Na aš tai Tianši kordicepso ir kitos produkcijos tikrai vaistinėse mačiau, ne kiekvienoj, bet yra.Tik vaistinėse jie brangesni.Jeigu jau galima įsigyti vaistinėje, tai manau, kad ne šarlatanų gaminys.
Na as irgi si ta galeciau pasakyt apie tiansi produkcija. Pradzioj ziurejau labai skeptiskai, bet druge ikalbejo, jos sesuo, medike pati savo vaikui duoda, mama jos irgi vartoja, ji taip pat savo dukrytei girdo ir mergaite akivaizdziai sveikesne, tiesa ir ji pati geria, tai anksciau kiekviena rudeni sirgdavo, o dabar sveika kaip ridikas . As savo mergaitei duodu biocinka, kai jau matau, kad virusas kabina ar, kai jau apserga, tai liga tikrai greiciau praeina, o jei laiku speji suduot tai ir isvis nesuserga . Aisku kokiu labai rimtu ligu nerizikuociau gydyt vien siais vaistais, bet imuniteto pastiprinimui jie mums tinka. Tiesa, kartais profilaktiskai dar chitozano duodu.
Noreciau atsakyti Mamai77. Kordicepso registracijos Nr. 2711 Sveikatos apsaogos ministerijos Respublikinis Mitybos centras. 2002.11.27.
Jeigu 7 zmoniu komisija sertifikavo kordicepsa kaip maisto papilda, o ne kaip vaista, tai gal gi jie geriau zino ka daro?
Jeigu 7 zmoniu komisija sertifikavo kordicepsa kaip maisto papilda, o ne kaip vaista, tai gal gi jie geriau zino ka daro?
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 11 06, 23:38) |
Na aš tai Tianši kordicepso ir kitos produkcijos tikrai vaistinėse mačiau, ne kiekvienoj, bet yra.Tik vaistinėse jie brangesni.Jeigu jau galima įsigyti vaistinėje, tai manau, kad ne šarlatanų gaminys. |
Jei ne paslaptis, tai kokiose vaistinese matei ir kokios mazdaug kainos, perku is vienos platintojos, tai idomu butu kainas palyginti
Tikrai "Tianši" produkcija prekiauja Šiauliuose "valerijono " vaistinė.Kainos tikrai didesnės, maždaug 20 litų, tiksliai nežinau, nes aš taip pat perku iš platintojos.
QUOTE (oderis @ 2004 11 10, 22:35) |
Noreciau atsakyti Mamai77. Kordicepso registracijos Nr. 2711 Sveikatos apsaogos ministerijos Respublikinis Mitybos centras. 2002.11.27. Jeigu 7 zmoniu komisija sertifikavo kordicepsa kaip maisto papilda, o ne kaip vaista, tai gal gi jie geriau zino ka daro? |
che che...
tai jei jau sertifikuotas tai viskas aishku... sorry kad tokia sumaishti sukeliau
rupi gi labai.. eisiu i vaistine paziuret
sorry mergos
i | Žinutė pašalinta Bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu info@supermama.lt |
Kordicepso efektyvumu nei kiek neabejoju, vartojau pati po operacijos ir kitiems rekomenduoju.Man net menesines atsistate padidinus doze kurios buvo dingusios
del organizmo nusilpimo.
Produktai yra sertifikuoti ir abejones produktu gali kilti del ziniu stokos.
Karaliskas kordicepsas gali buti naudojamas kaip profilaktine imunine sistema stiprinanti ir subalancuojanti priemone, o didesnemis dozemis kaip gydomoji. Sudetingasis kordicepsas yra stipresnis, naudojamas ir onkologijoje kaip viena is efektyviu priemoniu kovai su vezinemis lastelemis ir imunines sistemos stiprinimui kartu su kitais produktais.Visas produktu poveikis priklauso nuo dozavimo pagal idividualu poreiki. Praejus kursa daroma pertrauka.
del organizmo nusilpimo.
Produktai yra sertifikuoti ir abejones produktu gali kilti del ziniu stokos.
Karaliskas kordicepsas gali buti naudojamas kaip profilaktine imunine sistema stiprinanti ir subalancuojanti priemone, o didesnemis dozemis kaip gydomoji. Sudetingasis kordicepsas yra stipresnis, naudojamas ir onkologijoje kaip viena is efektyviu priemoniu kovai su vezinemis lastelemis ir imunines sistemos stiprinimui kartu su kitais produktais.Visas produktu poveikis priklauso nuo dozavimo pagal idividualu poreiki. Praejus kursa daroma pertrauka.
Pamaciau sia tema ir prisiminiau kad turiu "kordaceps slozny recept" 2 buteliukus Man pries pusantru metu viena gyditoja parupino 5 buteliukus, o as taip ir nedabaigiau gerti O dabar paskaiciau ir galvoju tuos 2 baigti, o doziu nebepamenu ir tos gyditojos kordinaciu nebezinau tai gal kas zinotu kaip man ji dozuoti. Kazka pamenu lyg ir pirmas 4 dienas po 4 mg. o po to maziau ot uzkrito
O ta kord. pilti i vandens stikline, ar vandeniu tik uzsigerti ajajaji kaip viska pamirsau
O ta kord. pilti i vandens stikline, ar vandeniu tik uzsigerti ajajaji kaip viska pamirsau
Sveikos, mano mama konsultavosi pas gydytoja Danguole Kaune. Tikrai maloni moteriske. Mama geria kordicepsa del rimtos ligos. Kaina mus baugina. O dar ziuriu jos taip svyruoja kaip cia rasete. ????. Apie kazkokius rezultatus parasyt dar negaliu, nes dar tik pradejo vartoti.
Pati noriu isbandyti organizma valancius TianShi produktus.Gal kas bandet?
Esu bjauri priekabiautoja prie nepazintu dalyku
Pati noriu isbandyti organizma valancius TianShi produktus.Gal kas bandet?
Esu bjauri priekabiautoja prie nepazintu dalyku
O as pries 3 dienas pradejau gerti po 3,5mg. ir nuotaikyte pagerejo, bent jau man labai jauciasi
QUOTE(Itka @ 2005 03 05, 19:09)
O as pries 3 dienas pradejau gerti po 3,5mg. ir nuotaikyte pagerejo, bent jau man labai jauciasi
Ka konkreciai pradejai gerti? Pas ka pirkai?
As tai mastau apie dviguba celiulioze is TianShi. Pabandyciau ta valyma organizmo.