Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis termometras

QUOTE(vaidavel @ 2009 01 02, 17:24)
manasis kainavo virš 20 lt, jis dar su minkštu galu, kad būtų patogiau prisitaikyti pažastyje ir nespaustų  rolleyes.gif  thumbup.gif

Manasis irgi virs 20lt kainavo, nepamenu tiksliai, et ar ne 22lt g.gif Bet nesigailiu-pakanka mums tempa pasimatuoti net sprando raukslej-tiksliai rodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2009 01 02, 16:24)
Mano termometras AND  thumbup.gif
Papildyta:
gal ir pasisekė...  cool.gif  o gal kiti naudoja pigesnius  unsure.gif  mačiau, kad yra elektroninių tik po 5 litus, tai nemanau, kad tokie gali gerai rodyti  g.gif manasis kainavo virš 20 lt, jis dar su minkštu galu, kad būtų patogiau prisitaikyti pažastyje ir nespaustų  rolleyes.gif  thumbup.gif

na maniskis ir AND kainavo apie 20lt bet aju tokias nesamones rodo kad sakes doh.gif
na tikriausei brokuotas koks,reiks bandyt koki kitoki nusipirkt biggrin.gif gal brangesnis bus geresnis smile.gif
Atsakyti
Mums daktare patare, kad su elektriniais tiksliausiai rodo matuojant uzpakaliuke ax.gif Ir reikia atimti 5-6 laipsnius.
Atsakyti
As kai gulėjau ligoninėje tai sesutės temperatūra matuodavo kakliuke pridedant prie tu raukšlių, jos sakė, kad čia rodo tiksliausiai. Dabar ir as matuoju kakliuke. O matuoti užpakaliuke man atrodo, kad čia jau atgyvena blush2.gif Nors GN matavo būtent užpakaliuke, o paskui atimdavo -5, man kažkaip nepriimtina šikniuke matuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariana @ 2009 01 03, 15:14)
As kai gulėjau ligoninėje tai sesutės temperatūra matuodavo kakliuke pridedant prie tu raukšlių, jos sakė, kad čia rodo tiksliausiai. Dabar ir as matuoju kakliuke. O matuoti užpakaliuke man atrodo, kad čia jau atgyvena  blush2.gif  Nors GN matavo būtent užpakaliuke, o paskui atimdavo -5, man kažkaip nepriimtina šikniuke matuoti  blush2.gif

O kodel atgyvena arba nepriimtina? Nelabai supratau g.gif Vyresniam vaikui ar suaugusiam tai gal, bet mazam leliukui tai nematau nieko bloga. Svarbiausia kuo tikslesne temperatura suzinoti ax.gif
Atsakyti
vištele ta mano sesytė, stresuoja dėl nieko. doh.gif biggrin.gif

mesk tą termometrą lauk ir naują pirk/ tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukuotukasss @ 2009 01 04, 02:50)
vištele ta mano sesytė, stresuoja dėl nieko.  doh.gif  biggrin.gif

mesk tą termometrą lauk ir naują pirk/ tongue.gif  lotuliukas.gif

duosiu as tau tuoj vistele biggrin.gif
na man tai pvz uzmakaliuke daug patogiau ir greiciau.o kiek man sake GN kad kai matuoji kakliuke reikia spec termometro kad tikslia temp rodytu. smile.gif
Atsakyti
Na,mums nesiseka su elektroniniais...Tris jai ismetem... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mure @ 2009 01 22, 13:46)
Na,mums nesiseka  su elektroniniais...Tris jai ismetem... verysad.gif

unsure.gif
mums tas pats drinks_cheers.gif išbadėm jau tris rūšis jų doh.gif pirmas toks su lanksčiu galu skirtas pažąstyje ar šikniuke matuot, kitas - čiulptukas, o dabar tą ausinį turim doh.gif vis rodo vėjus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 22 sausio 2009 - 12:59
QUOTE(mure @ 2009 01 22, 13:46)
Na,mums nesiseka  su elektroniniais...Tris jai ismetem... verysad.gif

O kas jums su tais termometrais darosi? Nepatenkintos rodmenimis? Suprantu, kai vienas neitinka, bet trys... g.gif
Kitas dalykas, gal ne termometras kaltas, o besibaigiantis elementas? Pakeiskit-ir bus tvarka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 01 22, 13:59)
Nepatenkintos rodmenimis? Suprantu, kai vienas neitinka, bet trys... g.gif

tai kad visi trys rodo skirtingai ir net labai doh.gif o esant aukštai temperatūrai ta paklaida daug ką reiškia doh.gif elementai tvarkoj unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2009 01 22, 14:10)
tai kad visi trys rodo skirtingai ir net labai  doh.gif  o esant aukštai temperatūrai ta paklaida daug ką reiškia  doh.gif  elementai tvarkoj  unsure.gif

Siaip tai as niekada nematuoju temperaturos vaikui su skirtingais termometrais. Sakot, paklaida? O koks, pvz, skirtumas, ar temperatura 38,8 ar 39? g.gif Faktas tas, kad ja jau musti reikia.
Kitas dalykas, kai nesu tikra termometro parodymais, pasimatuoju sau, ir jei rodo 36,6-vadinasi, termometras rodo tiesa.
Atsakyti