Įkraunama...
Įkraunama...

Produktai su kordicepsu

man kordicepsas is sigcess thumbup.gif jau beveik sloga pradingo ir gerkle gereja.dekui dekui jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2006 04 09, 12:51)
Patikėk, registruojant šią produkciją buvo iškelti tokie reikalavimai, kokių neiškelia ir vaistų registravimui. Paprašė, kad būtu padaryta net spektralinė analizė.
Kompanija Sigcess dirba pagal tinklinio marketingo sistemą ir visai nebuvo tikslo registruoti šią produkciją kaip vaitus, nes tada prekiaut butu leista tik vaistinėse.

Na niekada nepritarsiu pastoviam antibijotiko naudojimui , naturalus ir penicilinas yra pelesinis grybas . Na nelinkus as gincytis su platintojais beprasmiska .
Galima spektrinio tyrimo rezultatus .
Siaip nera skiraimi didesni reikalavimai , tai mistika ,bet kazkam kazkuo reik tiket .
O koks skirtumas ar leista tik vaistinese ar ne , juk antkainiai visviena zenklus smile.gif
O jei pasakosit kad tikslas parduot be antkainio tai paliekam minimalu antkaini ir duodam maximai ( bus visiems prieinamas produktas uz zema kaina ) , jie prekiauja daniskais labai neblogais papildais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renax: 15 balandžio 2006 - 08:37
J
Jie buvo registruoti kaip maito papildai vien dėl to, kad butu galimybė platinti ne per vaistines, nes Lietuvoje vaitais yra prekiaujama tik vaistinėse. O gegužės 6, 7 d.d. Kaune vyks jau trečia tarptautinė medikų konferencija apie šiuos nepaprastai veiksmingus Sigcess preparatus.

As pati dirbu mlm.Bet visame pasaulije uzdrasta LEGALIAI prekiauti vaistais per tinklini marketinga g.gif As pati bijociau pirkti vaistus pas santehnika schmoll.gif .Nors tikrai zinau,kad prekes parduodamos per MLM labai aukstos kokybes thumbup.gif
Bet tai kiek vieno pasirinkimas ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

Jūs man papasakokit kuo skiriasi Tianši ir Cigcess kordicepsas? Na, vienas skystas, o kitas kapsulytėmis, tiek žinau, o kaip su poveikiu?

O Tianši preaparatai kol kas atrodo neblogi. MAno močiutei plaučių vėžys, 3 stadija. Gydytojai duoda maksimum metus. Mes kažkaip nenuleidom rankų, nupirkom pursą Tianši maisto papildų. KAs keisčiausia - po chemoterapijos ją nuolat pykindavo seniau, labai prastai jautėsi, išvis nieko nevalgė pati, nebent priversdavom. O pagėrusi kokias 4 dienas - pati ėjo sriubos šildytis doh.gif: Tai mes ir išsižiojom. Jei seniau ji tik gulėdavo, tai dabar jau ir reikalauja, kad eitume kur pasivaikščiot. (beje, vartoja: Antilipidinę arbatą, kordicepsą, spiruliną, Cholikaną ir biokalci vaikams).
g.gif: Įdomu man tas poveikis čia... kiek jis tikrai veikia, ar čia labiau chemoterapijos poveikis?
Nors mes tikim, kad tie papildai veiksmingi ax.gif
Atsakyti
Sigcess preparatai ir nėra vaistai. Tiesiog jų gydomasis poveikis labai primena vaistus, bet nesukelia pašalinių reiškinių. O su ligoniais atstovybėje dirba ir konsultuoja gydytojas med.m. daktaras.
Spektralinės analizės dokumentų neturiu stalčiuje, nes nesu koks kompanijos vadovas smile.gif
MLM industrija tai labai efektyvus legalus būdas prekiauti savo prekėmis rinkoje apeinant tarpininkų grandį. Nes tą paį vežimėlį ar žaislą gamintojui kainuoja pagaminti daug kartų pigiau nei mes perkame jį parduotuvėje, o pelną sukrauna sau į kišenes tarpininkai (didmenininkai, mažmenininkai ir parduotuvės).
Taip, daugumoje MLM kompanijų distributoriai uždeda antkainį ir tokių būdų turi sau pelną. Bet yra ir tokių kompanijų(viena iš jų yra Sigcess), kur tu nusiperki prekes už tokią pat kainą kaip ir sandėlyje, nes pelnų kompanija dalinasi už bendrą tavo struktūros apyvartą.
Patys šeimoje naudojame labai daug kitų MLM kompanijų produkciją (valiklius, indus, kremus ir kt.) nes tikrai dauguma iš šios produkcijos yra labai kokybiška ir jos parduotuvėse nenusipirksi.
Atsakyti
Netyčia papuoliau į TIANSHI produkcijos pristatymą, buvau ištirta kažkokiu aparatu ir man buvo prirašyti keletas produktų - antilipidinė arbata, Maca ir kažkokia vegetarinė dieta unsure.gif Apimta euforijos juos nusipirkau ir už viską sumokėjau beveik 300 Lt doh.gif Kol kas dar nieko nepradėjau gerti, nes ta euforija kažkur dingo tongue.gif Gal pasirodysiu visiška tundra blush2.gif bet man šita produkcija visiškai nežinoma.
Gal ką nors girdėjot apie šitą produkciją? Ar tikrai poveikis stebuklingas, nes kaina tai tikrai nemaža. Yra internetinis puslapis http://www.tianshi-bap.com/
Aprašymai labai gražūs, bet ar tai teisybė?
Atsakyti
Aš esu senokai kažkur skaičius, kad žmonės vien tik šiais vaistais išsigydo įvairias ligas, o vartojant teisingai parinktus vitaminus nebeserga.
Nežinau tikėti tuo ar netikėti. Bet kas man patinka apie šią produkciją, kad ji yra natūrali.

Kažkada dar vaikystėje gėriau Tianši kalcio ir cinko papildus. Apie poveikį nieko pasakyti negaliu, nes net neatsimenu kodėl man juos įpiršo gerti blush2.gif
Atsakyti
Gėriau arbatą (kurią visiems būtinai siūlo) ir kalcį. Deja, deja, jokio poveikio ir naudos nebuvo, tik kišenė palengvėjo gerokai. ax.gif Tai buvo praeitą vasarą, o dabar "užkibo" mano anyta. smile.gif
Atsakyti
Ar efektas toks pat didelis kaip kaina?

Jaučiu, kad ne. Kaina didesnė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 07 03, 15:10)
Jaučiu, kad ne. Kaina didesnė  cool.gif

drinks_cheers.gif Tiesa, dar ir dabar turiu to "stebuklingojo" kalcio. jei kam reikia, galiu padovanoti. pabandykit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2006 07 03, 16:16)
drinks_cheers.gif Tiesa, dar ir dabar turiu to "stebuklingojo" kalcio. jei kam reikia, galiu padovanoti. pabandykit. mirksiukas.gif

O galiojimo data jo dar gera? blush2.gif Nes atsimenu, kai gėriau, tai po kažkiek laiko lyg ir pakartot turėjau, bet tą pusę pakuotės, kur palikau, tai jau pražioplinau, nes buvo pasibaigęs galiojimas.
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2006 07 03, 15:22)
O galiojimo data jo dar gera? blush2.gif Nes atsimenu, kai gėriau, tai po kažkiek laiko lyg ir pakartot turėjau, bet tą pusę pakuotės, kur palikau, tai jau pražioplinau, nes buvo pasibaigęs galiojimas.

Va, čia tai geras: galioja iki šiandien. ax.gif Atsiprašau, kad siūlau net nepažiūrėjusi į datas. blush2.gif keliaus į šiukšlyną....
Atsakyti