorų,
400 g bulvių,
200 g lapkotinių salierų
druskos,
pipirų.

Mėsą virti uždengus 1 l vandens. Įdėti petražolių ryšeli, čiobrelius, laurų lapelį, salierų lapelius ir smulkiai supjaustytą svogūną.
Pomidorus nulieti verdančiu vandeniu, išpjauti vaiskočius, nulupti odelę ir supjaustyti gabaliukais. Nuluptas bulves supjaustyti kubeliais, salierų lapkočius-griežinėliais.
Išvirusią mėsą išimti iš sriubos. Nupjaustyti mėsą nuo kaulų, išpjauti plėves. Mėsą supjaustyti gabaliukais, suberti į sriubą ir virti.
Suberti bulves bei salierus ir užvirinti. Likus 2 minutėms iki virimo pabaigos į sriubą sudėti pomidorus. Paskaninti druska ir pipirais. Tiekiant apibarstyti kapotomis petražolėmis.

Atsakyti
Grybų sriuba
Ingredientai:

100g grybų
100g bulvių
50g sviesto
1 pomidoras
1 svogūnas
100g grietinės
2 šaukštai susmulkintų krapų
1l vandens
druskos

Paruošimas:

Supjaustytus grybus ir susmulkintus svogūnus išverdame vandenyje. Įdedame kubeliais supjaustytas bulves. Joms išvirus, sudedame smulkiai supjaustytus pomidorus, įberiame druskos, užbaliname grietine, suberiame krapus.
Skanaus smile.gif
Atsakyti
oj kaip skaniai čia parašėt...bėgu gaminti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juli@: 12 liepos 2007 - 16:02
sveikutės, neežinau ar jau tokį receptuką bandėt, bet parašysiu ax.gif
reiks faršo, poros, lydyto sūrio bulvių ir prieskoniai.iš faršo padaryti frikadeles, smulkiai supjaustyti bulves, joms baigiant virti sudėti supjaustytus porus ir pačioje pabaigoje sudeti lydytą sūrį, čia pagal skonį, aš tai dedu su kumpiu. aišku neužmiršti prieskoniu. vienu žodžiu greitai ir skaniai ax.gif
Atsakyti
gal nepasikartosiu, labai megstu sia
TRINTA BULVIU SRIUBA SU ZIRNELIAIS
1kg bulvių
1l daržovių sultinio
1 stiklinė šaldytų žirnelių
1 kiaušinio trinys
100 gr grietinės
1 v.š. citrinos sulčių
smulkiai pjaustytų krapų, muskato, baltųjų pipirų


Bulves išvirti, pertrinti ir užpilti sultiniu.
Trinį išmaišyti su keliais šaukštais bulvių tyrės. Suberti žirnelius ir dar karta užvirti. Nukėlus nuo ugnies supilti trynio masę.
Užbalinti grietine, pagardinti pipirais, citrinos sultimis, muskatu, krapais.

uj, skanu... essen.gif
Atsakyti
Gal kas žinote kokią skanią sriubą su šviežiais poidorais?
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 07 17, 16:27)
gal nepasikartosiu, labai megstu sia
TRINTA BULVIU SRIUBA SU ZIRNELIAIS
1kg bulvių
1l daržovių sultinio
1 stiklinė šaldytų žirnelių
1 kiaušinio trinys
100 gr grietinės
1 v.š. citrinos sulčių
smulkiai pjaustytų krapų, muskato, baltųjų pipirų
Bulves išvirti, pertrinti ir užpilti sultiniu.
Trinį išmaišyti su keliais šaukštais bulvių tyrės. Suberti žirnelius ir dar karta užvirti. Nukėlus nuo ugnies supilti trynio masę.
Užbalinti grietine, pagardinti pipirais, citrinos sultimis, muskatu, krapais.

uj, skanu... essen.gif


pabandyk vietoj bulviu pertrinti virta cukinija. konsistencija ir skonis thumbup.gif o ir kaloriju 3kart maziau rolleyes.gif
Atsakyti
Trinta darzoviu sriuba (nužiūrejau Belgijoj;)):

-sutarkuoti keturias didesnes morkas
- supjaustyti 2 bulves, gabaliuką kopūsto, svogūną.
-saują skaldytų žirnių

- viską verdame vandenyje (kažkur pusė puodo)

- gale virimo įdedu skonio magijos kokį šaukštą

- per du kartus sumalu sriubą kokteilinėje (na, tokioj plakyklėje, kur mažas motoriukas yra, nežinau kaip vadinasi, bet ne kombainas blush2.gif )

- po to algal supiltu jau tirštą sriubą į puodą, ir įdedu dar santa maria Rasos Bandzienės prieskonių sriuboms, ir truputį paverdu kokią minutęsmile.gif

- Viskas;)
Papildyta:
QUOTE(rytė @ 2007 08 10, 23:39)
Gal kas žinote kokią skanią sriubą su šviežiais poidorais?

Va kątik rašiau trintą morkų sriubą, tai galima ir daryti pagrindą ne morkas, o pomidorus, bet morkas vis tiek dėti, tik gal žirnių ne, nes nelabai tiks, o iš priesjkonių tai neblogai bazilikas tiktųwink.gif
Atsakyti