Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis termometras

man atrodo pažastyje nereikia atmesti.kaip tik šia tema straipsnį skaičiau.

"jeigu matuojate temperatūrą išangėje arba burnytėje, atsiminkite, kad kūno temperatūra bus pusę laipsnio aukštesnė, negu matuojant pažastėlėje."

"matuojama kūno temperatūra gali skirtis, priklausomai nuo to, ar pažastėlė sausa, ar šlapia. Kai šlapia, temperatūra bus keliais laipsniais žemesnė."

o visas straipsnis čia,naudingas

http://www.moteris.l...ie_temperatura/
Atsakyti
siaip i pazasti dedant, tai nereikia jokiu daliu atmesti, tik i uzpakaliuka, nes ten aukstesne buna temperatura.
Atsakyti
nukai matuojuos su elektroniniu ir su paprastu visada skiriasi kai temperatura mum kyla kas men tai elektroniniu nebetikiu kazkie jie nenormalus net ligoninei sakydavo jei namie turi paprasta atsiveskit mirksiukas.gif pvz su elektroniniu mum buna 38,8 o su paprastu 39,5 atmesti tikrai nereikia nebent prideti nes jie maziau rodo pabandyk kai busit sveiki pamatuot ir pamatysi daug kaip 35 nerodo doh.gif
Papildyta:
cia kalbejau kad abu atvejai kai pazasti lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš namuose turiu paprastą termometrą ir du elektrinius. Paprastas rodo gerai o matujant elektiniais reikia dadėti vienam 6 kitam 5 .Tad jei rodo elektrinis 36 tai ištikrūjų 36.6
Atsakyti
kosmaras kaskoks su tais termometrais doh.gif pasilikau prie senojo nes elektroninis nesamones rodo schmoll.gif
aciu mamulytes uz info mirksiukas.gif
Atsakyti
as jau antra elektrini termometra pasikeiciau vaistinej, bet vistiek is jo nieko gero...ka nori, ta ir rodo, persimatavus su senu visai kitaip rodo
Atsakyti
Zinau kad pazastyj reik + 0,5 laipsnio... Bet jeis nepasitikiu, geriau paprastas smile.gif
Atsakyti
tas elektroninis isvis siandien kai matavaus sau temperatura rode 36 doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mano elektroninis termometras rodo kuo puikiausiai...jau senai juo naudojuos ir dar neturėjau jokių problemų...matuodama pažastyje, laipsnių nei pridedu, nei atimu rolleyes.gif tačiau, kai nuėjus į polikliniką seselė pakiša savąjį, tai nors griūk negyvas - visiškas nesąmones rodo blink.gif ir kaip pagal tokius termometrus jie nustatinėja diagnozes...nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2009 01 01, 23:51)
Mano elektroninis termometras rodo kuo puikiausiai...jau senai juo naudojuos ir dar neturėjau jokių problemų...matuodama pažastyje, laipsnių nei pridedu, nei atimu  rolleyes.gif tačiau, kai nuėjus į polikliniką seselė pakiša savąjį, tai nors griūk negyvas - visiškas nesąmones rodo  blink.gif  ir kaip pagal tokius termometrus jie nustatinėja diagnozes...nesuprantu  doh.gif

o koki jus termometra naudojat? blush2.gif mums ir toks butu neprosal,nes begalo sunku uzpakaliuke temperatura pamatuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavel @ 2009 01 01, 22:51)
Mano elektroninis termometras rodo kuo puikiausiai...jau senai juo naudojuos ir dar neturėjau jokių problemų...matuodama pažastyje, laipsnių nei pridedu, nei atimu  rolleyes.gif tačiau, kai nuėjus į polikliniką seselė pakiša savąjį, tai nors griūk negyvas - visiškas nesąmones rodo  blink.gif  ir kaip pagal tokius termometrus jie nustatinėja diagnozes...nesuprantu  doh.gif

Mes irgi naudojam elektronini termometra, irgi seniai-rodo puikiai thumbup.gif Paskaiciau cia ir pagalvojau-o gal mums tiesiog pavyko nusipirkti gera partija? g.gif Gal velesni termometrai netikslus tikrai?
Atsakyti
QUOTE(robertutee19 @ 2009 01 01, 23:58)
o koki jus termometra naudojat? blush2.gif mums ir toks butu neprosal,nes begalo sunku uzpakaliuke temperatura pamatuot biggrin.gif

Mano termometras AND thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 01 02, 09:45)
Mes irgi naudojam elektronini termometra, irgi seniai-rodo puikiai thumbup.gif Paskaiciau cia ir pagalvojau-o gal mums tiesiog pavyko nusipirkti gera partija? g.gif Gal velesni termometrai netikslus tikrai?

gal ir pasisekė... cool.gif o gal kiti naudoja pigesnius unsure.gif mačiau, kad yra elektroninių tik po 5 litus, tai nemanau, kad tokie gali gerai rodyti g.gif manasis kainavo virš 20 lt, jis dar su minkštu galu, kad būtų patogiau prisitaikyti pažastyje ir nespaustų rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti