QUOTE(Aronija @ 2009 11 16, 19:06)
Šiaip klausiu kur ir kas medicininius tyrimus darė, o ne kas gamintojas ir platintojas. Jeigu tokios informacijos nežinote tai gal nerašykite nesąmonių.
Jei kišate savo organizmą visokiais abejotinos kilmės papildais tai nors nesiskelbkite, nes ne kaip atrodote.
Nesuprantu kai kurių žmonių
kam visus įžeidinėti, na nepatinka tai nepirkite, o man padeda ir aš pirksiu
Tikrai nepritariu, kad reikia kordicepsą vartoti kelis metus iš eilės, juk viskam turi būti saikas. Bet jūs ponia labai jau neteisi mane įžeidinėdama ir šiuo atveju būtent jūs ne kaip atrodote. Ar skaitėte į kokį komentarą aš atsakiau? Viena mamytė rašė, kad nepatikimai atrodo tokie preparatai ir neaišku kas juos tikrina ir leidžia prekiauti, tad aš ir nurodžiau tą nuorodą. Neabejoju, kad jūs net nežiūrėjote kas ten
o ten valstybinės visuomenės sveikatos priežiūros tarnybos prie sveikatos apsaugos ministerijos notifikuotų maisto papildų registras, tad jei jūs taip viską žinote tai turbūt kažką patikimo reiškia
O dabar pasakykite, kai perkate vaistinėje (šių preparatų kai kuriose vaistinėse, eko parduotuvėse yra, taip pat ir gydytojai savo kabinetuose parduoda) ar jūs ten gaunate kažkokių tyrimų rezultatus
jums vaistininkas visus tokius dokumentus pateikia kas tyrė, kur tyrė ir kada tyrė, na dar su kuo
jei jums jie labai reikalingi eikite į pačios Tianshi kompanijos būstinę Vilniuje ir klauskite. Beja, ką pasakytumėte tokiu atveju, kai žmogus ne vienerius metus vartojo iš vaistinės Calcigran'ą ir tikėjosi, kad padės kažkiek, nes kaulų tankio rezultatai tikrai siaubingi buvo ir dar prie to pačio garsųjį Fozamax, kad įsisavintų kalcį, tai rezultatas toks po kelių metų suvarytas skrandis ir tulžis pilna akmenų
Tik nuo Tianshi kalcio po truputį pradėjo rezultatai gerėti. Taip, kad mes tikim, mums padeda ir mes vartosim
Labai atsiprašau, kad nukrypau nuo šios temos
Dar vienas pastebėjimas kas jums
sena pažįstama sakė, kad kordicepsas gydo
vadinasi tas žmogus melavo. Tai ne vaistai ir jie negydo