Įkraunama...
Įkraunama...

Produktai su kordicepsu

QUOTE(*finy* @ 2009 01 16, 13:40)
O jei profilaktiškai,nuo ko reikėtų pradėti?Nesu dar naudojusi tianshi produkcijos.Bet planuoju užsiimti.Tik pradžioje norėtųsi daugiau informacijos.

PVZ jei gersi Feniksą profilaktiškai suaugusiam
1 but - 2-3 ml per dieną
2 but. - 3 -4 ml per dieną;
3 but. 4-5 ml per dieną. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 01 16, 15:13)
PVZ jei gersi Feniksą profilaktiškai suaugusiam
1 but - 2-3 ml per dieną
2 but. - 3 -4 ml per dieną;
3 but. 4-5 ml per dieną. 4u.gif

O kitokio pavadinimo jo nėra?Nerandu kainininke jo,aprašymuose taip pat.(internete žiūriu)
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2009 01 16, 16:49)
O kitokio pavadinimo jo nėra?Nerandu kainininke jo,aprašymuose taip pat.(internete žiūriu)

Yra Linžči g.gif yra dar keli produktai. Nuo kokių ligų nori naudot?
Atsakyti
Na,man labai trūksta energijos,mieguista,pikta esu.Sunku iš lovos išlipt,susikaupt.Arba organizmo valymą kokį norėčiau.Jaučiuosi pastoviai lyg būčiau kokia pripūsta doh.gif Vo kokia aš visa subirėjusi ax.gif
Atsakyti

Naudoju sia produkcija, o pradejau nuo faradoterapinio dirzelio kaklui, kuri man tiesiog paskolino isbandyti. Nezinau ar cia sutapimas, ar tikrai man jis padejo, nes pusmeti kamaves galvos svaigimas baigesi po vienos dienos naudojimo. Vaistus padejau i sali (jau keli menesiai man ju nereikia). Del kitos produkcijos, kol kas bandau, noriu pati isitikint kad tikrai veikia. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2009 01 16, 19:13)
Yra Linžči  g.gif yra dar keli produktai. Nuo kokių ligų nori naudot?

QUOTE(Gold Man @ 2009 01 17, 11:40)
Tada tikrai labai tiktu Linchzi kapsules!

Labai didelis ačiūkas už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, rusu svetaineje perskaiciau, kad i sudeti dedami grybai yra genetiskai modifikuotas produktas, kaip supratau ant baltiminio pagrindo hormonais auginami grybai ir , kad juos naudojant siuos preparatus gali atsirasti priklausomybe jiems. Gal kas galetu daugiau paaiskinti ar paneigti si teigini? Pradejau duoti vaikui feniksa, kazkaip pasidare baisu.
Atsakyti
4u.gif o kur ga;lima isigyt kordicepso g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(buginta @ 2009 01 23, 13:20)
Sveikutes, rusu svetaineje perskaiciau, kad i sudeti dedami grybai yra genetiskai modifikuotas produktas, kaip supratau ant baltiminio pagrindo hormonais auginami grybai ir , kad juos naudojant siuos preparatus gali atsirasti priklausomybe jiems. Gal kas galetu daugiau paaiskinti ar paneigti si teigini? Pradejau duoti vaikui feniksa, kazkaip pasidare baisu.

Citatą galimą g.gif kur parašyta kad jie modifikuoti blink.gif

Šios produkcijos gamybai panaudoti šiuolaikiniai pažangūs ląstelės skaldymo ir ekstrahavimo metodai: polifunkcinis ekstrahavimas žemoje temperatūroje, virškritinis ištraukimas, efektyviausia koloninė chromatografija ir vakuuminis koncentravimas. Ši technologija, lyginant su tradiciniais ekstrahavimo metodais, maksimaliai išsaugo veikliuosius komponentus ir aktyvatorius, pašalina neaktyvius komponentus ir daugybę priemaišų. Pagerėjo preparato pasisavinimas organizme, išgauta geresnė apsauga ir efektyvumas.
Atsakyti
Sveiki. Mes gi visi protingi žmonės ir žinome, kad konkurencija yra gan purvinas dalykas, o farmacinės kompanijos tikrai netenka dalies pelno, dėl to, kad žmonės mažiau pinigėlių neša į vaistines visokios chemijos pirkti.
Tad paleisti kokią "antį" apie genetiškai modifikuotus grybus ar dar kokią nesąmone, tai vienas juokas, o mums po to teisintis reikia smile.gif
Viena galiu pasakyti, jeigu Fohow Fenikso produkcija butu su genetiškai modifikuotais grybais tai tikrai mano 3 vaikai jos negertu jau kelis metus, o aš nedirbčiau šioje kompanijoje.
Atsakyti
sveiki,norejau jusu nuomones.Mano mergytei 1m3men,jai po ligos labai nusilpes imunitetas,jau trecias menuo jokiais vaistais negalime isigydyti auganciu pulinuku(mieziu) apatiniuose akiu vokuose,praejome tikras kancias,aplankeme nemazai gydytoju,bet.. verysad.gif Mums rekomendavo codicepsa,sako,kad jis pades sustiprinti imunine sistema ir panaikins sia problema. Kaip manote ar jis galetu mum padeti ir kokia jo kaina,ar nepakenks tokiam vaikui? aciu
Atsakyti
Patys turime 3 mazus vaikus (5,3 ir 2 metu), jau 5 metus draugaujame su skystu
kordicepsu (vaikams tinka Fohow Oral Liquid) ir negalime atsidziaugti.
Imunitetas tikrai stipreja, o jeigu vaikas ir suserga, tai pasveiksta daug
greiciau. Musu vyriausias sunus gyme su sloga iki 6 menesiu kelis
kartus sirgo bronchitais, nuo 6 men. pradejome duoti skysta kordicepsa
ir po 2 menesiu viskas susitvarke, dabar yra pats sveikiausias vaikas
is triju ir siaip retai suserga, nors kiti aplink gali sirgti.
O susirgus rimciau, daugumoje atvieju apseimama be antibiotiku.
Profilaktiskai vaikui reikia gerti

po 2 ml. pries valgi. Susirgus, po 3 ml 2-3 kart per diena.

Reiktu pagerti 1,5-2 men., uztektu 1,5-2 pakuociu. Kaina 87,5lt.
Atsakyti