QUOTE(_vaikyste_ @ 2010 12 03, 00:14)
vienas is pvz. platintojas kordicepso susirgus vaikui liepia duoti vaista kas dvi valandas po puse kapsules, taip zmogus patiki juo ir duoda.. savaite laiko vaikas po smugines dozes i para miega po dvi valandas. Ar tai normalu, kad 7metu vaikas tiek miega per para, sakysit sutapimas.. manau nea... tai tik vienas pvz. O stai antras moteris geria po dvi tabletes i diena imunitetui stiprinti, kaip ir viskas gerai, bet jei ji pajunta kad liga kabinasi, ji isgeria visa buteliuka t.y. 30tab. per para. ar tai normalu, as manau, kad tai kaip narkotikas.. as netikiu sito vaisto gerumu. bijau net sito vaisto
del vaiko nesakysiu nieko, mano vaikas miegojo iprasai, nors as TOKIU doziu ir nedaviau
cia individualus teveliu reikalus, as intuityviai vaistus ir papildus duodu. vienus daugiau kitus maziau nei rekomenduojama.
del moteriskes, manau reikia proxoterapeuto. ji tiesiog
bijo susirgti, gal del darbo ar del seimos, kad negali susirgti ir taskas. yra toks psixologinis momentas, to nesuvesciau su papildu. karta man nebuvo galima sirgti, tai fervexu gal 3 isgeriau.... uzmigau darbe prei kompo, nes ten dimedrolio prifarsiruota..... i mane kaip i durne paziurejo ir liepe vaziuoti normaliai issisirgti namo, o darba palauks.
AS galvojau kad esu nepakeiciama ir prisiryjau vaistu, o
realybeje galejau sau leisti pailseti.
bet vistiek visokia patirtis yra mum svarbi, taigi aciu
bus daugiau "ziniu" parasykite