Įkraunama...
Įkraunama...

Produktai su kordicepsu

QUOTE(mėnulis @ 2010 11 24, 09:24)
kokio komercinio? nupirkau ta is aconitum. skonis kaip kavos. slykstokas. sumaisau su saldziais kitais vitaminais ir geria.keista, kad geria smile.gif siaip dar eziuoles vaistinej isiule, bet paskui pasiskaiciau, kad ne velnio ji neveikia  doh.gif tyrimai jau seniai padaryti. bus man klausyti farmacininku pardaveju...

to kuris stiprus ax.gif dabar pati geriu, nes gerkle baisine, matyt nuo vaiko apsikreciau, dabar galvoju bus man pulinga ar nebus g.gif itariu nebus, man jos niekad nebudavo... g.gif
aha, sunku isiulyti vaikams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2010 11 24, 10:01)
to kuris stiprus ax.gif dabar pati geriu, nes gerkle baisine, matyt nuo vaiko apsikreciau, dabar galvoju bus man pulinga ar nebus g.gif itariu nebus, man jos niekad nebudavo...  g.gif

Kaip supratau geriate kapsulėmis, tai kokiomis dozėmis?
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2010 11 24, 10:01)
to kuris stiprus ax.gif dabar pati geriu, nes gerkle baisine, matyt nuo vaiko apsikreciau, dabar galvoju bus man pulinga ar nebus g.gif itariu nebus, man jos niekad nebudavo...  g.gif

is vaistines abu po 500mg, tiek aconitum tiek highway.
Atsakyti
pats blogiausias vaistas ar kaip cia ji pavadinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_vaikyste_ @ 2010 12 02, 14:24)
pats blogiausias vaistas ar kaip cia ji pavadinti  doh.gif

kuris is ju? ar abskritai apie produkta kalbat? g.gif
Atsakyti
apie kordicepsa, nesvarbu jis is platintoju ar is vaistines, nesvarbu kuris daugiau isvalytas ar maziau. Zinau kaip zmones pripranta prie jo kaip narkotiko, ir geria po buteliuka per diena. vaikui tik pasirodzius temperaturai is kart gavo smugine doze kas 2val po puse kapsules, nes rekomandavo platintoja, vaikas pasveiko per dvi dienas, bet menesi negavo to vaisto ir atkrito su tokiu plauciu uzdegimu, ir beda ta kad organizmas nekovoja su bacila net tem neturejo. sugadina visa veikla organizmo tas kordicepsas... jei nepadeda trecios rusies antibjotikai, ir cia ne sutapimas. gyditoja buvo pakraupus kad daktarai leidzia sau tokias dozes skirti po puse kapsules per diena.. uzdrausti toki š...a
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _vaikyste_: 02 gruodžio 2010 - 15:58
QUOTE(_vaikyste_ @ 2010 12 02, 16:55)
apie kordicepsa, nesvarbu jis is platintoju ar is vaistines, nesvarbu kuris daugiau isvalytas ar maziau. Zinau kaip zmones pripranta prie jo kaip narkotiko, ir geria po buteliuka per diena.  vaikui tik pasirodzius temperaturai is kart gavo smugine doze kas 2val po puse kapsules, nes rekomandavo platintoja, vaikas pasveiko per dvi dienas, bet menesi negavo to vaisto ir atkrito su tokiu plauciu uzdegimu, ir beda ta kad organizmas nekovoja su bacila net tem neturejo. sugadina visa veikla organizmo tas kordicepsas... jei nepadeda trecios rusies antibjotikai, ir cia ne sutapimas. gyditoja buvo pakraupus kad daktarai leidzia sau tokias dozes  skirti po puse kapsules per diena.. uzdrausti toki š...a

is kur tokios zinios. kodel manot kad jis kaltas del vaiku plauciu uzdegimo, kad nepadeda trecios rusies antibiotikai? gydytoja sake? siaip galiu nuraminti, kad yra ivairiu gydytoju, labai daug ju kategoriskai kazka teigianciu, ir nieko apie daug ka nenusimananciu, norinciu taip savo reiksminguma irodyti smile.gif va kad ir musu 8o mete pediatre smile.gif o koki kordicepsa gere jusu vaikas? po kiek mg kapsule?
siaip kas del pacio kordicepso - deja, nuo uzsikretimo ji vartojant vaiko man neapsaugojo. pasveikus po ligos emiau duot aconitum kordicepso. po savaites darzelyje vel susirgo. tik lengvesne forma, laringitu. gal butu labiau susirges be jo, kas ten zino. nemanau, kad jis kazkoks blogis, greiciausiai veikimas kaip mums iprasto cesnako...gal antra karta nebepirksiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 02 gruodžio 2010 - 17:09
QUOTE(mėnulis @ 2010 12 02, 16:04)
is kur tokios zinios. kodel manot kad jis kaltas del vaiku plauciu uzdegimo, kad nepadeda trecios rusies antibiotikai? gydytoja sake? siaip galiu nuraminti, kad yra ivairiu gydytoju, labai daug ju kategoriskai kazka teigianciu, ir nieko apie daug ka nenusimananciu, norinciu taip savo reiksminguma irodyti  smile.gif va kad ir musu 8o mete pediatre  smile.gif o koki kordicepsa gere jusu vaikas? po kiek mg kapsule?
siaip kas del pacio kordicepso - deja, nuo uzsikretimo ji vartojant vaiko man neapsaugojo. pasveikus po ligos emiau duot aconitum kordicepso. po savaites darzelyje vel susirgo. tik lengvesne forma, laringitu. gal butu labiau susirges be jo, kas ten zino. nemanau, kad jis kazkoks blogis, greiciausiai veikimas kaip mums iprasto cesnako...gal antra karta nebepirksiu...

nenoriu nieko cia viesai pasakoti... 4u.gif bet as esu nusiteikus pries ji 4u.gif susidurimas su juo man ne pats geriausias doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _vaikyste_: 02 gruodžio 2010 - 18:38
Na visokiu nuomoniu reikai zinoti g.gif 4u.gif
mes cia delitantai, ir tikrai nezinom kaip veikai tie papildai imunine sistema. as kol kas neburnuoju g.gif turiu atsarga, o toliau ziuresime, gersim-negersim, gal tiesiog libido pagerinsime ax.gif profilaktiskai to ir uzteks cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2010 12 02, 20:42)
Na visokiu nuomoniu reikai zinoti g.gif  4u.gif
mes cia delitantai, ir tikrai nezinom kaip veikai tie papildai imunine sistema. as kol kas neburnuoju  g.gif turiu atsarga, o toliau ziuresime, gersim-negersim, gal tiesiog libido pagerinsime ax.gif profilaktiskai to ir uzteks cool.gif

vienas is pvz. platintojas kordicepso susirgus vaikui liepia duoti vaista kas dvi valandas po puse kapsules, taip zmogus patiki juo ir duoda.. savaite laiko vaikas po smugines dozes i para miega po dvi valandas. Ar tai normalu, kad 7metu vaikas tiek miega per para, sakysit sutapimas.. manau nea... tai tik vienas pvz. O stai antras moteris geria po dvi tabletes i diena imunitetui stiprinti, kaip ir viskas gerai, bet jei ji pajunta kad liga kabinasi, ji isgeria visa buteliuka t.y. 30tab. per para. ar tai normalu, as manau, kad tai kaip narkotikas.. as netikiu sito vaisto gerumu. bijau net sito vaisto verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_vaikyste_ @ 2010 12 02, 23:14)
vienas is pvz. platintojas kordicepso susirgus vaikui liepia duoti vaista  kas dvi valandas po puse kapsules, taip zmogus patiki juo ir duoda.. savaite laiko vaikas po smugines dozes i para miega po dvi valandas. Ar tai normalu, kad 7metu vaikas tiek miega per para, sakysit sutapimas.. manau nea... tai tik vienas pvz. O stai antras moteris geria po dvi tabletes i diena imunitetui stiprinti, kaip ir viskas gerai, bet jei ji pajunta kad liga kabinasi, ji isgeria visa buteliuka t.y. 30tab. per para. ar tai normalu, as manau, kad tai kaip narkotikas.. as netikiu sito vaisto gerumu. bijau net sito vaisto  verysad.gif

atsiprašau, bet ar antruoju atveju jums neatrodo paties žmogaus problema, jei jis vartoja vaistus, kaip jam atrodo geriau? ar kitų dozuotės laikosi stropiai, čia itk kordicepsui narkotinis potraukis atgyja susirgus?

dėl pirmojo atvejo sunku ri ką sakyti... o tai kiek iš viso sudavėt to kordicepso, kad galvojot, kad perdozavot? jame iš tikro labai mažos visų elementų dozės, žymiai mažesnės, nei sintetiniuose papilduose (eji iš viso kas yra tame, ką mes gaunam čia), jei jo sugebėjot perdozuot, tai kas tuomet nutiktų išgėrus įprastinių vitaminų?

ir dar- čia gi NE vaistas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fedes: 02 gruodžio 2010 - 23:43
QUOTE(_vaikyste_ @ 2010 12 03, 00:14)
vienas is pvz. platintojas kordicepso susirgus vaikui liepia duoti vaista  kas dvi valandas po puse kapsules, taip zmogus patiki juo ir duoda.. savaite laiko vaikas po smugines dozes i para miega po dvi valandas. Ar tai normalu, kad 7metu vaikas tiek miega per para, sakysit sutapimas.. manau nea... tai tik vienas pvz. O stai antras moteris geria po dvi tabletes i diena imunitetui stiprinti, kaip ir viskas gerai, bet jei ji pajunta kad liga kabinasi, ji isgeria visa buteliuka t.y. 30tab. per para. ar tai normalu, as manau, kad tai kaip narkotikas.. as netikiu sito vaisto gerumu. bijau net sito vaisto  verysad.gif

del vaiko nesakysiu nieko, mano vaikas miegojo iprasai, nors as TOKIU doziu ir nedaviau schmoll.gif cia individualus teveliu reikalus, as intuityviai vaistus ir papildus duodu. vienus daugiau kitus maziau nei rekomenduojama.

del moteriskes, manau reikia proxoterapeuto. ji tiesiog bijo susirgti, gal del darbo ar del seimos, kad negali susirgti ir taskas. yra toks psixologinis momentas, to nesuvesciau su papildu. karta man nebuvo galima sirgti, tai fervexu gal 3 isgeriau.... uzmigau darbe prei kompo, nes ten dimedrolio prifarsiruota..... i mane kaip i durne paziurejo ir liepe vaziuoti normaliai issisirgti namo, o darba palauks. AS galvojau kad esu nepakeiciama ir prisiryjau vaistu, o realybeje galejau sau leisti pailseti.

bet vistiek visokia patirtis yra mum svarbi, taigi aciu 4u.gif bus daugiau "ziniu" parasykite 4u.gif
Atsakyti