Įkraunama...
Įkraunama...

Produktai su kordicepsu

O čia kaip ar tie kurie vartoja nesupranta, ar kurie nevartoja g.gif
susipainiojau, reiks smegenų kalcį gert lotuliukas.gif
Atsakyti
tie kurie smerkia kiekvieno zmogaus asmenini pasirinkima.
thumbup.gif isgersiu ir as kartu:) plaaikant kompanija tau RUTULUX smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katinute @ 2006 07 27, 13:27)
tie kurie smerkia kiekvieno zmogaus asmenini pasirinkima.
thumbup.gif isgersiu ir as kartu:) plaaikant kompanija tau RUTULUX smile.gif

tegul renkasi kas ka nori, bet kitu nepina i savo pasirinkima schmoll.gif juolabiau, kad ne milionieriai esame schmoll.gif net mano mociute juos isvadino apgavikais, senas zmogus ir tas suprato, kas per gydytojai biggrin.gif is pradziu gere ir pirko is savo kuklios pensijos, nes galvojo, kad pades ir dar plius mokejo pinigus vadinamam gydytojui, kad su rankelem pavedziotu ir paburtu ir, kad nuo visu ligu isgydytu, buvo nemazai kartu nuejus, bet kai nepadejo, tuomet ir suprato, kad cia tik zmoniu smegenu pudrinimas ir pinigu i bala ismetimas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aziza: 28 liepos 2006 - 00:34
aziza, visiskai su tavim sutinku.

yra zmoniu, kuriems nepadeda, nes fizine liga, tai tik dvasines ligos pasekme. reikia gydyti save. reikia dirbti su savimi, norint isvengti fiziniu ligu.

o be to, jeigu liga isisenejus, vaistus reikia vartoti, ir jeigu kalbam apie TIANSHI papildus, ne menesi ir ne du, ir ne viena pakuote sugerus laukti rezultato, bet gydytis metus ar du. ir tada laukti rezultato. taip atrodo, kad isgerus tablete pasveikstama iskart. deja deja..

ir dar labai priklauso nuo daktaro pas kuri tu gydaisi ir kuris tau rekomenduoja pirkti Tianshi papildus. Netinkamai parinktas papildas, neduos laukiamo efekto.

si darba, platintojo darba, negali atlikti bet koks zmogus, pasiskaites instrukcija.
turi but zmogus ismanantis ne tik medicina bet ir suprantantis ir suvokiantis dvasinio pasaulio subtilybes.
Atsakyti
Na pasiskaičiau aš jūsų diskusijas apie Tianshi, šiek tiek apie jį buvau ir anksčiau girdėjusi. pakliadžiojau nurodytame puslapyje internete...
Ir žinot ką, kai pasiskaičiau ten apie ligas, jų supratimą, gydymą ir pan, tai man kaip tradicinės medicinos atstovei buvo blink.gif blink.gif blink.gif mega_shok.gif Tokio bredo dar nebuvau skaičiusi. Atrodo, kad žmogus rašęs tuos straipsnius, neturi net elementarių žinių apie žmogaus fiziologiją, jau apie gilesnes žinias aš nekalbu.
nesuprantu kaip galima tokias nesąmones rašyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jjei jau rekalmuojama produkcija, tai ir jos poveikio paaiškinimas turi būti logiškas ir teisingas. Žmonėms ne medikams tokie straipsniai gal ir imponuoja, bet aš tai vos iš kėdės neišvirtau. Iš pradžių juokas ėmė, paskui jau pikta pasidarė.
Nenoriu nieko blogo pasakyti apie tuos preparatus, galbūt jie ištikrųjų stiprina imunitetą, labai tikėtina. sutinku, kad juos galima naudoti kaip papildomą priemonę gydantis, bet tik tiek. Tik ar verta mokėti tokius pinigus? Nes manau, kad kokybė su kaina čia stipraii prasilenkia.
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2006 07 28, 12:57)
Na pasiskaičiau aš jūsų diskusijas apie Tianshi, šiek tiek apie jį buvau ir anksčiau girdėjusi. pakliadžiojau nurodytame puslapyje internete...
Ir žinot ką, kai pasiskaičiau ten apie ligas, jų supratimą, gydymą ir pan, tai man kaip tradicinės medicinos atstovei buvo blink.gif  blink.gif  blink.gif  mega_shok.gif Tokio bredo dar nebuvau skaičiusi. Atrodo, kad žmogus rašęs tuos straipsnius, neturi net elementarių žinių apie žmogaus fiziologiją, jau apie gilesnes žinias aš nekalbu.
nesuprantu kaip galima tokias nesąmones rašyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jjei jau rekalmuojama produkcija, tai ir jos poveikio paaiškinimas turi būti logiškas ir teisingas. Žmonėms ne medikams tokie straipsniai gal ir imponuoja, bet aš tai vos iš kėdės neišvirtau. Iš pradžių juokas ėmė, paskui jau pikta pasidarė.
Nenoriu nieko blogo pasakyti apie tuos preparatus, galbūt jie ištikrųjų stiprina imunitetą, labai tikėtina. sutinku, kad juos galima naudoti kaip papildomą priemonę gydantis, bet tik tiek. Tik ar verta mokėti tokius pinigus? Nes manau, kad kokybė su kaina čia stipraii prasilenkia.

Čia jau turėčiau sutikti ax.gif Dėl to mes ir arsisakėm Tianši papildų, kad pasakoja jie visokias nesamones ir reikia maždaug 1000 Lt išleisti, norit prisidėti prie vėžio gydimo. Dar... mums pasirodė, kad Kordicepsas yra dirbtinis stimuliatorius. REaliai organizmas negyja, o veikia panašiai kaip koks kofeinas. Ir tai mums pasirodė labai akivaizdu.
Dėl to mes pasirinkom kikus papildų platintojus. Iš tiesų kelios priežastys yra:
1. Oficialiai registruota.
2. nieko nežadėjo, o tik rekomendavo ką vartoti ir tai sakė, kad tikrai nepasveiks nuo to, o tik kaip papildoma preimonės kraujui stiprinti chemoterapijos metu.
3. Kur kas labiau imponavo žmonės kūrę šiuos papildus.

Tianši kaina ir kokybė tikrai kažkur prasilenkia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renant @ 2006 07 07, 08:52)
Labas mamytes,

kadangi pati gerus Sigcess ir Tianso kordicepsus. tai patirtis nebloga, mat seima pernai ju "neragavo" tai saltaji ziemos sezona sirgo kelis kartus, o man nieko, nors visada irgi atkrisdavau.

Todel, kad mano teigiamas poziuris , tai turiu klausima, cia apie tai labiau ismanacioms: ar galima kazkuriais preparatais su kordicepsu isgydyti ar pristabdyti 6m vaikui adenoidu (polipu) augima? Pasekmes zinot, miega issiziojes, nuolat serga, kaklo limfmazgiai nuolat padideje, silpneja imunitetas...?
Buciau dekinga uz atsakyma.
Geros dienos ir malonios vasareles  4u.gif

nu nezinau mano sunui tai nepadejo,mes gerem TIANSHI,beveik visus papildus isbandem ir nieko.jam isoperavo adenoidus ir jie vel ataugo.papildus gerem gera pusmety bet kaip sirgom taip ir sergam g.gif .as tai nenusiteikus pries tuos papildus ir pati juos vartoju,bet man atrodo tokia liga kai adenoidai tai jie isaugami arba isoperuojami,ir nelabai kas gali padeti g.gif
Atsakyti
Isbandziau nemazai Tianshi papildu-stebuklo nesulaukiau.Patiko tik biocinkas,ji duodavau vaikams nuo persalimo.Nuo kordicepso kai kuriu zmoniu savijauta net pablogeja,o sergant onkologinemis ligomis,geriau isvis neeksperimentuoti.Nesu tikra,kad jis "nemaitina" auglio.Kad tonizuoja, tai tikrai.Pazinojau viena zmogu,kuris,esnt paskutinei vezio stadijai dirbo ir jautesi puikiai,nors kraujo rodikliai vis blogejo.Kazkada buvau ilindus i foruma apie kordicepsa.Ten vienas zmogus rase pusmeti vartojes kordicepsa profilaktiskai,o baigus ji vartoti,islindo vezys.Ir dar labai piktas. Mane asmeniskai labai erzina visokio plauko platintoju ir ikiriu siulytoju lindimas i foruma.Kur tik kalba eina apie kokias nors ligas,tuoj atsiranda jie su savo "stebuklais" mad.gif . Ir dar:Tiansi papildus as uzsisakydavau el pastu is Vilniaus, tiesiai is ju pagrindines bustines.Ten gerokai pigiau,o veliau dar ir nuolaida didele suteike.Lietuvos pasto kurjeris pristato i namus,o pinigus pervesdavau po pristatymo.
Atsakyti
QUOTE(ausyte2 @ 2006 07 30, 00:42)
Isbandziau nemazai Tianshi papildu-stebuklo nesulaukiau.Patiko tik biocinkas,ji duodavau vaikams nuo persalimo.Nuo kordicepso kai kuriu zmoniu savijauta net pablogeja,o sergant onkologinemis ligomis,geriau isvis neeksperimentuoti.Nesu tikra,kad jis "nemaitina" auglio.Kad tonizuoja, tai tikrai.Pazinojau viena zmogu,kuris,esnt paskutinei vezio stadijai dirbo ir jautesi puikiai,nors kraujo rodikliai vis blogejo.Kazkada buvau ilindus i foruma apie kordicepsa.Ten vienas zmogus rase pusmeti vartojes kordicepsa profilaktiskai,o baigus ji vartoti,islindo vezys.Ir dar labai piktas.                                                                                                  Mane asmeniskai labai erzina visokio plauko platintoju ir ikiriu siulytoju lindimas i foruma.Kur tik kalba eina apie kokias nors ligas,tuoj atsiranda jie su savo "stebuklais" mad.gif .                                                                                    Ir dar:Tiansi papildus as uzsisakydavau el pastu is Vilniaus, tiesiai is ju pagrindines bustines.Ten gerokai pigiau,o veliau dar ir nuolaida didele suteike.Lietuvos pasto kurjeris pristato i namus,o pinigus pervesdavau po pristatymo.

blink.gif vaje, o man latintoja sakė, kad būtent su kordicepsu ir ikanu berods tyrimai atlikti ir jie pristabdo vėžį. O gal čia tam žmogui ir taip tas piktas vėžys būt išlindęs g.gif. Bandau save ramint, nes kordicepsą duodu vaikam unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(rutulux @ 2006 07 30, 13:01)
blink.gif vaje, o man latintoja sakė, kad būtent su kordicepsu ir ikanu berods tyrimai atlikti ir jie pristabdo vėžį. O gal čia tam žmogui ir taip tas piktas vėžys būt išlindęs  g.gif. Bandau save ramint, nes kordicepsą duodu vaikam  unsure.gif

platintoja norėjau parašyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal del tonizuojancio poveikio zmogus tiesiog nepajaute ligos pozymiu g.gif .Sito tikrai nezinau,as ne medike.Kita vertus,jei kordicepsas "pristabdo" ligos plitima,tai po puses metu vartojimo...Taip iseina,kad pristabdo,kol ji vartoji,o po to blink.gif . As tai vaikui nedrystu duoti,nebent umines ligos atveju.
Atsakyti
Kadangi tai gamtinis antibiotikas, aš duodu ir va draugė dave, nes labai stipriai kosėjo-pagėrė savaitėlę i psio-kosulio nerasta. Šiaip aš irgi stebuklo nesitikiu, juk čia tik maisto papildai ir juos vartoti reikia, kad nesirgtum, o ne tada kai liga pristoja.
Atsakyti
Jeigu eksperimentuojat su visokiais papildais tai gerkit pačios, o vaikams geriau neduokit. Jeigu būtų stebuklingi papildai išrasti, tai žemėje nebūtų tiek ligonių ax.gif
Pabandykit kas dieną išgert po 1000 mg vitamino C, paprastas vitaminas, o galios jo milžiniškos ir tiek nekainuoja. Aš viską esu išbandžiusi, kiek visokių papildų, arbatėlių, nė velnio niekas nepadėjo. Išvada kartais pigus daiktas gali būti 100 kartų naudingesnis už neaiškios kilmės ir poveikio papildus. Geriau vaikams vitaminus paprastus duokit, tikrai daugiau naudos bus wub.gif
Atsakyti