Įkraunama...
Įkraunama...

Produktai su kordicepsu

As geriu, kordaceps sudetingas receptas, o apie ta organizmo valyma nieko negirdejus. g.gif
Atsakyti
Tai tos pacios Tian Shi produkcija. Nors man jau cia itarimas kyla, kad is to stebuklingo tibetieciu grybuko kordicepsa gamina bile kas.
Atsakyti
Gal teko skaityti gydytijos Danguoles Mickevicienes interviu laikrascio *Lieruvos zinios* priede *Sveikata ir grozis* sausio 25 d. ir kovo 1 d. numeriuose. Ten ji labai aiskiai pasako valymosi nauda. Jei pasirinksite tam specialiai skirtus produktus, tikrai nesigailesite. Labai pagereja savijauta, daug maziau skauda galva, nebestreikuoja skrandis ir t.t.. Ir pats laikas tai daryti pavasari. Tik va, kad teisingai valytumetes, reikia si bei ta zinoti. Kai zmones geria valiklius be kvalifikuotos konsultacijos, daznai elgiasi neteisingai, o po to rekia per visa svieta, kad nepadejo. Ir valanciu preparatu, kad ir toj pacioj Tianshi yra gana daug. Juos reiktu paderisti prie savo organizmo stovio.
Atsakyti
kordisepsa zinau ir naudoju jau keleta metu. Geras daiktas, kai laiku ir vietoje. Vyresnioji dukra nustojo sirgti visokais persalimais ir slogomis, jau trys metai sveikai perziemojam, tik.. mano gydytojas, is kurio perku ispejo, kad sis preparatas gali pagreitinti lytyni brendima g.gif (nestumo metu nerekomendavo, nes gali vaisius buti laaabai didelis)- vadinasi kazkokia pasaline itaka yra, ne vien tik imuniteta stiprina ir panasiai. Dabar ji naudojam, kai kyla itarimas, kad persalsim ar bloga savijauta. Zodziu, periodiskai. Turiu ir skysto, ir kapsulemis. Mazajai skystu ploviau akytes, kai buvo kanaliukai uzsikimse, isvengem durimo, ilasinu i nosyte , kai sloguojam.
naudojom ir vaikiska kalci, man atrodo, tada lengviau isdygo dantukai ax.gif
Zodziu, su saiku ir protingai sis preparatas, manau, naudotinas

Tik kur Jus taip brangiai perkate? As skysta 30ml gaunu 29-35Lt,o kapsules po 1Lt su trupuciu vienetas, dabar neatsimenu tiksliai blush2.gif
Atsakyti
Del kainu. Issiaiskinkite gi nuolaidu sistema!!! Jei protingai elgtis, galima labai ir labai sumazinri kaina. Jeigu jums to nesako, reiskia perkate is nelabai saziningu zmoniu. Bet jei neturite kantrybes isklausyti - tai jau jusu problema. Informacija nesikandzioja, nereikia jos bijoti.
Atsakyti
ni figa-ziema buna salta-geriau ta antilipidine tian-shi arbata-gerkit jus vieni-jokio poveikio, vat blink.gif
Atsakyti
Dabar esu apsisprendimu kely: valyti zarnyna klizmutes pagalba, ar situ Tian Shi vaistuku. Kaip manote? Skaiciau LR priede kad ten isplauna iki 2 kg visokio brudo, dar ir kirmeliu daznas turi blink.gif unsure.gif
Atsakyti
Dar vienas pastebejimas apie kordicepsa. Mano mama ji geria jau antra menesi, o gripu vistiek susirgo. Tai kaip cia tie pasakymai: geriu ir niekad nesergu g.gif
Atsakyti
Sveiki. Pats profesionaliai dirbu su kompanijos "Sigcess" prosukcija is kordicepso 2,5 metu. Tikrai labai daug geru rezultatu yra prie ivairiausiu susirgimu. Dabar atsinaujino produkcijos asortimentas, kainos liko tos pacios, o produktai tikrai pagerejo. Reikia varoti mazesnias dozes. Kas lieciant gripa ir kitus virusinius susirgimus, tai 100 % nieks neapsaugotas, net ir skisti produktai is kordicepso kartais nesustabdo, bet tikrai pagreitina pasveikima. Pats ir visa seima per tuos metus ve viena karta labai buvo patenkinta, kai tik susirgus isgeri didesne doze kelis kartus dienos metu Imperatorisko kordicepso ir kita diena sveikas esi. Labai gerai, kad prie ivairiu susirgimu atstovybeje gali gauti nemokama med.m. daktaro konsultacija ir individualia vartojimo programa. Dar vienas pastebejimas: Tian Shi kompanijos preparatuose kordicepso yra apie 10% sausam pavydale, kompanijos "Sigcess" koncentratuose virsh 80%. Kas lieciant kainas, tai yra laisva kompanijos politika. Kiekvienas gali nusipirkti uz savikaina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara: 21 kovo 2005 - 17:42
Sveiki,

Aš jau nuo rudens vartoju Tianshi produkciją ir kordicepsą iš Sigcess, turiu daug literatūros apie tai. Iš patirties galiu pasakyti jie visų ligų nepagydo, bet padeda lengviau jas įveikti kartu su kitais vaistais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasara: 29 balandžio 2005 - 10:15
Man tai labai geras tas kordicepsas. Kad ir gripas buna, jei jo nevartotum, tai guletum savaite gera, o cia pravaikstai toks svelniai apsisnargliaves tris dienas ir baigta. Man labai gerai jis kaip priesuzdegiminis...Kazkaip be jo jau neisivaizduoju...O ir nestukem, kaip girdejau, jis gerai, nes veikia kaip antibiotikas, bet toks nera. Tiesa, brangu, bet verta. Ko dar veiksmingo ir gero yra teke pirkti is Tian Shi firmos?
Atsakyti
Visi Tianshi produktai geri, kiekvienas turi savo paskirtį. Ar buvai konsultuotis pas gydytoją Olegą, kuris atvyksta iš Rygos ir pasako kokių konkrečiai tau reikia papildų ir kokios tavo bėdos, gana tiksliai nustato diagnozę iš akies. Aš tai planuoju vaikelį, tai stengiuos sustiprinti organizmą, tik vyras skeptiškai žiūri į vitaminus
Atsakyti