Įkraunama...
Įkraunama...

Produktai su kordicepsu

nueik i Skelbiu.lt paieskoj suvesk Fohow..ir ismes kas parduoda ir kokiom kainom..

is tikro pries metus mano anyta prisiskaichius apie sita panaceja sugalvojo nupirkti abiems savo anukams dovanu, kad sveikesni butu...kai pamachiau uz kiek ji ta dezute nupirko....nuoshirdziai buvo gaila veltui isleistu pinigu...gere musu vaikai juos is pagarbos mochiutei , kai sirgo slogom..pagijo kaip priklauso sergant sloga per savaite...ir abu per metus kokiom slogom po kelis sykius praserga..kaip ir visi jokiu panaceju nevartojantys.

QUOTE(waja28 @ 2010 11 11, 17:21)
Prie ko cia tyciojimasis,jeigu tarkim as noriu tu vaistu,tai noriu ir visos informacijos apie juos,o tai kazkaip keista pasidare,kai bandziau per google pasieskot kazka apie tuos vaistus,o info labai jau nedaug.O ir forumietes kurios siuos produktus platinate,ne viena viesai neuzsimine apie ju kainas,o rasot i a.z jeigu kas susidomi jais.Tas toks slaptumas ir kelia visokiu abejoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.w.a.t: 11 lapkričio 2010 - 16:27
QUOTE(waja28 @ 2010 11 11, 17:21)
Prie ko cia tyciojimasis,jeigu tarkim as noriu tu vaistu,tai noriu ir visos informacijos apie juos,o tai kazkaip keista pasidare,kai bandziau per google pasieskot kazka apie tuos vaistus,o info labai jau nedaug.O ir forumietes kurios siuos produktus platinate,ne viena viesai neuzsimine apie ju kainas,o rasot i a.z jeigu kas susidomi jais.Tas toks slaptumas ir kelia visokiu abejoniu.

biggrin.gif as neplatinu,tik naudoju, uzisakineju tiesiai is tos svetaines
man labai patinkantis ir tinkantis produktas yra
bukit zmones paaskinkit man kam jus cia diskutuojat jei netikit ir jums tai atrodo nesamone afera ir pan.... nesuprantu prasmes
eikt i temas kurios jums aktualios ir "protingos"
Atsakyti
Visu pirma, ten kur rase, ar gali moters makstis, pora kart gimdziusios, nuo zvakuciu su kordicepsu tapti tokia kaip mergaites. Istirpti cistos, tapo elastinga. Irodykit, ir tapsiu kliente, platintoja, zodzio skelbeja ir pan.

Mane si tema uzkabino, nes kitur parasius kad vaikai susirgo, mano pasto dezuteje atsidure keliatas reklameliu. Nieko blogo, bet kodel, tie produktai, kurie yra parduodami vaistinese su siuo grybu, ir lygiai tokio pat pagrindo kaip Fohow ir kt.,yra anot platintoju slamstas. O ju ne smile.gif Ar yra kas bande ir tuos ir tuos, atsiliepkit, koks skirtumas buvo...Ar tie brangesni buvo geresni, koks buvo jauciamas skirtumas. Nepabekit, platintojai, atsakinekite kantriai, savo busimiems klientams. Kainos taip supratau nerealios, tai kaipgi pirksi kate maise.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 11 lapkričio 2010 - 17:42
QUOTE(zalia zylute @ 2010 11 11, 18:06)
biggrin.gif  as neplatinu,tik naudoju, uzisakineju tiesiai is tos svetaines
man labai patinkantis ir tinkantis produktas yra
bukit zmones paaskinkit man kam jus cia diskutuojat jei netikit ir jums tai atrodo nesamone afera ir pan.... nesuprantu prasmes
eikt i temas kurios jums aktualios ir "protingos"

Cia as ne jums ir taikiau.Bet cia nerasoma jog tema skirta sio produkto gerbe jams,todel cia ir renkasi tie kurie jais tiki,kurie netiki ar abejoja.Tai kodel nepadiskutavus?Man tai pavyzdziui idomu isgirst kuo daugiau nuomoniu apie siuos vaistus.
Atsakyti
QUOTE(waja28 @ 2010 11 11, 17:54)
Cia as ne jums ir taikiau.Bet cia nerasoma jog tema skirta sio produkto gerbe jams,todel cia ir renkasi tie kurie jais tiki,kurie netiki ar abejoja.Tai kodel nepadiskutavus?Man tai pavyzdziui idomu isgirst kuo daugiau nuomoniu apie siuos vaistus.

Na, parašysiu iš savo pusės ax.gif pirmiausia tai ne vaistai ir nesiklaidinkite, jie negydo, tai yra preparatas padedantis stiprinti imuninę sistemą, padeda, esant visokiems peršalimams, uždegimams ir t.t., greičiau išgyti arba esant pirmiems požymiams jų išvengti, bet pačioje ligos pradžioje. Tai sakau iš savo patirties mirksiukas.gif Tie, kurie sako, kad kordicepsas išgydys nuo kažkokių ligų yra neteisūs schmoll.gif Dar baisiau, kai tokius paistalus pasako onkologiniams ligoniams...
Atsakyti
Pavartojau Kordicepso, esu patenkinta. Vartojau is vaistines pirkta. Kaip virskinimas susitvarke.. skystas taip, gal ir efektyvesnis, bet tik originalus, kurio kaina nereali, kuris uzauges naturaliai kalnuose, o ne Tianshi talkas uz 200 Lt. Zinoma bus priestaravimas, bet man pasakyk kodel tuomet tokius pinigus gauna tie perpardavinetojai. Tinklinis marketingas tai baisu, nezino zmones uz ka moka pinigus. Ogi visoms galvoms, kurios virs to pardavejo sedi!

Atsakyti
Sveiki. Susiduriau su sia produkcija pries 7 metus, kai mano zmona buvo nescia nestuke.gif ir bankrotavo musu su zmona imone. Likome prie suskylusios geldos. Nuo nervu zmonai prasidejo nemiga ir dazni traukuliai, prasidejo uzdegiminis procesas. Labai bijojome persileidimo. Tuo metu patekau i paskaita apie skystus preparatus su kordicepsu. Mus sudomino. Zmona vartojo Linchzhi kapsules ir Feniksa, savijauta greitai susitvarke, tyrimai ryskiai pagerejo.
Kai gime Kristupas, as jau dirbai sioje kompanijoje, nors buvo dar mazai informacijos apie galimybe duoti maziems vaikams siuos preparatus, o vaika nuo pat gimimo kamavo dazni bronchitai, sirgome iki 6men. 3 kartus su antibiotikais.
Pasikonsultave savo nuoziura pradejome nuo 6men. duoti Fohow Feniksa Kristupui ir po 1-2 men. tos ligos baigesi. Musu visi vaikai visu pirma gauna skysta kordicepsa prie pirmu ligos simptomu. Kokius 4 metus gyvename visiskai be jokiu antibiotiku.
Pries 7 metus Fenikso dezute kainuodavo 105lt (120ml.), dabar kainuoja 87,5lt. (120lt.), manau, kad kaina tikrai nera kosmine! Diskutuokime, puiku, kad vis daugiau zmoniu iesko is suranda sia produkcija. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2010 11 10, 14:22)
Dažnai girdžiu nuomonę, kad vaistinėje nusipirkom kordicepsą ir nepadeda. Aišku, kad nepadės, nes pačių kordicepso veikliųjų medžiagų tokiose kapsulėse beveik nerasta!

as nerasiau kad nepadeda g.gif persalau, lige neisibegejo, teko pavartoti amboxolio.
kitu ligu netyrinejau, juk ne klinikini tyrima atliekame mirksiukas.gif

QUOTE(mėnulis @ 2010 11 11, 14:34)
Skaitau puslapiuose apie Ji, Fohow ir pan. ir stebiuosi, kodel gi niekur neparasyta kainos. Kas cia per paslaptis...

kazkur internete uzmaciau kaina: 100 kaps 154lt 4u.gif dozuote nezinoma.

uz panasia kaina perka mano drauge, nors kitur siule jau uz 180lt. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karvute: 11 lapkričio 2010 - 22:03

QUOTE(edna @ 2010 11 11, 21:14)
Pavartojau Kordicepso, esu patenkinta. Vartojau is vaistines pirkta. Kaip virskinimas susitvarke.. skystas taip, gal ir efektyvesnis, bet tik originalus, kurio kaina nereali, kuris uzauges naturaliai kalnuose, o ne Tianshi talkas uz 200 Lt. Zinoma bus priestaravimas, bet man pasakyk kodel tuomet tokius pinigus gauna tie perpardavinetojai. Tinklinis marketingas tai baisu, nezino zmones uz ka moka pinigus. Ogi visoms galvoms, kurios virs to pardavejo sedi!

va del sito tai neina ginzytis kas tiesa tai tiesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2010 11 11, 23:01)
as nerasiau kad nepadeda g.gif persalau, lige neisibegejo, teko pavartoti amboxolio.
kitu ligu netyrinejau, juk ne klinikini tyrima atliekame mirksiukas.gif
kazkur internete uzmaciau kaina: 100 kaps 154lt 4u.gif dozuote nezinoma.

uz panasia kaina perka mano drauge, nors kitur siule jau uz 180lt. g.gif

kainos yra stabilios ir negali nenur kainuoti brangiau, kitur pigiau...

Ir dar visom svarbiausias argumentas yra kaina. Kodėl jie tiek brangiai kainuoja doh.gif o parduotuvėj už geresnės sudėties dešrą mokat ne brangiau?
jei norit šlapenkos tai pirkitės vaistinėse. O ir vaistinėse kiba kainos labai mažos biggrin.gif juokinga man klausytis jūsų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avocetė: 12 lapkričio 2010 - 08:22
QUOTE(Avocetė @ 2010 11 12, 09:09)

Ir dar visom svarbiausias argumentas yra kaina. Kodėl jie tiek brangiai kainuoja  doh.gif  o parduotuvėj už geresnės sudėties dešrą mokat ne brangiau?
jei norit šlapenkos tai pirkitės vaistinėse. O ir vaistinėse kiba kainos labai mažos  biggrin.gif  juokinga man klausytis jūsų

nevisai taip.
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2010 11 12, 09:09)

Ir dar visom svarbiausias argumentas yra kaina. Kodėl jie tiek brangiai kainuoja  doh.gif  o parduotuvėj už geresnės sudėties dešrą mokat ne brangiau?
jei norit šlapenkos tai pirkitės vaistinėse. O ir vaistinėse kiba kainos labai mažos  biggrin.gif  juokinga man klausytis jūsų

o jūs dešrą perkate pas bobutę prie parduotuvės stovinčią, nes parduotuvėje vien šlapianka? smile.gif

Fohow skleidžia klaidinančią infot aprašyme, nes teigia , kad "gaminant eleksyrą naudojamas cordyceps auginamas Tibeto kalnuose". tik kažkodėl jo kaina tokia didelė, kad net N kartų mažesnė už Tibeto kalnų grybo supirkimo kainas smile.gif kaip ir neteigia, akd būtent iš jo, bet skaitant sakinį, taip greičiausiai ir suprasi... o kur jis iš tikro auginamas ir kokios sąlygomis?

ir platintojai patys nežino apie ką šneka, nes esmė yra ne kordicepso koncentracijoje, o pačio grybo vertingųjų medžiagų išsaugojime, nes jokių mokslinių žinių nereikia suprasti, jog dirbtinai išaugintas grybas, nenatūralioje jam aplinkoje, gali būti visia kitokios sudėties, nei grybas užaugęs tibeto kalnuose. galbūt visa jo vertė būtent ir yra tose medžiagose, kurias pasiima iš augalų ir dirvožemio toje aplinkoje. plius, "nelaisvėje" auginamas ne tas pats grybas, o kitos jo atmainos, taigi... mes "lengvai" mulkinami skaitydami etiketėje, kad tai, kordycepsas, norsgal jo vertė ir gali būti tolygi kordycepsui, tačiau tai ne jis.

o "didesnė koncentracija" ir kažkoks super duper išgavimas - nemokslinės pasakos.
fohow koncetracija - 70%, vaistinėje - 100%, bet tai nieko nesako apie veiksmingųjų medžiagų kiekį, nes nei vienas, nei kitas nerašo sudėties. nes jos ir nežino smile.gif

dėl skystų ir miltelių formų - paprastai skystosios formos suveikia greičiau, sausosios lėčiau, bet kadangi visa esmė cordycepso yra pastoviam vartojime ir lėtam mažų dozių veikime, nematau skystosios formos privalumų, kažkaip atrodo tiesiog kai neturi ką reiklamuoti, reklamuoji pakuotę. viena firma vieną, kita - kitą. tiesa, viena forma leidžia vienokąi sudėtį, kita - kitą. tačiau būtent kitos sudedamosios dalys ir gali įtakoti "gerumą", o ne pati forma.

kiek čia teko skaityti, tai visos fohow platintojų žinios pagrįstos tikėjimu ir įsitikinimu. tikėjimas gydo. bet nepakankamas įrodymas, jog neparduodat placebo.

jei norit šiek tiek moksliškesnės info apie kardiocepsą:

http://pharmaceutica...idcordyceps.htm

tik vienas dalykas man šiame straipsnyje nepatinka - ir vėl prasiskverbusi vieno platintojo reklama... doh.gif bet jų naudai galiu pasakyti, kad jei vieninteliai pateikia daug ir išsamios info.
Atsakyti