Šiek tiek žinių. Kordicepsas yra stiprus antibiotikas, bet jis yra natūralus, išgautas iš Kinijoje augančio grybo, todėl neturi neigiamo poveikio.Jis veikia labai plačiai, t.y. gydo įvairiausius užsisenėjusius uždegimus, stiprina imunitetą, turi poveikį netgi vaisingumui.Geriant Kordicepsą nerekomenduojama gerti alkoholio.Tiek Kordicepsas, tiek Biocinkas, ir arbata (ji vadinasi antilipidinė arbata) apie kurią čia kažkuri minėjo yra iš firmos Tianši.Tai labai aukštos kokybės produktai, jie visi 100 procentų natūralūs ir 100 procentų įsisavinami organizmo.Bet geriausias poveikis yra, kai yra geriama pagal gydytojo sudarytą sistemą. Be to reikia žinoti ir kaip tuos produktus vartoti, nes pvz. arbata vienokį poveikį turi, jeigu ją geri karštą ir visai kitokį, jeigu geri šaltą.
Tianši produktų yra ir specialiai vaikams, pvz. kalcis.
Aš kai kuriuos produktus vartoju, bet prieš tai man gydytoja iš akių rainelės ištyrė ką aš turėčiau gydyti ir sudarė sistemą.Beje, buvau apakusi

kaip iš akies raineles įvardijo visas ligas, kuriomis esu sirgusi ir visas sveikatos problemas.