QUOTE(mėnulis @ 2010 11 13, 11:51)
Karvute, jus lyg minejote, kad bandysite jo duoti vaikui, kad nesirgtu pastoviai ziema : To is vaistines. Bet ant pakelio ten nieko neparasyta apie vaikus Noriu paklaust, kiek vaikui yra metu, po koki kieki bandysit ir ar su gydytojais tarsites. As irgi noreciau vaikui imunitetui stiprinti, (tik gal ne platintoju prekemis ) abejoju ar musu gydytoja zinos apie ji. Ir siaip toks klausimas pasistojo, kad jeigu tas kordicepsas uzmusa blogas bakterijas ir pan, jis uzmusa ir gerasias, arba organizmas ilgainiui vartojant prie jo gali priprasti : Kiek galima kuna taip dirbtinai stimuliuoti. Paskui pats nemokes susitvarkyti kai visus tuos kordicepsus ar eziuoles nutrauksi vartot...Ir siaip gydytojai, mokslas, medicina dar daug ko nezino. Kaip ir su antibiotikais, kai atsirado, buvo nuo visu ligu. :
as esu veina is neatsakingu mamasu, kuri kisa vaikui viskas kas atsirandama mano akyratyje...
tagis, geriu pati po kapsule-kita i diena, dabar pradejo jis traukti nosi, duodu vaikui po 1-2 kapsules i diena (jam 6 metai) stebuklo nesitikiu, tik meldziu kad nepultu angina, jos mums liepta vengti iki 7 metu. todel ir nusipirkau.
apie sita vaista suzinojau atsitiktinai per viako gimtadieni pries geras 2-3 savaites. toji moteriske savo dukrytei duoda platintoju 2000 dozuotes kapsules
tik per persalimo epizodus. sako jau 9 emn nesirode pas pediatrus, anksciau lankesi ten labai daznai. (reklama nebloga, iskaitant, kad ems sergam pastovei) tai manau sitas 500 nepadauginsiu, kad ir su 2 kapsulem, su tarpininkais bendrauju per pazistamas mamas.
salia sito kardicepto parasysiu kokiu priemonu emiausi savo vaiko sveikatai gelbeti ir gerinti: 2 metuku ribomunilis (nusivyliau net labai), luivac (truputi geriau); pasalinti 3 metuku adenoidai (veiksminga, bet...), 4 metuku pneumo vakcina (po 3 pneumokoko teigiamu paseliu) sinusitai puole kasmenesi, 5 metuku 2 pulingos anginos, paselyej s. pyogenes, todel su rudeni gerem Broncho-munal (abu vaikai); kai isveseja letinis tonzilitas, purskiam liugoli, geriam belladonna ir bufo-3 lasiukai (kurie siaip nuo onkologijos) tai kardicepsas, sakyciau nekaltas dalikelis siame sarase..... kokteilis buna...
suprantu, kad vaikas kaip ir daugeliu, bet nevisi istengi nusipirkti tam tikru priemoniu, bet kad imuniteta butina stiprinti, man aisku, nes po vasaros jau po 3 dienu darzelio atkrito mano vaikas.... o po broncho-munalio... lankome stebuklingai jau visa menesi
Fedes parase apie jo savybes, kad jis ne antibiotikas, nieko neuzmusa.
geriau nesugalvochiau parasyti
QUOTE(Fedes @ 2010 11 13, 12:09)
ne manęs klausėt, bet turbūt prisiklausėt platintojų ar kt nesąmonių apie kordicepsą
jis neužmušinėja nieko,t iesiog jame mažais kiekiais yra daug įvairiausių mineralų, vitamių ir kt naudingų medžiagų, todėl pastoviai vartojant stiprinamas organizmas ir imunitetas, bet tuo pačiu ir neperdozuojama.
aciu