Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

QUOTE(Fijona @ 2007 01 08, 14:19)
Gal patarsit, koki suri galima deti i sriuba, kad ji sutirstetu kaip nuo miltu? Jis nesitempia siulais, jei kiek praausta. Gal tai tiesiog minkstas lydytas surelis?


as dedu lydyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mutantė @ 2006 12 17, 22:02)
Šiandien svečiuosi valgiau skanią sriubą svogūnai, morkos ir paprika gal kas žino tikrą receptą šios sriubos blush2.gif

na panasi kaip charcio, as ja labai megstu, verdu ja paga si recepta:
aviena (kai neturiu tai dedu kokia turiu mesyte)
morkos, svogunai, aliejus, vanduo, cesnakas, pomidoru padazas (as dedu atru padaza arba adzika), ryziai, druska , pipirai, aitrioji paprika

ikaitintame aliejuje sudedame kubeliais pjaustyta aviena, pamaisydami kepame apie 10 min. suberiame kubeliais pjaustyta svoguna, bei siaudeliais pjaustyta morka, kepiname kol suminkstes, suberiame smilkiai pjaustyta paprika ir supilame pomidoru padaza, pakepiname 2 min, visa mase supilame i uzvirinta vandeni, iberiame ryzius, verdame kol suminkstes (ryziai) sudedame prieskonius ir SKANAUS
galima pisrtukus apsilaizyti thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

ieškau to tikrojo jukos recepto. Gal kuri žinot .. iš močiučių ar mamų...

Laaaabai reikia..

Iš anksto dėkoju..
Atsakyti
As dvi savaites noriu burokeliu sriubos doh.gif
Neprisiruosiu isvirti blush2.gif
Reiks cia paskaityt, issirinkti ir pavalgius pakomentuot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes smile.gif Esu naujokele, tai ne viska dar cia spejau perskaityti, bet ta, ka jau perskaiciau...mmm... seile varva smile.gif thumbup.gif
Daznai nuvaziuoju i Akropolio "Pomadoro " vien tam, kad pavalgyti labai labai skanios trintos pomidoru sriubos. Esu visokiu ragavusi (pati virusi jos nesu ), bet ten kokia duoda, liezuvi galima nuryti smile.gif Gal kas zinote kaip tokia isvirti smile.gif Labai noreciau namie pati pasigaminti, o ir mano 7- meciui suneliui ji labai patinka, tai manau, mielai ir namie tokia valgytu . smile.gif
Is anksto aciu visoms smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Na tikrai čia skanumėlių daug thumbup.gif Mes labai mėgstam šiupinynę,lyg receptuko tokio neaptikau g.gif .Aliejuje pakepinti svogūną,pienišką dešrelę,truputį rūkytos dešrytės,šampinjonųpaprikos puse,rauginto agurko(viskas pjaustyta kūbeliais) ir užpilti pomidorų sultimis thumbup.gif Kaitinti iki užvirimo.Skanaus wub.gif
Atsakyti
Su manim drauge nesenai pasidalino sūrio sriubytės receptu. Į verdantį vandenį sudejau kubeliais pjastytas bulves ir pakepintas tarkuotas morkytes. Faršą pakepinau su svogūnu, česnaku, prieskoniais ir taipogi sudėjau į puodą. Ai, dar sultinio porą kubelių įmečiau vietoj druskos blush2.gif Kai sriuba baigia išvirti reikia kokius 3 šaukštus lydyto sūrio įdėt. Nu labai skanu. Tik sakyčiau reiktų vadinti ne sūrio, ber faršo sriuba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2004 09 23, 08:16)
Siulau sriubytę:
Reiks faršo kokio 0,5 kg, geriausiai jautiena+kiauliena, svogūno, indelis virtų pupelių, pomidorų padažo.
Faršą reikia su visokiais prieskoniukais pakepinti.Atskirai pakepinam svogūnus. Viską sudedam į verdantį vandenį.Tada dedam sultinio kokį kubelį ir virtas pupeles.Ilgai virt nereikia, nes jau viskas lyg tai kaip ir gatava. Tada pagal skonį įdedam pomidorų padažo, norit aštresnes galima koki aštresnį padažą dėti..Barstom žalumynais..Ji tokia gaunasi tiršta… rolleyes.gif


Ar galetumet man, neismanelei, pasakyti kokio vandens kiekio reikia siai sriubytei? blush2.gif Del pupeliu jau kaip ir supratau - kazkuri rasete, kad naudojot puslitrini indeli konservuotu pupeliu, o kaip su vandenuku? g.gif
Atsakyti
Ar aš nesuklydau?... Kažkas dar valgo juką? thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Išverdam kaulus ar mėsą nesvarbu. Verdant įdėti džiovintų obuolių ir čiobrelių, kitaip bus netikra juka tongue.gif . Svarbiausia prieš pilant kraują reikia "gerai nuragauti" sultinį, tai yra, kad jis būtų saldžiarūgštis, druskos neperdėti, nes bobutės aušindamos kraują dažniausiai deda druskos, kad nepasidarytų gabalai.
Į indą su krauju, pastoviai maišant, pilti kelis samčius sultinio. Po to, pastoviai maišant puodą, supilti kraują.
Verdu visada taip, bet kartais sutraukia, o kartais būna vientisa, kaip pasiseka.
Juką galima virti su leistiniais kukuliukai, bulviniais kukuliukais ir be nieko, valgyti tiesiog su šutbulvėm.
Kukuliukas virti sriuboje prieš tai kaip supilamas kraujas.
O kaip pasidaryt kukuliukus turbūt aiškint nereikia mirksiukas.gif
Man skaniausia su leistinukais.
Nežinau ar aiškiai viską papasakojau, jeigu ką tai patikslinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(remunėlė @ 2007 02 20, 17:36)
Ar aš nesuklydau?... Kažkas dar valgo juką?  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Išverdam kaulus ar mėsą nesvarbu. Verdant įdėti džiovintų obuolių ir čiobrelių, kitaip bus netikra juka  tongue.gif . Svarbiausia prieš pilant kraują reikia "gerai nuragauti" sultinį, tai yra, kad jis būtų saldžiarūgštis, druskos neperdėti, nes bobutės aušindamos kraują dažniausiai deda druskos, kad nepasidarytų gabalai.
  Į indą su krauju, pastoviai maišant, pilti kelis samčius sultinio. Po to, pastoviai maišant puodą, supilti kraują.
  Verdu visada taip, bet kartais sutraukia, o kartais būna vientisa, kaip pasiseka.
Juką galima virti su leistiniais kukuliukai, bulviniais kukuliukais ir be nieko, valgyti tiesiog su šutbulvėm.
Kukuliukas virti sriuboje prieš tai kaip supilamas kraujas.
O kaip pasidaryt kukuliukus turbūt aiškint nereikia  mirksiukas.gif
  Man skaniausia su leistinukais.
  Nežinau ar aiškiai viską papasakojau, jeigu ką tai patikslinsiu  ax.gif

wacko.gif fear.gif mega_shok.gif swoon.gif
kaip galima tai valgyt? koks skonis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvyrinka @ 2007 02 21, 17:35)
wacko.gif  fear.gif  mega_shok.gif  swoon.gif
kaip galima tai valgyt? koks skonis?  ax.gif


Tikrai, labai įdomu koks skonis g.gif
Atsakyti
Ooooooooooo...... Negalėčiau net paragaut tokios sriubytės schmoll.gif aš net kepenėlių kotletus jei kepu,pirmą dieną valgyt negaliu schmoll.gif Tie vaizdai maltų kepenų neduoda ramybės cool.gif O kepenis visada numirkau piene. Anyta siūlė pasidaryt kraujinių vėdarų,tai kategoriškai atsisakiau,nors pirktinius valgau,visai skanu thumbup.gif
Atsakyti