Įkraunama...
Įkraunama...

Produktai su kordicepsu

QUOTE(vargo vakariene @ 2009 11 10, 18:41)
ir as pirkau is etiens.lt svetaines, buvau kaip tik paieskose kardiocepso produkto, nes rekomendavo daktaras nuo visu siais laikais siaucianciu gripu, tame tarpe ir kiauliu, tikrai puikus aptarnavimas, issamiomis konsultacijomis, bei greitas siuntimas...

tai jau tianshi atliko tyrimus, įrodančius, kad jų kordicepsas nuo kiaulių gripo padeda? cool.gif
Atsakyti
g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aronija: 15 lapkričio 2009 - 20:02
lotuliukas.gif
Perskaičiau šią forumo temą ir pasibaisėjau, negi mes esame kumečių tauta. Kinai visą š.... kiša, o mes vartojame ir dar giriame be pagrindo (gerai jaučiasi ir narkomanai pastoviai vartojantys psichotropines medžiagas), tai parodo tik neišprusimą.
Kur yra šių papildų moksliniai tyrimai (kur buvo daromi, kiek laiko, tiriamųjų imtis pagal amžių grupes, lytį, statistiniai duomenys, išvados, rekomendacijos). Koks pašalinis jų poveikis? Visiems vienodai negali jie tikti. Gal platintojai gali nurodyti tyrimų autorius, med. institucijas, šaltinius. Po kol kas įrodymų neradau tik prielaidas ( kad čia yra gėris). lens.gif
Geriau vartokite lietuviškas vaistažoles sveikesni būsite (papildai negydo, o tik pastiprina imuninę sistemą (atsparumą) ir jų pastoviai vartoti negalima. Čia kažkas rašė, kad be perstojo vartoja 3-4 metus, siaubas.
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2009 11 15, 20:53)
lotuliukas.gif
Perskaičiau šią forumo temą ir pasibaisėjau, negi mes esame kumečių tauta. Kinai visą š....  kiša, o mes vartojame ir dar giriame be pagrindo (gerai jaučiasi ir narkomanai pastoviai vartojantys psichotropines medžiagas), tai parodo tik neišprusimą.
Kur yra šių papildų moksliniai tyrimai (kur buvo daromi, kiek laiko, tiriamųjų imtis pagal amžių grupes, lytį, statistiniai duomenys, išvados, rekomendacijos). Koks pašalinis jų poveikis? Visiems vienodai negali jie tikti. Gal platintojai gali nurodyti tyrimų autorius, med. institucijas, šaltinius. Po kol kas įrodymų neradau tik prielaidas ( kad čia yra gėris).  lens.gif
Geriau vartokite lietuviškas vaistažoles sveikesni būsite (papildai negydo, o tik pastiprina imuninę sistemą (atsparumą) ir jų pastoviai vartoti negalima. Čia kažkas rašė, kad be perstojo vartoja 3-4 metus, siaubas.
lotuliukas.gif

blink.gif ne nu aš apšalus nuo tokių pašaipių postų. Nu nepatinka tai nenaudok, bet kam šaipytis ir visus durninti mad.gif Ot lietuvių geriausias bruožas, pasišaipysiu iš kitų ir tada jau būsiu krutas umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saula*: 16 lapkričio 2009 - 11:22
na as ir l.atsargiai ziuriu i tuos tiansi,ir kt.platintojus,man ir kazkaip tai nepatikima,vaistinej suprantu,bet ir tan buna,kad istiria pasalini poveiki ir neleidzia prekiaut,o juos,kas tikrina?kur laiko,kaip juos parveza,kokiom salygom?na man tai nepatikima,nebent jau nebutu kitos iseities,ta gal naudociau,bet tik ne vk
Atsakyti
gal kam teko naudoti faradoterapinius silumos dirzus? ar is tiesu juntamas poveikis?
Atsakyti
QUOTE(pukuotukassss @ 2009 11 16, 11:28)
na as ir l.atsargiai ziuriu i tuos tiansi,ir kt.platintojus,man ir kazkaip tai nepatikima,vaistinej suprantu,bet ir tan buna,kad istiria pasalini poveiki ir neleidzia prekiaut,o juos,kas tikrina?kur laiko,kaip juos parveza,kokiom salygom?na man tai nepatikima,nebent jau nebutu kitos iseities,ta gal naudociau,bet tik ne vk

Pati vartoju jau ne vieni metai Tianshi preparatus ir bent jau šie preparatai yra kaip ir dauguma vaistų registruoti Lietuvoje, tai būtent jie ir tikrinami ten mirksiukas.gif o po to galima legaliai prekiauti jais. Galite pasižiūrėti, kad nekiltų čia ginčas atsidarę nuorodą notifikuoti maisto papildai į gamintojo langelį įsiveskite Tianshi ir rasite visą sąrašą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saula* @ 2009 11 16, 12:21)
blink.gif  ne nu aš apšalus nuo tokių pašaipių postų. Nu nepatinka tai nenaudok, bet kam šaipytis ir visus durninti  mad.gif  Ot lietuvių geriausias bruožas, pasišaipysiu iš kitų ir tada jau būsiu krutas umn.gif

Tuo savo pasisakymu krutesnė nesijaučiu. Čia forumas ir parašyti savo nuomone galiu cool.gif . Rašot "nepatinka tai nenaudok". Apie kokį patikimą kalbame, čia gi ne rūbas ar avalynė lotuliukas.gif . Klausimas ar tai nekenkia sveikatai, kaip jūs taip tikit ir pasitikit.... Kitos rašo, na išvaizda pagerėjo, t.y. odos būklė, bet kaip "vidui" dar pažiūrėsim... Pažiūrėsi atlikus tyrimus, bet juos reikėjo atlikti prieš tai, kad galima būtų palyginti. Man susidaro įspūdis, reikia nereikia pavartosiu, o po to žiūrėsim... doh.gif
Keista, kad žmonės perka medicininės paskirties papildus iš platintojų (kurie mediko diplomo neturi) ir tiki stebuklingu poveikiu, ir labiausiai mane nustebino, kad duoda vaikams. Čia gi verslas, kuo daugiau vartoju tuo geriau platintojui. Čia gi toks pat principas kaip Avon, Vision ir pan... Kodėl žmonėms trūksta kritiško vertinimo, mokėkit atsirinkti... Nei vieno maisto papildo nepatartina vartoti ilgą laiką, reikia daryti pertraukas, o čia rašo „vartoju 3-4 metus“...
Žodžiu, sėkmės, sveikatos ir saugokit save ir savo vaikučius! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2009 11 16, 13:05)
Pati vartoju jau ne vieni metai Tianshi preparatus ir bent jau šie preparatai yra kaip ir dauguma vaistų registruoti Lietuvoje, tai būtent jie ir tikrinami ten  mirksiukas.gif o po to galima legaliai prekiauti jais. Galite pasižiūrėti, kad nekiltų čia ginčas atsidarę nuorodą notifikuoti maisto papildai į gamintojo langelį įsiveskite Tianshi ir rasite visą sąrašą mirksiukas.gif

Šiaip klausiu kur ir kas medicininius tyrimus darė, o ne kas gamintojas ir platintojas. Jeigu tokios informacijos nežinote tai gal nerašykite nesąmonių.
devil.gif Jei kišate savo organizmą visokiais abejotinos kilmės papildais tai nors nesiskelbkite, nes ne kaip atrodote. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2009 11 16, 14:14)
Keista, kad žmonės perka medicininės paskirties papildus iš platintojų (kurie mediko diplomo neturi) ir tiki stebuklingu poveikiu, ir labiausiai mane nustebino, kad duoda vaikams. Čia gi verslas, kuo daugiau vartoju tuo geriau platintojui. Čia gi toks pat principas kaip Avon, Vision ir pan... Kodėl žmonėms trūksta kritiško vertinimo, mokėkit atsirinkti... Nei vieno maisto papildo nepatartina vartoti ilgą laiką, reikia daryti pertraukas, o čia rašo „vartoju 3-4 metus“... 
Žodžiu, sėkmės, sveikatos ir saugokit save ir savo vaikučius! 4u.gif

Pritariu visame kame drinks_cheers.gif Esam su gydytojais diskutave apie kordicepta, tai ju atsakymas toks-kiekvienas augalas "gydo" tos salies zmones, kurioje jie auga 4u.gif Rytu salims budinga visai kitokia medicina, akupunkturos, gyvenimo kokybe, mitybos kitokie pagrindai. Gal jiems ir tinka, nesiginciju drinks_cheers.gif Taciau kodel mes, lietuviai, auginantys petrazoles, cesnakus, svogunus, turincius kur kas daugiau gydomuju savybiu nei neaiskios kilmes grybukai, taip juos nuvertinam-neaisku man. Gal kad kainuoja nedaug? Todel ir nematom ju realios naudos? mastau.gif
Mano a.a. probobute gyde kazkokia liga musmires uzpiltine drinks_cheers.gif Bet tikrai nevisas ligas. schmoll.gif O cia kordiceptu gydo viska. doh.gif Pradedant veziu, baigiant koju grybeliu.

Siuo metu mano vaikas serga gripu, ar tuo kiauliu, ar kitu, nezinau. Gydomes lietuviskais "antibiotikais":svogunas, cesnakas, medus drinks_cheers.gif Is atveztiniu-citrina naudojam dar.
Atsakyti
QUOTE(Aronija @ 2009 11 16, 19:06)
Šiaip klausiu kur ir kas medicininius tyrimus darė, o ne kas gamintojas ir platintojas. Jeigu tokios informacijos nežinote tai gal nerašykite nesąmonių.
devil.gif  Jei kišate savo organizmą visokiais abejotinos kilmės papildais tai nors nesiskelbkite, nes ne kaip atrodote.  doh.gif

Tau gal nervai šiandien pakrikę eit per visas temas ir skalyt doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 11 16, 19:28)

Mano a.a. probobute gyde kazkokia liga musmires uzpiltine drinks_cheers.gif Bet tikrai nevisas ligas.  schmoll.gif O cia kordiceptu gydo viska.  doh.gif Pradedant veziu, baigiant koju grybeliu.

Atsakykit man į paprastą klausimą o kaip Ospomox vienas ir tas pats vaistas gali išgydyti :

Kvėpavimo organų infekcinės ligos
Viršutinių kvėpavimo takų, ausų, nosies ar gerklės infekcinės ligos.
Apatinių kvėpavimo takų infekcinės ligos, pvz., ūminis arba lėtinis
bronchitas, pneumonija, plaučių abscesas, kokliušas (inkubacijos laikotarpis ir ankstyvoji stadija).
Šlapimo organų infekcinės ligos
Ūminis arba lėtinis pielonefritas, pielitas, prostatitas, epididimitas.
Cistitas, uretritas, nėščių moterų besimptomė bakteriurija.
Gonorėja
Ginekologinės infekcinės ligos
Abortas, susijęs su infekcija.
Adneksitas.
Endometritas ir kt.
Virškinamojo trakto infekcinės ligos
Vidurių šiltinė, paratifas, ypač tuo atveju jeigu yra sepsis (ospamokso
vartojama kartu su aminoglikozidais).
Šigeliozė.
Tulžies organų infekcinės ligos, pvz., cholangitas, cholecistitas.
Be to, šiuo antibiotiku galima gydyti salmonelių nešiotojus.
Odos ar minkštųjų audinių infekcinės ligos
Leptospirozė
Ūminė arba lėtinė listeriozė

doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 11 16, 20:38)
Atsakykit man į paprastą klausimą o kaip Ospomox vienas ir tas pats vaistas gali išgydyti :

O kas yra zodis "antibiotikas"? mirksiukas.gif Viskas tuo ir pasakyta.
Kinai turi toki kordicepsa, kuris, pagal reklama, gydo visus gripus "veikia kai kuriuos virusus (gripo, hepatito, herpes ir kt.), pirmuonis ir grybeliu", o nesugebejo pernai iveikti eilinio pauksciu gripo doh.gif
Atsakyti