Gal kas žinot kur galima būtų nusipirkti dubenėlių iš duonos sriubai Vilniuje ?
Štai tokių :
http://www.baltasisp...x.php/lt/25145/
QUOTE(spiglys @ 2007 04 22, 13:47)
Gal kas žinot kur galima būtų nusipirkti dubenėlių iš duonos sriubai Vilniuje ?
Štai tokių :
http://www.baltasisp...x.php/lt/25145/
Štai tokių :
http://www.baltasisp...x.php/lt/25145/
realiai kur ju yra pirkt as nemaciau, bet tam puslapyje kuri nurodei, prie partneriu yra:
UAB "Palink" - IKI prekybos centrai.
UAB "Eiginta" - Prekybos centrai "Šilas".
UAB "Kilminė" - Prekybos centrai "Taupyk".
UAB "Stilsena" - prekybos centrai.
UAB "Lupra" - Prekybos centrai "Kubas".
UAB "Grūstė" - maisto prekių parduotuvės.
UAB "Samsonas" - maisto prekių parduotuvės
bandyk ten pasiteiraut..
Šiandien vakarienei pasigaminau gana sočią sriubą
Makaronų sriuba su kariu
smulkių makaronų
tarkuoto fermentinio sūrio
kario (nepagailėti )
pipirų
džiovintų svogūno laiškų (irgi nepagailėti )
sultinio gabaliuko
sojų padažo
Užverdam vandenį, suberiam makaronus. Šiek tiek paverdam. Suberiam smulkintą sultinį, priberiam kario, pipirų, svogūnų laiškus. Paverdam. Kai makaronai suminštėja, įpilam sojų padažo, suberiam tarkuotą fermentinį sūrį ir dar paverdam porą minučių. Išjungus uždengiam ir palaikom 2-3 minutes.
Atrodo gražiai ir skonis puikus
Makaronų sriuba su kariu
smulkių makaronų
tarkuoto fermentinio sūrio
kario (nepagailėti )
pipirų
džiovintų svogūno laiškų (irgi nepagailėti )
sultinio gabaliuko
sojų padažo
Užverdam vandenį, suberiam makaronus. Šiek tiek paverdam. Suberiam smulkintą sultinį, priberiam kario, pipirų, svogūnų laiškus. Paverdam. Kai makaronai suminštėja, įpilam sojų padažo, suberiam tarkuotą fermentinį sūrį ir dar paverdam porą minučių. Išjungus uždengiam ir palaikom 2-3 minutes.
Atrodo gražiai ir skonis puikus
QUOTE(LadyStar @ 2007 04 30, 18:57)
Šiandien vakarienei pasigaminau gana sočią sriubą
Atrodo puikiai o gal galima butu kokias proporcijas tikslesnes? Kaip tik dabar svogunu laisku sezonas
Aš kadangi viską "iš akies" darau, tai sunku patarti. Bet kad sriuba nusidažytų žaliai ir tų laiškų būtų pakankamai, vienai didelei lėkštei kažkur 1-1,5 šaukšto džiovintų laiškų dėjau
makaronų kokių 30 gr vienai porcijai.
fermentinio sūrio irgi kokie 30 gr. kario beveik pilnas arbatinis šaukštelis. O pipirai pagal skonį
makaronų kokių 30 gr vienai porcijai.
fermentinio sūrio irgi kokie 30 gr. kario beveik pilnas arbatinis šaukštelis. O pipirai pagal skonį
QUOTE(LadyStar @ 2007 04 30, 20:22)
Aš kadangi viską "iš akies" darau, tai sunku patarti. Bet kad sriuba nusidažytų žaliai ir tų laiškų būtų pakankamai, vienai didelei lėkštei kažkur 1-1,5 šaukšto džiovintų laiškų dėjau
makaronų kokių 30 gr vienai porcijai.
fermentinio sūrio irgi kokie 30 gr. kario beveik pilnas arbatinis šaukštelis. O pipirai pagal skonį
makaronų kokių 30 gr vienai porcijai.
fermentinio sūrio irgi kokie 30 gr. kario beveik pilnas arbatinis šaukštelis. O pipirai pagal skonį
Aciu Bandysiu sia sriubyte pasigamiti, tik su svieziais svogunu laiskais, tikiuosi nuo to niekas nepasikeis
POMIDORU SRIUBA SU FARSU:
- 2 saukstai aliejaus
- 400 g maltos jautienos
- pomidoras
- svogunas
- cesnako skiltele
- druska, malti juodieji pipirai,
- po sauksta arudoneliu ir medaus
- 0,5 l vandens
- saukstas citrinu sulciu
- indelis konservuotu baltuju pupeliu
- petrazoliu arba svogunu laisku (uzbarstyti)
Puode pakaitintame aliejuje pakepinti mesa. Sudeti susmulkinta pomidora, supjaustyta svoguna, cesnaka, prieskonius, medu, supilti vandeni, citrinu sultis. Troskinti 30 min., tada sudeti pupeles, prieskonius.
Ipylus i lekste uzbastyti petrazoles arba svogunu laiskus. SKANAUS!
Labai soti sriubyte. Kai ja verdu, antro patiekalo nedarau. Kadangi labai skanu, tai visu ingredientu dedu dvigubai (kad nepritruktu).
- 2 saukstai aliejaus
- 400 g maltos jautienos
- pomidoras
- svogunas
- cesnako skiltele
- druska, malti juodieji pipirai,
- po sauksta arudoneliu ir medaus
- 0,5 l vandens
- saukstas citrinu sulciu
- indelis konservuotu baltuju pupeliu
- petrazoliu arba svogunu laisku (uzbarstyti)
Puode pakaitintame aliejuje pakepinti mesa. Sudeti susmulkinta pomidora, supjaustyta svoguna, cesnaka, prieskonius, medu, supilti vandeni, citrinu sultis. Troskinti 30 min., tada sudeti pupeles, prieskonius.
Ipylus i lekste uzbastyti petrazoles arba svogunu laiskus. SKANAUS!
Labai soti sriubyte. Kai ja verdu, antro patiekalo nedarau. Kadangi labai skanu, tai visu ingredientu dedu dvigubai (kad nepritruktu).
QUOTE(sunnny_day @ 2007 05 02, 22:09)
POMIDORU SRIUBA SU FARSU:
- 2 saukstai aliejaus
- 400 g maltos jautienos
- pomidoras
- svogunas
- cesnako skiltele
- druska, malti juodieji pipirai,
- po sauksta arudoneliu ir medaus
- 0,5 l vandens
- saukstas citrinu sulciu
- indelis konservuotu baltuju pupeliu
- petrazoliu arba svogunu laisku (uzbarstyti)
Puode pakaitintame aliejuje pakepinti mesa. Sudeti susmulkinta pomidora, supjaustyta svoguna, cesnaka, prieskonius, medu, supilti vandeni, citrinu sultis. Troskinti 30 min., tada sudeti pupeles, prieskonius.
Ipylus i lekste uzbastyti petrazoles arba svogunu laiskus. SKANAUS!
Labai soti sriubyte. Kai ja verdu, antro patiekalo nedarau. Kadangi labai skanu, tai visu ingredientu dedu dvigubai (kad nepritruktu).
- 2 saukstai aliejaus
- 400 g maltos jautienos
- pomidoras
- svogunas
- cesnako skiltele
- druska, malti juodieji pipirai,
- po sauksta arudoneliu ir medaus
- 0,5 l vandens
- saukstas citrinu sulciu
- indelis konservuotu baltuju pupeliu
- petrazoliu arba svogunu laisku (uzbarstyti)
Puode pakaitintame aliejuje pakepinti mesa. Sudeti susmulkinta pomidora, supjaustyta svoguna, cesnaka, prieskonius, medu, supilti vandeni, citrinu sultis. Troskinti 30 min., tada sudeti pupeles, prieskonius.
Ipylus i lekste uzbastyti petrazoles arba svogunu laiskus. SKANAUS!
Labai soti sriubyte. Kai ja verdu, antro patiekalo nedarau. Kadangi labai skanu, tai visu ingredientu dedu dvigubai (kad nepritruktu).
Oi skaniai čia nuskambėjo, reiks pabandyti
Mano šaltibarščių receptas:
300-400gr. virtų tarkuotų burokėlių arba rūkštynių,
2-3 kiaušiniai,
1lt. šaltibarščių kefyro,
1lt. pieno,
1lt. virinto šalto vandens,
1-2 agurkai, svogūnų laiškai, krapai, druskos.
300-400gr. virtų tarkuotų burokėlių arba rūkštynių,
2-3 kiaušiniai,
1lt. šaltibarščių kefyro,
1lt. pieno,
1lt. virinto šalto vandens,
1-2 agurkai, svogūnų laiškai, krapai, druskos.
Sveikos. Kas man gali parasyti astrios sriubos recepta, kuri butu tirsta ir tiktu prie alaus
Nejaugi niekas nezino
QUOTE(sunnny_day @ 2007 05 02, 22:09)
POMIDORU SRIUBA SU FARSU:
- 2 saukstai aliejaus
- 400 g maltos jautienos
- pomidoras
- svogunas
- cesnako skiltele
- druska, malti juodieji pipirai,
- po sauksta arudoneliu ir medaus
- 0,5 l vandens
- saukstas citrinu sulciu
- indelis konservuotu baltuju pupeliu
- petrazoliu arba svogunu laisku (uzbarstyti)
Puode pakaitintame aliejuje pakepinti mesa. Sudeti susmulkinta pomidora, supjaustyta svoguna, cesnaka, prieskonius, medu, supilti vandeni, citrinu sultis. Troskinti 30 min., tada sudeti pupeles, prieskonius.
Ipylus i lekste uzbastyti petrazoles arba svogunu laiskus. SKANAUS!
Labai soti sriubyte. Kai ja verdu, antro patiekalo nedarau. Kadangi labai skanu, tai visu ingredientu dedu dvigubai (kad nepritruktu).
- 2 saukstai aliejaus
- 400 g maltos jautienos
- pomidoras
- svogunas
- cesnako skiltele
- druska, malti juodieji pipirai,
- po sauksta arudoneliu ir medaus
- 0,5 l vandens
- saukstas citrinu sulciu
- indelis konservuotu baltuju pupeliu
- petrazoliu arba svogunu laisku (uzbarstyti)
Puode pakaitintame aliejuje pakepinti mesa. Sudeti susmulkinta pomidora, supjaustyta svoguna, cesnaka, prieskonius, medu, supilti vandeni, citrinu sultis. Troskinti 30 min., tada sudeti pupeles, prieskonius.
Ipylus i lekste uzbastyti petrazoles arba svogunu laiskus. SKANAUS!
Labai soti sriubyte. Kai ja verdu, antro patiekalo nedarau. Kadangi labai skanu, tai visu ingredientu dedu dvigubai (kad nepritruktu).
o as dar cia bulvuciu ideciau....