Įkraunama...
Įkraunama...

Produktai su kordicepsu

Sveiki,
Noreciau vyrui dovanu nupirkt grybini smile.gif preparata. Jam virs 30, sportuoja, padidejes kraujo spaudimas, daug prakaituoja, kartais tirpsta galunes, dirba atsakinga ir sunku darba...Koks geriausiai tiktu?
Atsakyti
QUOTE(Astyte @ 2009 12 08, 15:06)
Sveiki,
Noreciau vyrui dovanu nupirkt grybini smile.gif preparata. Jam virs 30, sportuoja, padidejes kraujo spaudimas, daug prakaituoja, kartais tirpsta galunes, dirba atsakinga ir sunku darba...Koks geriausiai tiktu?

Nemanau, kad šiuo atveju vien tik kordicepsas padės 4u.gif
Atsakyti
Paklausiau pas gydytoja ar galiu pagerti kordicepso.
Sake galima.
Tai darau isvada, kad nera cia kazkoks blogis.
Atsakyti
Blogai apie preparatus su kordicepsu kalba tie gydytojai, kurie apie juos nieko nezino, arba kuriem apsimoka "stumdyti savu" farmaciniu kompaniju vaistus. smile.gif
O, susidurus su puikiais rezultatais, dazniausiai, susidomi.
Atsakyti
Vartoju as Fohow produkcija: Linczi kapsules, arbata geriu, bet kažkokio stebuklo vis nesulaukiu. Kaip buvo savijauta, taip ir lieka toliau, deja...
Atsakyti
neperskaiciau visos diskusijos, tai gal pasikartosiu ax.gif Man labai idomu koks skirtumas tarp cordicepso is vaistines ir tarp to, kuri parduoda firmos per platintojus? Pries 5 metus turejau rimtu sveikatos sutrikimu, tai pasipajniopjo man cordicepso kapsules, mokejau apie 100 klitu uz pakeli doh.gif Atrode, kad tikrai veiksmingas ir sveikata pagerejo ir nuotaika buvo puiki (kol vartojau) ir energijos daug. Kaina labai gasdindavo, bet ka del sveikatos nepadarysi. Paskui nustojau gerti ir jau daug metu buvau pamirsusi. O kai neseniai sugalvojau dar isigyti, tai neradau kontaktu tos moters is kurios pirkau, tai nuejau i vaistine ir paklausiau ar jie neturi sito stebuklo. Pasirodo turi tik kitos firmos, kainuoja 24 litus ir jo uztenka visam menesiui. Paziurejau sudeti parasyta 100 % kinskas cordicepsas g.gif Tai dabar galvoju uz ka mojkejau po 100 litu uz mazesni pakali? g.gif
Atsakyti
http://www.savigyda....o...88&Itemid=1
va cia sitas pigesnis lietuviskas.
Neyinau kuo jie skiriasi. Kaip tik dar vartoju Fohow kordicepsa, kur 24 kapsules 70 lt kainuoja, bet galvoju ar nepereit man prie tu lietuvisku. Nemanau, kad aconitum kazka nelegalaus gamina. Kartais as pamastau, kad Fohow tik geras marketingo tinklas, viliojantis vilti praradusius zmones. Labai lengva uzkabinti su ,,auksinemis" priemonemis tradicine medicina nusivylusius zmones.
Nieko stebuklingo nepajutau gerdama Fohow kordicepsa. Tad manau verta rinktis keliskart pigesni vaistinese, o ne per platintojus isigyjama Kordicepsa.
Atsakyti
QUOTE(Jelena.R @ 2009 12 26, 22:25)
neperskaiciau visos diskusijos, tai gal pasikartosiu  ax.gif  Man labai idomu koks skirtumas tarp cordicepso is vaistines ir tarp to, kuri parduoda firmos per platintojus?  Pries 5 metus turejau rimtu sveikatos sutrikimu, tai pasipajniopjo man cordicepso kapsules, mokejau apie 100 klitu uz pakeli  doh.gif  Atrode, kad tikrai veiksmingas ir sveikata pagerejo ir nuotaika buvo puiki (kol vartojau) ir energijos daug. Kaina labai gasdindavo, bet ka del sveikatos nepadarysi. Paskui nustojau gerti ir jau daug metu buvau pamirsusi. O kai neseniai sugalvojau dar isigyti, tai neradau kontaktu tos moters is kurios pirkau, tai nuejau i vaistine ir paklausiau ar jie neturi sito stebuklo. Pasirodo turi tik kitos firmos, kainuoja 24 litus ir jo uztenka visam menesiui. Paziurejau sudeti parasyta 100 % kinskas cordicepsas  g.gif  Tai dabar galvoju uz ka mojkejau po 100 litu uz mazesni pakali?  g.gif

Taigi skiriasi kordicepso koncentracija nuo tikro kinietiško ir LT parduodamo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelena.R @ 2009 12 27, 00:25)
neperskaiciau visos diskusijos, tai gal pasikartosiu  ax.gif  Man labai idomu koks skirtumas tarp cordicepso is vaistines ir tarp to, kuri parduoda firmos per platintojus?  Pries 5 metus turejau rimtu sveikatos sutrikimu, tai pasipajniopjo man cordicepso kapsules, mokejau apie 100 klitu uz pakeli  doh.gif  Atrode, kad tikrai veiksmingas ir sveikata pagerejo ir nuotaika buvo puiki (kol vartojau) ir energijos daug. Kaina labai gasdindavo, bet ka del sveikatos nepadarysi. Paskui nustojau gerti ir jau daug metu buvau pamirsusi. O kai neseniai sugalvojau dar isigyti, tai neradau kontaktu tos moters is kurios pirkau, tai nuejau i vaistine ir paklausiau ar jie neturi sito stebuklo. Pasirodo turi tik kitos firmos, kainuoja 24 litus ir jo uztenka visam menesiui. Paziurejau sudeti parasyta 100 % kinskas cordicepsas  g.gif  Tai dabar galvoju uz ka mojkejau po 100 litu uz mazesni pakali?  g.gif

as kordisepso nesu vartojus,taciau apie ji domejausi siek tiek.Tik as isivaizdavau kad jis kaskas panasaus kaip augalinis antibijotikas g.gif .O jus rasot kad ji geriant PAGEREJO NUOTAIKA,ENERGIJOS DAUGIAU,Tai dabar ir pasimeciau,ka jis gydo?
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 27, 16:40)
.Tik as isivaizdavau kad jis kaskas panasaus kaip augalinis antibijotikas g.gif Tai dabar ir pasimeciau,ka jis gydo?

Absoliuciai nieko mirksiukas.gif Tiesiog jo gydomasis poveikis toks pats, kaip lietuvisko cesnako, kuris taip pat vadinamas augaliniu antibiotiku hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 27, 15:40)
as kordisepso nesu vartojus,taciau apie ji domejausi siek tiek.Tik as isivaizdavau kad jis kaskas panasaus kaip augalinis antibijotikas g.gif .O jus rasot kad ji geriant PAGEREJO NUOTAIKA,ENERGIJOS DAUGIAU,Tai dabar ir pasimeciau,ka jis gydo?

Tai - trečios kartos maisto papildai, atliekantys ne tik valymo ar  papildymo funkcijas, tačiau turintys efektyvų reguliuojamąjį ir gydomąjį poveikį.
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 12 27, 16:40)

Kai buvau jo pristatyme, tai apie ji kalbejo, kaip apie vaista nuo visu ligu g.gif Nezinau kiek jis gido, bet energijos priduoda tai tikrai ax.gif
Atsakyti