Įkraunama...
Įkraunama...

Produktai su kordicepsu

Kordicepsą gėrė sūnus.Tai gal mėnesį ir išbvuvo nesusirgęs.Baigė gert sausio vidury,tai jau suspėjo iki dabar 3 kart antibiotikų paragaut.Taip kad mes nusivylėm tuo kordicepsu.
Atsakyti
Visus maisto papildus reikia vartoti nuolat pagal schemą, kaip maistą, be to, priklausomai nuo organizmo imuniteto.

Tianshi firma gamina labai aukštos kokybės kalcio produktus vaikams, suaugusiems ir nėščioms, kurį organizmas gerai pasisavina, palyginus su kitais vitaminais. pati nuolat vartoju kalcį, nes planuoju vaikelį
Atsakyti
Nuolat?
Kaip tu isivaizduoji- visa gyvenima, metus? Juk kaina tai nemaza. O ar nuo vitaminu ne tas pats rezultatas? schmoll.gif
Atsakyti
Vitaminuose yra daug įvairių priedų. Kinietiški maisto papildai pagaminti tik iš natūralių žolių pagal senas kiniečių tradicijas. Pvz.: europiečių moteriai menopauzė prasideda 50 -55 m., o kiniečių - 70 - 80 m., įdomu ar ne. Žinoma dar priklausoir nuo mitybos įpročių, gyvenimo būdo
Atsakyti
QUOTE(Slapukė @ 2005 03 23, 08:55)
Visi Tianshi produktai geri, kiekvienas turi savo paskirtį. Ar buvai konsultuotis pas gydytoją Olegą, kuris atvyksta iš Rygos ir pasako kokių konkrečiai tau reikia papildų ir kokios tavo bėdos, gana tiksliai nustato diagnozę iš akies. Aš tai planuoju vaikelį, tai stengiuos sustiprinti organizmą, tik vyras skeptiškai žiūri į vitaminus

Ne, nebuvau, mat as kordicepsa is Kauno gaudavau...Dabar suzinojau, kad ir Vilniuj galima. Nelabai supratau, kaip, is akies? Paziuri ir nustato?Gal kokiu jis galiu turi (jei ka, as ne skeptike tokiu dalyku, zianu, kad tokiu unikaliu zmoniu esma, bet siais laikais nemazai yra nustatytoju, kurie naudojasi zmonemis, ar tiesiog siulo kuo daugiau?)? O vyksta kokios paskaitos; isankstine registracija? Kur kreiptis? O Vilniuje, is kur galima nusipirkti, kaip paciai prisiregistruot, kad nereiktu platintojo (bet tik savo seimos reikmem)?
Atsakyti
O as noriu suzinoti ar organizmo valymas su Tian Shi produktais prilygsta mechaniniam valymui su šlangute? Kuris geriau?
Atsakyti
Gydymas iš akies rainelės yra įteisintas ir net turi savo pavadinimą, tik aš tiksliai nežinau, užsienio šalyse tai paplitę ir tai nėra jokia mistika. Tas Olegas konsultuoja visuose miestuose kas dvi savaites, tik didelės eilės ir reikia iš anskto konsultuotis, be to naują registruoja tas žmogus kuris atveda, t.y. platintojas. Aš asmeniškai esu distribiutorė (turiu kortelę, kontraktą), bet kol kas vartoju dėl asmeninių reikmių, bet jei kas susidomėtų parašykit man į AŽ, paaiškinsiu daugiau). Visi gali tapti distribiutoriais tik reikia pasirašyti kontraktą. Be to vyksta ir nemokamos paskaitos, bet pradžioje reikia paskaityti literatūros, kad aiškiau būtų.
Dabar dėl organizmo valymo. Nežinau kokį turi omeny būdą - yra du:
1) su tianshi produktais - dviguba celiuliozė ir antilipidinė arbata;
2) su specialiom žolelėm ir klizmom (gana skausminga ir reikalauja laiko), kurį paskiria pats gydytojas Olegas, pažiūrėjęs iš akies ir nustatęs tavo organizmo būklę.
Atsakyti
http://edem.puslapia.../kordiceps.html ne labai daug informacijos , bet galima pasiskaityt ......

Esu taip pat susidurusi su siuo produktu, man asmeniskai nepatiko, nepasitikiu siuo produktu. Kainos yra gana aukstos. Pirkom dezute su kapsulemis, tai mokejom virs 100 Lt, o ju ten kai atidarem dezute, gal 10 kapsuliu. Mano nuomone, tai eilinis zmoniu apgaudinejimas, iteigimas kad tai veiksminga ir pinigu lupimas. Nes kai nuvezem i laboratorija istirt tos kapsules sudeti, tai isvados buvo prastos. Kaip jus galvojat, kokia sudetis ???? nagi dziovintu pievagrybiu ir kazkokiu zoleliu milteliu misinys, kuris is vis neturi jokiu gydomuju savybiu. Tai manau aiskint kaip ir nebreik kas ir apie ka..... Spreskite patys naudot ar nenaudot si produkta. g.gif
Atsakyti
Nežinau iš kur Jūs ką pirkot, bet tikrai ne Tianshi produktus, nes jie sertifikuoti Lietuvoje ir net parduodami vaistinėse, tik aukštesne kaina, be to 100 kaps. kainuoja apie 100 Lt.

Be je, apie produkciją (išskyrus jau naujus produktus, kurie dar neaprašyti) galima paskaityti www.tianshi.ru. Sėkmės
Atsakyti
*Saulyte aciu uz ta puslapiuka.

Man tai zinot kas dar kliuva - labai greitai visi gali tapti platintojais. Ir tada siulo tuos vaistus be jokios medicinines patirties visiems ir prie visokiu susirgimu g.gif O gal sviestas koses negadina? blink.gif
Na kai mano mama kreipesi pas daktare, tai dar tikiu, kad is protingo zmogaus ranku zalos gal nebus, bet jau is eiliniu platintoju ....
Atsakyti
Tianshi papildai parduodami tik būstinėje visiems: ir platintojams ir kitiems (tik aukštesne kaina), prieš tai nuėjus pas gydytoją, kuris paskiria kokių Tau reikia.
Atsakyti
Žinau, kas platina Tianshi produktus Vilniuje (bent už dvi moteriškaites aš garantuoju kad neapmaus ir nesąmonių neįkiš, o jei įkiš, tai per mane surasit, bo viena mano kaip ir pažįstama gera yra tongue.gif), aš pati juos naudojau, ir negaliu pasakyt, kad tai kažkokia panacėja ar stebuklas, plius jie brangūs man žiauriai atrodo, bet poveikis šioks toks yra. Na, aš čia reklamos nevarau, pati žiūriu į tuos produktus kiek skeptiškai, tik sakau, jei kam bus įdomu, jei kas ieško/trokšta/neranda tikrai žinodamas, ko reikia, galit man parašyt až, negi gaila informacijos ieškančiam... ax.gif
Atsakyti