QUOTE(Laiza @ 2004 09 17, 09:22)
Kai buvau sanatorijoje, priziurinti gydytoja papasakojo apie produktus su kordicepsu (toks grybas, naudojamas kinu medicinoje). Kadangi nesu is tu, kurios su stacia galva puola prie visokiu naujoviu (kuriu ir kaina -
), isigijau tik kelis pakelius "Sun Way" arbatos. Bet kadangi esu is tu, kuriu daiktai igyja "kojas", zinoma, pameciau tos gydytojos koordinates.
O dabar, artejant ligu ir depresiju sezonui, labai noreciau dar nusipirkt tos arbatos. Gal kas nors zinot, kas uzsiima siu preparatu platinimu Vilniuje? Nes man, deja, nepasitaike tokiu sutikt, o ir is pazistamu niekas net girdejes apie juos nebuvo..
Kinijoje šis produktas vartojamas tik mirtiniems ligoniams, jis labai stipraiai sukrečia imunitetą. cordyceps - grybas aukščiausia civilizacija. Grybas įsiskverbia į viršrą perprogramuoja jo DNR (amino rūgščių s-tūrą) ir kitamet iš jo išauga augalas. patekęs į mūsų organizmą jis lygiai taip pat veikia, keičia mūsų DNR. Žinoma tai vyksta pamažu, bet ar verta stimuliuoti taip stipriai savo imunitetą, informacija organizme lieka visam gyvenimui. Stiprinti oragnizmą galima naturaliais papildais pvz. Spirulina, natūralus dumbliai. Jų sudėtyje grupė fikotenų, 17 amino rūgščių tame tarpe ir nepakeičiamos. vit. C, B gr. Šiai dienai jau yra ir nonoklasterinės technologijos gaminių, isiįąvinimas 100 proc. organizmą stiprinti reikia visus metus sistemingai ir nereikės griebtis tokių drastiškų priemonių. Kiniečių tikslas užkariauti teritorijas, o mes tokie naivūs ypatingai sveikatos klausimais.