

Nerytė, 24 Lie 2008 - 15:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Nerytė, 24 Lie 2008 - 15:29, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
tirsta darzoviu sriuba su skrebuciais
morkas, kalafijorus, cukinijas, moliuga isverdam sultiny, baigiant virti dedam baltu pipiru, druskos jei reikia, smulkintu krapu ir pilam grietinele, ipylus i lekste pagardinam skrebuciais
morkas, kalafijorus, cukinijas, moliuga isverdam sultiny, baigiant virti dedam baltu pipiru, druskos jei reikia, smulkintu krapu ir pilam grietinele, ipylus i lekste pagardinam skrebuciais

nu, atrodo -



net uzsinorejau dabar tos sriubytes...


pina colada, 20 Rug 2008 - 19:53, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
pina colada, 20 Rug 2008 - 19:53, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
nu, atrodo -
![]()
![]()
![]()
net uzsinorejau dabar tos sriubytes...



net uzsinorejau dabar tos sriubytes...

malonu, kad patiko mano sriubyte, prasom isbandyti

S.N.A.S, 21 Rug 2008 - 16:07, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
S.N.A.S, 21 Rug 2008 - 16:07, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
Savaitgalį pamėginau į yprastą sriubytę įdėt šviežių žirnelių ir žiedinių kopūstų.. na žirnelais sriuboj-ne retas atvejis, bet dėl žiedinių kopūstų ilgai abejojau.. na bet rezultatas pranoko visus lūkesčius. Šeimyna taip sulapsėjo, nieko iš didžiulio puodo neliko.

as dazniausiai dedu ziedinius kopustus, man jie skaniausi
pertrinta brokoliu sriuba su kumpeliu
(originale su rukyta lasisa, bet deja neturejau)
isvardam sultini, sudedam bulves, porus, paverdam, tada dedam brokolius, baigiant vierti dedam nemazai cesnako, saliero lapeliu, lauro lapeliu, muskato riesuto, baltuju pipiru, druskos ir pilam grietinele, viska pertrinam ir patiekiam su plonai pjaustytu kumpeliu
Skanaus

Nerytė, 21 Rug 2008 - 16:25, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Nerytė, 21 Rug 2008 - 16:25, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
malonu, kad patiko mano sriubyte, prasom isbandyti

iškilo klausimas, kaip tuos skrebučius padaryti


Nerytė, 23 Rug 2008 - 14:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Nerytė, 23 Rug 2008 - 14:04, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
dar viena pertrinta sriuba
pertrinta brokoliu sriuba su kumpeliu
(originale su rukyta lasisa, bet deja neturejau)
isvardam sultini, sudedam bulves, porus, paverdam, tada dedam brokolius, baigiant vierti dedam nemazai cesnako, saliero lapeliu, lauro lapeliu, muskato riesuto, baltuju pipiru, druskos ir pilam grietinele, viska pertrinam ir patiekiam su plonai pjaustytu kumpeliu
Skanaus
pertrinta brokoliu sriuba su kumpeliu
(originale su rukyta lasisa, bet deja neturejau)
isvardam sultini, sudedam bulves, porus, paverdam, tada dedam brokolius, baigiant vierti dedam nemazai cesnako, saliero lapeliu, lauro lapeliu, muskato riesuto, baltuju pipiru, druskos ir pilam grietinele, viska pertrinam ir patiekiam su plonai pjaustytu kumpeliu
Skanaus

nerialiai atrodo

Katadamo, 28 Rug 2008 - 14:38, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯:
Katadamo, 28 Rug 2008 - 14:38, paraĆā€¦Ä¼Ć¦Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬ā€¯: ![]()
iškilo klausimas, kaip tuos skrebučius padaryti
man jie skaniau už sriubą atrodo
![]()
nerialiai atrodo


nerialiai atrodo

jie pirktiniai

bet juk kvadratelius tai ir pati gali pasidaryti, batono riekeles pasktudinus

aciu

4 supjaustyti svoguno laiskai,
kubeliais supjaustytu bulviu,
300ml.zuvies sultinio arba vandens,
300ml.lieso pieno,
lauro lapelis,
225g griezineliaissupjaustytu brokoliu,
450g,rukytos menkesfile beodos,
198g konservuotu nusunktukukuruzu,juoduju pipiru
sukapotu svoguno laisku papuosti.
I puoda sudekite svoguno laiskus ir bulves,supilkitesultini,piena,imeskite lauro lapeli.Uzvirinkite uzdenkite,pavirkit ant silpnos ugnies10min.Sudekite i puoda brokolius kukuruzus ir nedideliais gabaliukais supjaustyta zuvi.Pagardinkite sriuba pipirais ,uzdenkite puoda ir pavirkite ant silpnos ugnies dar 5 min.arba kol zuvis suminkstes .
Isimkite lauro lapa,apibarstykite svoguno laiskais.Pateikite karsta

