Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

Gal kas žinot kur galima būtų nusipirkti dubenėlių iš duonos sriubai Vilniuje ?
Štai tokių :
http://www.baltasisp...x.php/lt/25145/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 22 balandžio 2007 - 13:49
QUOTE(spiglys @ 2007 04 22, 13:47)
Gal kas žinot kur galima būtų nusipirkti dubenėlių iš duonos sriubai Vilniuje ?
Štai tokių :
http://www.baltasisp...x.php/lt/25145/


realiai kur ju yra pirkt as nemaciau, bet tam puslapyje kuri nurodei, prie partneriu yra:
UAB "Palink" - IKI prekybos centrai.
UAB "Eiginta" - Prekybos centrai "Šilas".
UAB "Kilminė" - Prekybos centrai "Taupyk".
UAB "Stilsena" - prekybos centrai.
UAB "Lupra" - Prekybos centrai "Kubas".
UAB "Grūstė" - maisto prekių parduotuvės.
UAB "Samsonas" - maisto prekių parduotuvės

bandyk ten pasiteiraut..
Atsakyti
Šiandien vakarienei pasigaminau gana sočią sriubą smile.gif
Makaronų sriuba su kariu
user posted image
smulkių makaronų
tarkuoto fermentinio sūrio
kario (nepagailėti biggrin.gif )
pipirų
džiovintų svogūno laiškų (irgi nepagailėti biggrin.gif )
sultinio gabaliuko
sojų padažo

Užverdam vandenį, suberiam makaronus. Šiek tiek paverdam. Suberiam smulkintą sultinį, priberiam kario, pipirų, svogūnų laiškus. Paverdam. Kai makaronai suminštėja, įpilam sojų padažo, suberiam tarkuotą fermentinį sūrį ir dar paverdam porą minučių. Išjungus uždengiam ir palaikom 2-3 minutes.
Atrodo gražiai ir skonis puikus wub.gif thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(LadyStar @ 2007 04 30, 18:57)
Šiandien vakarienei pasigaminau gana sočią sriubą  smile.gif


Atrodo puikiai thumbup.gif o gal galima butu kokias proporcijas tikslesnes? Kaip tik dabar svogunu laisku sezonas smile.gif
Atsakyti
Aš kadangi viską "iš akies" darau, tai sunku patarti. Bet kad sriuba nusidažytų žaliai ir tų laiškų būtų pakankamai, vienai didelei lėkštei kažkur 1-1,5 šaukšto džiovintų laiškų dėjau 4u.gif
makaronų kokių 30 gr vienai porcijai.
fermentinio sūrio irgi kokie 30 gr. kario beveik pilnas arbatinis šaukštelis. O pipirai pagal skonį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LadyStar: 30 balandžio 2007 - 19:23
QUOTE(LadyStar @ 2007 04 30, 20:22)
Aš kadangi viską "iš akies" darau, tai sunku patarti. Bet kad sriuba nusidažytų žaliai ir tų laiškų būtų pakankamai, vienai didelei lėkštei kažkur 1-1,5 šaukšto džiovintų laiškų dėjau  4u.gif
makaronų kokių 30 gr vienai porcijai.
fermentinio sūrio irgi kokie 30 gr. kario beveik pilnas arbatinis šaukštelis. O pipirai pagal skonį  smile.gif

Aciu smile.gif Bandysiu sia sriubyte pasigamiti, tik su svieziais svogunu laiskais, tikiuosi nuo to niekas nepasikeis ax.gif
Atsakyti
POMIDORU SRIUBA SU FARSU:

- 2 saukstai aliejaus
- 400 g maltos jautienos
- pomidoras
- svogunas
- cesnako skiltele
- druska, malti juodieji pipirai,
- po sauksta arudoneliu ir medaus
- 0,5 l vandens
- saukstas citrinu sulciu
- indelis konservuotu baltuju pupeliu
- petrazoliu arba svogunu laisku (uzbarstyti)

Puode pakaitintame aliejuje pakepinti mesa. Sudeti susmulkinta pomidora, supjaustyta svoguna, cesnaka, prieskonius, medu, supilti vandeni, citrinu sultis. Troskinti 30 min., tada sudeti pupeles, prieskonius.
Ipylus i lekste uzbastyti petrazoles arba svogunu laiskus. SKANAUS!

Labai soti sriubyte. Kai ja verdu, antro patiekalo nedarau. Kadangi labai skanu, tai visu ingredientu dedu dvigubai (kad nepritruktu). thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnny_day @ 2007 05 02, 22:09)
POMIDORU SRIUBA SU FARSU:

- 2 saukstai aliejaus
- 400 g maltos jautienos
- pomidoras
- svogunas
- cesnako skiltele
- druska, malti juodieji pipirai,
- po sauksta arudoneliu ir medaus
- 0,5 l vandens
- saukstas citrinu sulciu
- indelis konservuotu baltuju pupeliu
- petrazoliu arba svogunu laisku (uzbarstyti)

Puode pakaitintame aliejuje pakepinti mesa. Sudeti susmulkinta pomidora, supjaustyta svoguna, cesnaka, prieskonius, medu, supilti vandeni, citrinu sultis. Troskinti 30 min., tada sudeti pupeles, prieskonius.
Ipylus i lekste uzbastyti petrazoles arba svogunu laiskus. SKANAUS!

Labai soti sriubyte. Kai ja verdu, antro patiekalo nedarau. Kadangi labai skanu, tai visu ingredientu dedu dvigubai (kad nepritruktu).  thumbup.gif


Oi skaniai čia nuskambėjo, reiks pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Mano šaltibarščių receptas:
300-400gr. virtų tarkuotų burokėlių arba rūkštynių,
2-3 kiaušiniai,
1lt. šaltibarščių kefyro,
1lt. pieno,
1lt. virinto šalto vandens,
1-2 agurkai, svogūnų laiškai, krapai, druskos.
Atsakyti
Sveikos. Kas man gali parasyti astrios sriubos recepta, kuri butu tirsta ir tiktu prie alaus g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nejaugi niekas nezino g.gif
Atsakyti
QUOTE(sunnny_day @ 2007 05 02, 22:09)
POMIDORU SRIUBA SU FARSU:

- 2 saukstai aliejaus
- 400 g maltos jautienos
- pomidoras
- svogunas
- cesnako skiltele
- druska, malti juodieji pipirai,
- po sauksta arudoneliu ir medaus
- 0,5 l vandens
- saukstas citrinu sulciu
- indelis konservuotu baltuju pupeliu
- petrazoliu arba svogunu laisku (uzbarstyti)

Puode pakaitintame aliejuje pakepinti mesa. Sudeti susmulkinta pomidora, supjaustyta svoguna, cesnaka, prieskonius, medu, supilti vandeni, citrinu sultis. Troskinti 30 min., tada sudeti pupeles, prieskonius.
Ipylus i lekste uzbastyti petrazoles arba svogunu laiskus. SKANAUS!

Labai soti sriubyte. Kai ja verdu, antro patiekalo nedarau. Kadangi labai skanu, tai visu ingredientu dedu dvigubai (kad nepritruktu).  thumbup.gif



o as dar cia bulvuciu ideciau.... 4u.gif
Atsakyti