man atrodo pažastyje nereikia atmesti.kaip tik šia tema straipsnį skaičiau.
"jeigu matuojate temperatūrą išangėje arba burnytėje, atsiminkite, kad kūno temperatūra bus pusę laipsnio aukštesnė, negu matuojant pažastėlėje."
"matuojama kūno temperatūra gali skirtis, priklausomai nuo to, ar pažastėlė sausa, ar šlapia. Kai šlapia, temperatūra bus keliais laipsniais žemesnė."
o visas straipsnis čia,naudingas
http://www.moteris.l...ie_temperatura/
siaip i pazasti dedant, tai nereikia jokiu daliu atmesti, tik i uzpakaliuka, nes ten aukstesne buna temperatura.
nukai matuojuos su elektroniniu ir su paprastu visada skiriasi kai temperatura mum kyla kas men tai elektroniniu nebetikiu kazkie jie nenormalus net ligoninei sakydavo jei namie turi paprasta atsiveskit pvz su elektroniniu mum buna 38,8 o su paprastu 39,5 atmesti tikrai nereikia nebent prideti nes jie maziau rodo pabandyk kai busit sveiki pamatuot ir pamatysi daug kaip 35 nerodo
Papildyta:
cia kalbejau kad abu atvejai kai pazasti
Papildyta:
cia kalbejau kad abu atvejai kai pazasti
Aš namuose turiu paprastą termometrą ir du elektrinius. Paprastas rodo gerai o matujant elektiniais reikia dadėti vienam 6 kitam 5 .Tad jei rodo elektrinis 36 tai ištikrūjų 36.6
kosmaras kaskoks su tais termometrais pasilikau prie senojo nes elektroninis nesamones rodo
aciu mamulytes uz info
aciu mamulytes uz info
as jau antra elektrini termometra pasikeiciau vaistinej, bet vistiek is jo nieko gero...ka nori, ta ir rodo, persimatavus su senu visai kitaip rodo
Zinau kad pazastyj reik + 0,5 laipsnio... Bet jeis nepasitikiu, geriau paprastas
tas elektroninis isvis siandien kai matavaus sau temperatura rode 36
Mano elektroninis termometras rodo kuo puikiausiai...jau senai juo naudojuos ir dar neturėjau jokių problemų...matuodama pažastyje, laipsnių nei pridedu, nei atimu tačiau, kai nuėjus į polikliniką seselė pakiša savąjį, tai nors griūk negyvas - visiškas nesąmones rodo ir kaip pagal tokius termometrus jie nustatinėja diagnozes...nesuprantu
QUOTE(vaidavel @ 2009 01 01, 23:51)
Mano elektroninis termometras rodo kuo puikiausiai...jau senai juo naudojuos ir dar neturėjau jokių problemų...matuodama pažastyje, laipsnių nei pridedu, nei atimu tačiau, kai nuėjus į polikliniką seselė pakiša savąjį, tai nors griūk negyvas - visiškas nesąmones rodo ir kaip pagal tokius termometrus jie nustatinėja diagnozes...nesuprantu
o koki jus termometra naudojat? mums ir toks butu neprosal,nes begalo sunku uzpakaliuke temperatura pamatuot
QUOTE(vaidavel @ 2009 01 01, 22:51)
Mes irgi naudojam elektronini termometra, irgi seniai-rodo puikiai Paskaiciau cia ir pagalvojau-o gal mums tiesiog pavyko nusipirkti gera partija? Gal velesni termometrai netikslus tikrai?
QUOTE(robertutee19 @ 2009 01 01, 23:58)
o koki jus termometra naudojat? mums ir toks butu neprosal,nes begalo sunku uzpakaliuke temperatura pamatuot
Mano termometras AND
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2009 01 02, 09:45)
Mes irgi naudojam elektronini termometra, irgi seniai-rodo puikiai Paskaiciau cia ir pagalvojau-o gal mums tiesiog pavyko nusipirkti gera partija? Gal velesni termometrai netikslus tikrai?
gal ir pasisekė... o gal kiti naudoja pigesnius mačiau, kad yra elektroninių tik po 5 litus, tai nemanau, kad tokie gali gerai rodyti manasis kainavo virš 20 lt, jis dar su minkštu galu, kad būtų patogiau prisitaikyti pažastyje ir nespaustų