to cinko aš jau gal trečią pakuotę vartoju. Nuostabiai išvalė odą nuo visokių spuogelių ir inkštirų, o ir imunitetą labai stiprina - anksčiau nuolatos gerlę skaudėdavo net kambario temperatūros gėrimukai netikdavo, viską reikėjo šildyti O dabar ramiausiai geriu kokteiliukus su ledukais
norejau paklausti o sirdziai tinka kordicepsas daznokai man padiegia sirdele , jauciu nerviskai
QUOTE(sapokiene @ 2007 12 14, 21:34)
norejau paklausti o sirdziai tinka kordicepsas daznokai man padiegia sirdele , jauciu nerviskai
mano supratimu labai tiktu FOHOW ORAL LIQUID (imperatoriskasis kordicepsas). Jis sutvarko (istrauka is indikaciju) "širdies ir kraujagyslių sistemos ligos (aterosklerozė, koronarokardiosklerozė, stenokardija, išeminė liga, infarktas, būklė po infarkto, trombozės, tromboflebitai, širdies ritmo sutrikimai, hipertonija ir kt.): vartoti 1-3 mėn. bet manau, kad vistiek reiktu pasitarti su gydytoju, kuris "draugauja" su kordicepsu.
Sveikos, o ar žinote, kad Cordyceps'as jau registruotas Lietuvoje ir oficialiai pardavinėjamas vaistinėse - nebėra reikalo pirkti kažkokius neaškius produktus iš dar neaiškesnių platinojų?
http://www.vaistai.l...hword=cordyceps
QUOTE(ypata @ 2007 12 19, 20:14)
Sveikos, o ar žinote, kad Cordyceps'as jau registruotas Lietuvoje ir oficialiai pardavinėjamas vaistinėse - nebėra reikalo pirkti kažkokius neaškius produktus iš dar neaiškesnių platinojų?
Žinom žinom tik kažin kaip ten jo koncentracija reiktų sudėtį patyrinėt tiek vieno tiek kito ir palygint . Gal kas turi po ranka Tianši kordicepso buteliuką (aš savo išmečiau )
sveikos, merginos, norėjau paklausti, gal kuri priklausote tiens?
Aš savo vaikui irgi galvoju pirkti kažkokį panašų preparatą, nes šį sezoną jau du sykius gėrėm antibiotikus nuo anginos, o ir kosulys vis užeina - nežinau, ką pirkti - kordisepsą ar biocinką......
QUOTE(dira @ 2008 01 01, 19:45)
Aš savo vaikui irgi galvoju pirkti kažkokį panašų preparatą, nes šį sezoną jau du sykius gėrėm antibiotikus nuo anginos, o ir kosulys vis užeina - nežinau, ką pirkti - kordisepsą ar biocinką......
ir tas ir tas neblogas Tik gal kordicepso poveikis stipresnis.
Galvoju, kad reiks vaistinėse pasidairyti to naujojo "oficialaus" kordicepso, nes kainų skirtumas tai
QUOTE(dira @ 2008 01 01, 20:45)
ir ta-ir ta,nes kordisepcas siaip veikia visas tas ligas,o bio cinkas stapdo sloga..
As kaip jau tik matau,kad liga kokia arteja,tai kapsule kordisepco ir dvi-bio cinko,du kartus per diena,ir ligos kaip nebuve Jeigu liga jau buna stipresne puola,neusziureta,tai visa sita duodu net po 3-4 kartus per diena,ir super
Papildyta:
QUOTE(dira @ 2008 01 01, 20:45)
beja- drauge vaikuciui ir angina issigyde BE ANTIBIJOTIKU,duodama kordisepca ir bio cinka tai manau,kad veiksminga priemone
Kaip minėjau, aš irgi visada išgydau vaiką (be to, dažniausiai iki ligos net neprieina, nes užbėgu už akių) kordicepsas plius biocinkas plius paracetamolis, jei yra temperatūros. Apie antibus esam pamiršę kaipo tokius. Neneigiu, kad gali kada prireikti, bet kol kas - tfu tfu - tikrai mums sekasi.
QUOTE(una @ 2008 01 03, 12:03)
Kaip minėjau, aš irgi visada išgydau vaiką (be to, dažniausiai iki ligos net neprieina, nes užbėgu už akių) kordicepsas plius biocinkas plius paracetamolis, jei yra temperatūros. Apie antibus esam pamiršę kaipo tokius. Neneigiu, kad gali kada prireikti, bet kol kas - tfu tfu - tikrai mums sekasi.
taip,taip-ta pati galiu pasakyti ir as
Gal kas ka nors zinote. kaip atskirti gera nuo blogo. Gal kas galite mesteleti aki ir ivertinti produktus esancius ebay:)
ebay cordyceps
ebay cordyceps