Įkraunama...
Įkraunama...

SRIUBOS sriubytės

na reiks gal pabandyt ka nors pagamint is cia siulomu receptuku smile.gif
Atsakyti
Trinta žiedinių kopūstų ir vištienos sriuba

1 vištienos krūtinėles
1 nedidelės galvutės žiedinio kopūsto
2-3 morkų
2 obuolių
1 kubelio daržovių sultinio
druskos, pipirų, žalumynų, žiupsnelio kario

Į puodą pripilti 1 l ar 1,5 l vandens ir su prieskoniais išvirti vištieną. Krūtinėlę išimti, į sultinį sudėti smulkintas daržoves ir virti apie 20-30 min., kol suminkštės. Išvirtas išgriebti ir kartu su supjaustyta vištiena pertrinti (mikseriu, kombainu). Sutrintą masę suversti atgal į sultinį ir maišant dar kartą užvirinti. Galima įdėti gabalėlį sviesto, grietinėlės. Pabarstyti smulkintais žalumynais.
Atsakyti
QUOTE(Naktipele @ 2006 08 30, 08:47)
Trinta žiedinių kopūstų ir vištienos sriuba

O obuolys būtinas ingridiientas, kažkaip jis man čia visai "neįsipaišo".
Atsakyti
QUOTE(vytule @ 2006 08 30, 10:33)
O obuolys būtinas ingridiientas, kažkaip jis man čia visai "neįsipaišo".


Žiūrėk pagal save, jei nesinori dėt, tai ir nedėk. Man jis nemaišo, nors tikrai atrodo ne prie ko smile.gif
Atsakyti
As tai tokia socia sriuba uzvakar isviriau, kad brangusis daugiau po jos nieko nebenorejo ir 2 bliudus sriubos suvalge biggrin.gif Tai is puses kilo farso padariau kukuliukus maziukus tokius, juos dariau kaip kotletam. Puode viriau morkas, bulves, svogunus ir tuos kukulius. tada kai uzvire idejau kalafioro ir pjautyta paprika. bebaigiant virti pridejau visokiu prieskoniu: pipiru, vegetos, kario, baziliko, zaliu petrazoliu ir dar tiesa pomidoru padazo. tai tikrai skani ir soti sriubyte gavosi smile.gif
Atsakyti
Pati skaniausia brokoliu sriuba thumbup.gif
reikia: 1 brokolio, 4 dideliu bulviu, 1 didelis svogunas, 1 buljono kubelis(cia jau skonio reikalas, as naudoju astru darzoviu), grietineles, sviesto.
supjaustyti bulves mazais kubeliais, svoguna taip pat pageidautina smulkiai. istirpdyti mazdaug 50g-100g sviesto puode, sudeti bulves ir svogunus. jei turite -labai gerai ant virsaus uzdeti pakeli nuo sviesto, tada bulvytes labai graziai apskrunda.
buljona pasiruosti is anksto, reikes mazdaug 0.5l. kai bulvytes ir svogunai igauna grazia gelsva spalva, supilame buljona. supjaustyti brokolius, uzvirus buljonui sudeti i puoda. palaukti kol vel uzvirs, tada supilti grietinele(taip pat skonio reiklas). isvirusia sriuba galima ir trinti, gaunasi laaabai grazi zalia splava biggrin.gif
prie sios sriubos siuloma: paskrudinti balta duona, ant jos uztarkuoti parmezano suri(as naudoju bet koki, koks yra saldytuve), pakaitinti orkaitej kol suris issilydys, tuomet duona supjaustyti 'pirsteliais', labai skanu juos mirkyti i sriuba ir valgyti smile.gif
man si sriuba buvo atradimas, rekomenduoju visoms thumbup.gif
p.s. receptas nusiziuretas is airiskos "rachels receipts' laidos blush2.gif
skanaus!
Atsakyti
Merginos, gal kuri zinote receptuka kaip reikia isvirti Harčio sriubyte? noreciau nustebinti vyra su sia sriubyte, bet nezinau net nuo ko pradeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2003 12 10, 17:18)
Viena karta isviriau tirsta sriuba namie. Diedas liepe daugiau nebevirt. Sake, kas cia per sriuba, jei ner ka kramtyt sad.gif

na o manasis vertina tik trintas. man dar lengviau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2006 10 09, 16:21)
Merginos, gal kuri zinote receptuka kaip reikia isvirti Harčio sriubyte? noreciau nustebinti vyra su sia sriubyte, bet nezinau net nuo ko pradeti  4u.gif

Jei rusiškai supranti
Pirmas receptas
Antras receptas 4u.gif
Atsakyti
kaip gamint ta charčio sriuba?Zinau,kad ieina ryziai,mesa,cili prieskoniai...O dar?
Atsakyti
QUOTE(Amazing @ 2006 10 11, 17:12)
kaip gamint ta charčio sriuba?Zinau,kad ieina ryziai,mesa,cili prieskoniai...O dar?

Paskaityk cia mirksiukas.gif
Atsakyti
Lengva, pigu, maistinga smile.gif

Lęšių sriuba

pusė stiklinės lęšių
1 vidutinis svogūnas
1 vidutinė morka
4 vidutinės bulvės
1,5 l sultinio arba vandens
šaukštas aliejaus, pusė šaukšto sviesto (galimo be jo smile.gif )
druska, pipirai, žaluma

Aš gaminu viename puode (storų sienelų), jokių ten keptuvių ir t.t.
Supjaustyti svogūną kubeliais, sutarkuoti morką. Įpilti aliejų į puodą, įdėti sviestą, pakepinti svogūnus ir morką (bet nepersistengti, jie neturi paruduoti, o tik sušusti). Įpilti vandens arba sultinio, užvirinti, įmesti lęšius. (jeigu naudojate žaliuosius lęšius) Pavirinti apie 15 minučių, įdėti supjastytas kubeliais bulves. Virti, kol bulvės išvirs. Įberti supjaustytų petražolių.
Jeigu naudojate raudonuosius lęšius, tai reikia pirmiau išvirti bulves, o po to suberti lęšius. ir pavirinti apie 5 minutes.

Skanaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacee: 13 spalio 2006 - 18:29