Sveiki,
gal zinote, ar galima gerti Sigcess imperatoriskaji kordicepsa maitinanciai mamai???
Noreciau sugerti dezute pries saltajo sezona, nes praeita ziema nesirgau po tokio kurso...
va ir as apie ji girdejau, LOR gydytojas rekomendavo vaikui pagirdyti, nes jis sirgalius pas mane, o idomu, ar galima vaikui ji duiti imuninei sistemai stiprinti? parasykit, laukiu ats
Sveikos mamytes, buvau nuvezus vaika pas lor gydytoja, jis rekomendavo si preparata, bet nepasake ar tikrai galima ji duoti vaikams , na maniskiui 3 bus sausi,
Gal jus kuri duodat si preparata savo turtui, ir kaip jis ar geras preparastas. Lauksiu komentaru
Gal jus kuri duodat si preparata savo turtui, ir kaip jis ar geras preparastas. Lauksiu komentaru
ir as duodu vaikui kordicepsa kai tik pajuntu kad liga artinasi.juk tu kapsuliu reikia tik keliu, mum akimirksniu padeda.vadinasi AUGALINIS ANTIBIOTIKAS.as irgi keikdavau platintojus, bet kai pabandziau, esu labai patenkinta.pvz.jau antrus metus geriame AMWAY vaikiskus vitaminus-vaikas zvalus,gerai miega, valgo ir nezirzia, serga labai retai(3kartus nusispjausiu).
Papildyta:
pirma karta vaikiukui daviau 2,5 metu.jeigu duosit tik pasirodzius pirmiem gripo ar persalimo sindromams, turetu padeti.aisku daug kas priklauso nuo imunines sistemos.
Papildyta:
atsiprasau, simptomams
Papildyta:
pirma karta vaikiukui daviau 2,5 metu.jeigu duosit tik pasirodzius pirmiem gripo ar persalimo sindromams, turetu padeti.aisku daug kas priklauso nuo imunines sistemos.
Papildyta:
atsiprasau, simptomams
Sveikos! Savo mergytei duodu Kardicepso jau pora menesiu, nes noriu kad sustipretu imunine sistema. Pradesime lankyti darzeli, tai tikiuosi Justyna bus atsparesne visokiems virusams.
mes kordicepsa gerem nuo metuku nes labai sirgom pulingom anginom.kaip sakant griebiausi jau bet ko kad tik padetu.bet kordicepsas nebuvo tas kuris padejo.gerdavom skysti toki zalia po 1 ml.na mums tai jokios reakcijos nedave.
QUOTE(Gold Man @ 2006 09 05, 22:42)
Sigcess Imperatoriškojo kordicepso kaina yra 105lt. O kordicepso koncentracija 70%, o ne 10%, kaip Tianshi. Plačiau čia
O kur jo galima užsisakyti? Naudoju Tiansfi, noriu įsigyti Sigcess.
Gal kam padėjo įveikti vyrų nevaisingumą,( per mažas judrumas, didelis procentas patologijų) parašykite.
tai kad sako kordicepsas vaikam nelabai tinka, nes skatina lytinį brendimą, skaičiau anskčiau, beje ir internetinėj literatūrosj, bet aš asmeniškai Kordicepsą parsisiunčiu iš užsienio, ten pilnos parduotuvės natūropatinių vaistų..... ir efektas super, neprastesnis nei Tianši, beje man labai kesita kodėl Tianshi produktai kvepia, tarsi dezodoruoti.....mano Kordicepsas iš JA neturi kvapo tik tokį na kaip augalinį silpną kvapą, bet tikrai natūralų, o ne kokosinį kvapą kaip Tianshi....nors Tianshi tai labai geri produktai irgi
QUOTE(Bitute32 @ 2006 11 06, 12:30)
tai kad sako kordicepsas vaikam nelabai tinka, nes skatina lytinį brendimą, skaičiau anskčiau, beje ir internetinėj literatūrosj, bet aš asmeniškai Kordicepsą parsisiunčiu iš užsienio, ten pilnos parduotuvės natūropatinių vaistų..... ir efektas super, neprastesnis nei Tianši, beje man labai kesita kodėl Tianshi produktai kvepia, tarsi dezodoruoti.....mano Kordicepsas iš JA neturi kvapo tik tokį na kaip augalinį silpną kvapą, bet tikrai natūralų, o ne kokosinį kvapą kaip Tianshi....nors Tianshi tai labai geri produktai irgi
Labas ,aš domiuosi sigcess kordicepsu,lytinį brendimą skatina toks mėlynas buteliukas(Sudėtingasis receptas),o vaikams duodama tik žalias(Imperatoriškas).
QUOTE(Bitute32 @ 2006 11 06, 13:30)
Nezinau,as tai jokio kokosinio kvapo neuzuodziau . Priesingai-tokia smarve,kad net nosi riecia...
Sveiki,
gal kas turit info apie nauja SIGCESS produkta, lygtai ROZIOLA vadinasi??
gal kas turit info apie nauja SIGCESS produkta, lygtai ROZIOLA vadinasi??
skaičiau skaičiau visų atsilepimus ir pradėjau abejoti, nors dar vakar buvau pasiruošusi ką nors įsigyti profilaktiškai. Labai jau keista pasirodė, kai nurodytu tel. paskambinus, vyrukas rusisku akcentu siulo konkrecius papildus. Jis gi tėra paprastas platintojas-vadybininkas.
Vaistai, prieš patekdami į rinką, turi praeiti ilgą įvertinimo procedūrą. Su maisto papildais daug paprasčiau. Gal todėl visa tai neįregistruota vaistų registre. Kas ten žino, ką dar galima rasti šalia tų grybukų sudėtyje? Po to skandalo su šokėja Daniūte, kai "valomosiose" kapsulėse buvo atrasta subitramino?
Vaistai, prieš patekdami į rinką, turi praeiti ilgą įvertinimo procedūrą. Su maisto papildais daug paprasčiau. Gal todėl visa tai neįregistruota vaistų registre. Kas ten žino, ką dar galima rasti šalia tų grybukų sudėtyje? Po to skandalo su šokėja Daniūte, kai "valomosiose" kapsulėse buvo atrasta subitramino?