Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninis termometras

man ir idomu ar tie elektroniniai tiksliai rodo g.gif
Atsakyti
As nauduoji elektronini, kazkoki papigiaiska, tai kartais gerai pamatuoja, kartais nesamones parodo, tai tenka sena gyvsidabrini naudoti
Atsakyti
Aš patarčiau pirkti paprastą, ne elektroninį. Apsirgau per Velykas, buvom svečiuose, jaučiu šaltukas purto ir šiaip savijauta poprastė, jie man elektroninį(ne papigiaiską) pakišo, palaikiau po liežuviu, rodo 37,2, visai dar pusėtina temp., nea saku, duokit man normalų, tai tas parodė 38, 4, vėl pagriebhiau tą elektroninį, tai matyt jis susigėdo, kad pievas parodė, nes ir pritraukė 38,4 lotuliukas.gif
Atsakyti
aš už elektroninius termometrus.Pirmiausiai -saugumas. Tikslumu tai yra tikslūs prietaisai. Tik yra keletas matavimo ypatumų. pvz. jei prieš matavimą daug kalbėta, burna bus atvėsusi.t.y. termometras parodys žemesnę temperatūrą. matuojant pažastyje-ji turi būti sausa!! Greičiausiai į temperatūros pokyčius reaguoja ausies bugnelis. ir t.t.
Atsakyti
Žodžiu, prieš naudojantis elektroniniu termometru patartina pamatuoti atmosferos slėgį, oro drėgnumą, atsižvelgti kada ir koks maistas buvo vartotas ir prieš kiek laiko maudėtės ir dar daug daug kitų sąlygų, ir tada jūsų duomenys tikrai bus tikslūs. Sėkmės naudojantis 4u.gif
Atsakyti
Elektroninį naudoju jau 8 metai ,beje tas pats tik baterijas keičiau,niekada nepavedė thumbup.gif
Atsakyti
as kiek naudojau elektronini termometra, tai visada rode nesamones. dabar renkuosi paprasta..manau tikslesnis.
Atsakyti
Vat ir as neseniai pirkau elektronini, ir dabar visai nieko nesuprantu, vienakart rodo 34.6 kita 35.4 trecia 35.9. Visai nieko nesuvokiu. Idomu kiek rodys, kai temperatura pakils? dar kol kas nepatikrinau.
Atsakyti
QUOTE(Anka @ 2006 04 21, 21:13)
Žodžiu, prieš naudojantis elektroniniu termometru patartina pamatuoti atmosferos slėgį, oro drėgnumą, atsižvelgti kada ir koks maistas buvo vartotas ir prieš kiek laiko maudėtės ir dar daug daug kitų sąlygų, ir tada jūsų duomenys tikrai bus tikslūs. Sėkmės naudojantis 4u.gif

Gerai pasakyta biggrin.gif
Paskaičiau apie jūsų vargus su elektroniniais termometrais ir nebekyla noras tokio pirkt tongue.gif
Atsakyti
Dirbu laikrodininke.Dažnai pasitaiko keisti el.termometrams elementus.Kartais pagalvodavau gal ir man tokį įsigyt.Kai perskaičiau čia pasisakymus, tai ir noras praėjo.
Atsakyti
QUOTE(*ramunė* @ 2006 05 01, 19:11)
Elektroninį naudoju jau 8 metai ,beje tas pats tik baterijas keičiau,niekada nepavedė thumbup.gif

o normalią temp., kai nesergi ar matavai kada, kiek rodė?
Atsakyti
Nusipirkom ir mes elektronini... nes uzvakar senaji sudauziau blush2.gif
Gerai, kad nedaug mokejom doh.gif
Vakar is idomumo visi matavomes blink.gif
Tai pasirodo pas mane temperatura per 15min nuo 34,5 iki 36 pakyla, o po to staiga krenta. Pas kitus truputi stabiliau, bet irgi panasiai smile.gif
Siandien eisiu pirkti gyvsidabrini...
Atsakyti