Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

QUOTE(mazooji @ 2007 05 12, 20:09)
o as dar cia bulvuciu ideciau.... 4u.gif

Sios sriubos skonis labai specifinis, todel mano manymu bulves cia netiktu g.gif Siulau pirmiausia paragauti be bulvyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2007 02 08, 12:25)
Su manim drauge nesenai pasidalino sūrio sriubytės receptu.  Į verdantį vandenį sudejau kubeliais pjastytas bulves ir pakepintas tarkuotas morkytes. Faršą pakepinau su svogūnu, česnaku, prieskoniais ir taipogi sudėjau į puodą. Ai, dar sultinio porą kubelių įmečiau vietoj druskos blush2.gif  Kai sriuba baigia išvirti reikia kokius 3 šaukštus lydyto sūrio įdėt. Nu labai skanu. Tik sakyčiau reiktų vadinti ne sūrio, ber faršo sriuba smile.gif

skanute 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
viriau siandien pietums trinta spinatu sriuba, nu kokia skani gavosi, net vaikai gyre. tongue.gif
Atsakyti
Aš nesenai dariau tokią sriubytę, tai vaikas labai valgė ir man skanu thumbup.gif

TIRŠTA BULVIŲ SRIUBA SU DEŠRELĖMIS
Morkas supjaustyti griežinėliais, bulves kubeliais, svogūnus susmulkinti. Viską trumpai pakepinti keptuvėje, prieš nukeliant įdėti česnako.
Puode užvirti vandens ir įmesti tirpaus sultinio kubelį, sudėti pakepintas daržoves ir virti, kol bulvės ir morkos suminkštės. Tada sudėti griežinėliais supjaustytas dešreles ir visą laiką maišant suberti bulvių košės miltelius. Dar truputį pavirti, kol sriuba sutirštės, suberti prieskonius ir nukelti nuo ugnies. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 21 gegužės 2007 - 11:59
Gal Djoka galetum smulkiau parasyti apie ta trinta spinatu sriuba?
Atsakyti
QUOTE(aitta @ 2007 05 21, 15:33)
Gal Djoka galetum smulkiau parasyti apie ta trinta spinatu sriuba?

Kadangi sode gerai priderejo spinatu, tai sedevras buvo kuriamas eksprontu, Po ranka pasitaike morkos, bulves, svogunas, ir privalejau isvirti maziui mesos, tai sunaudotas buvo ir paukstienos sultinys, i pacia virimo pabaiga, darzovem isvirus, sumeciau spinatus, prieskonius ir atidengtam puode(kad Fionos ir Sreko), spalva nedingtu paviriau apie 3min. O po to viska i blenderi ir puiki trinta sriubyte, galima gardinti grietine. Skanaus.
Atsakyti
dekavoju, virsim

p.s. gal ne i tema, bet man skaniausia sriuba yra Sonatinos -poru ir zirneliu trinta sriuba. apsiryjimas
Atsakyti
QUOTE(aitta @ 2007 05 21, 19:39)
dekavoju, virsim

p.s. gal ne i tema, bet man  skaniausia sriuba yra Sonatinos -poru ir zirneliu trinta sriuba. apsiryjimas

Nu, nu receptuka greit. mirksiukas.gif
Atsakyti
nu zinok kazkaip nesigauna linko idet. O tokiu atveju teks eit i Sonatinos tema "Skanaus" ir pirmam puslapyje, ten kur nuorodos i sriubu receptus, ziureti sriuba Nr. 6 - Kreminė sriuba su žaliaisiais žirneliais ir porais
essen.gif
Atsakyti
Na nejaugi neatsiras zinanciu apie astria sriubyte g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgelux @ 2007 05 05, 21:41)
Sveikos. Kas man gali parasyti astrios sriubos recepta, kuri butu tirsta ir tiktu prie alaus g.gif  bigsmile.gif

tai gal chili con carne turi galvoj, bet tai labiau troshkinys nei sriuba. Receptu yra va cia , gal kuris tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnny_day @ 2007 05 13, 12:44)
Sios sriubos skonis labai specifinis, todel mano manymu bulves cia netiktu  g.gif  Siulau pirmiausia paragauti be bulvyciu  smile.gif

Paragavom, labai patiko thumbup.gif
Bulvių galima dėt galima ne. Šiaip pupelės vietoj bulvių, bet jeigu pridėsit, tai tik "tirštesnė" bus. Aš nedėjau ir nedėčiau smile.gif

Beje medaus ir raudonėlių irgi neturėjau, bet vistiek patiko smile.gif
Atsakyti