Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis termometras

gal kas turit infraraudonuju spinduliu ausies-kaktos termometra? gal galit pasakyti ar tiksliai rodo? ar tas pats kaip su elektroniniais? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 05 14, 10:03)
gal kas turit infraraudonuju spinduliu ausies-kaktos termometra? gal galit pasakyti ar tiksliai rodo? ar tas pats kaip su elektroniniais?  4u.gif

turiu ir elektroninius,ir infraraudonųjų termometrus ir esu patenkinta. Ausies-kaktos tokio nežinau. Yra ausies ir yra kaktos. O kas yra su elektroniniais negerai ? Matavimo laikas pakankamai trumpas. Matavimo tikslumas geras.
Kitas klausimas - kam bus matuojama temperatūra? Kūdikiui, vaikui, suaugusiam? Iš dalies nuo to priklauso termometro pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(Palmira @ 2009 05 14, 10:20)
turiu ir elektroninius,ir infraraudonųjų termometrus ir esu patenkinta. Ausies-kaktos tokio nežinau. Yra ausies ir yra kaktos. O kas yra su elektroniniais negerai ? Matavimo laikas pakankamai trumpas. Matavimo tikslumas geras.
Kitas klausimas - kam bus matuojama temperatūra? Kūdikiui,  vaikui, suaugusiam? Iš dalies nuo to priklauso termometro pasirinkimas.

kalbu apie toki ar panasu
termometras
matavimas skirtas vaikui ir kudikiui.
ar turit kas panasu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 05 14, 10:03)
gal kas turit infraraudonuju spinduliu ausies-kaktos termometra? gal galit pasakyti ar tiksliai rodo? ar tas pats kaip su elektroniniais?  4u.gif

Apie jusu parodyta nieko nezinau, bet pati pirkau eurovaistinej OMRON uz 160Lt irgi tokio pat principas. Visiskas pievas rodo, nepamatuoja tiksliai nei man nei vaikui. Turiu du elektrinius (omron ir microlife), bet su jais reik matuoti iseinamoj angoj, taip geriausias salytis. Visada tiksliai parodo. O gyvsdabrinis labai pavojinga.
Atsakyti
Nesamone tie elektroniniai termometrai... kelis pirkom, visi maziau rodo. Sako gydytoja , tai gal jusu tokia normali temperatura (35 su trupuciu.) Bet negali normali temperatura keistis pakeitus termometra! Pikciausia, kai serga vaikas, ir rodo kokius 37.5, tai nezinai ar cia jau 38.5, ar jau duoti vaistu? I teisma tuos gamintojus paduoti bash.gif
Atsakyti
QUOTE(juraza @ 2009 05 16, 13:21)
Nesamone tie elektroniniai termometrai... kelis pirkom, visi maziau rodo. Sako gydytoja , tai gal jusu tokia normali temperatura (35 su trupuciu.) Bet negali normali temperatura keistis pakeitus termometra! Pikciausia, kai serga vaikas, ir rodo kokius 37.5, tai nezinai ar cia jau 38.5, ar jau duoti vaistu? I teisma tuos gamintojus paduoti bash.gif

O jus kuroj vietoj matuojat?
Atsakyti
Mes turim tris termometrus elektroninius ir visi normaliai rodo, kažką jūs ne taip matuojat matyt biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano elelktroninis termometras irgi normaliai rodo, esu juo patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 05 17, 08:52)
Mes turim tris termometrus elektroninius ir visi normaliai rodo, kažką jūs ne taip matuojat matyt  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

kazin ka galima kitaip matuoti, jei gyvsidabrinis visada parodo tiksliai , o elektroniniai ne daugiau 35 laipsniu, pirkau 2 skirtingu firmu is vaistines, ir elementus keiciau, vistiek tas pats schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2009 05 14, 12:25)
kalbu apie toki ar panasu
termometras
matavimas skirtas vaikui ir kudikiui.
ar turit kas panasu?  unsure.gif

Pas mus panašus, irgi ausiai, tik Microlife firmos. Nu būčiau žinojus tai tikrai tokių pinigų nemokėčiau, nors pirkau dėl vaiko schmoll.gif Kiekvieną kartą matuojant rodo skirtingai, o kuo toliau į ausį kiši tuo daugiau rodo unsure.gif
O kas pas jus negerai?
Atsakyti
Pritariu ir aš, kad elektroniniai termometrai- visiška nesąmonė. Sirgo dukrytė, vakare užmigo, tikrinu karštį pridėjus ranką, jaučiu, kad jau laaaabai karšta. Pamatuoju su elektroninu užpakaliuky, rodo 37,7. Gydytoja minėja, kad toje vietoje matuojant reikia 5 daleles atmesti, tai lieka 37,2. Vėl laikau uždėjus ranką, pakviečiu vyrą, sako tikrai labai karšta, negali būti, griebiausi paprasto, su gyvsidabriu, pamatuoju- beveik 40....
Atsakyti
QUOTE(Viltin @ 2009 05 18, 08:59)
Pritariu ir aš, kad elektroniniai termometrai- visiška nesąmonė. Sirgo dukrytė, vakare užmigo, tikrinu karštį pridėjus ranką, jaučiu, kad jau laaaabai karšta. Pamatuoju su elektroninu užpakaliuky, rodo 37,7. Gydytoja minėja, kad toje vietoje matuojant reikia 5 daleles atmesti, tai lieka 37,2. Vėl laikau uždėjus ranką, pakviečiu vyrą, sako tikrai labai karšta, negali būti, griebiausi paprasto, su gyvsidabriu, pamatuoju- beveik 40....

o viespateliau, tokia temp pamacius gali ir pati nugriut... blink.gif
as tai ir prietariu uz tuos paprasciausius , rusiskus termometrus, nes jie patikimiau rodo ax.gif
Atsakyti