O aš turėjau Nuvita elektroninį termometrą. Visiškas nesąmones rodė, 26 litai kaip į balą
Teko gulėti Santariškių ligoninėje, išsišnekėjus seselė sakė, kad elektroniniai termometrai nėra labai patikimi ir kad namuose ji savo vaikui naudoja 'senovinį' t.y. su gyvsidabriu. Mažiukams gal ir nelabai tinka, bet vyresni tikrai gali jį palaikyti.
Susidomejus bekontakciais uzsukau cia.
Turiu microlife n100, nepatinka visai,gal jau ir rasiau...dabar lyginu savo elektroninius tai abu super rodo ir vienodai , man tos firmos ner tokios girdetos kaip omron ir microlife, bet naudojuos ilgai ir tik dbr paziurejau pavadinimus:)))
Vienas -Kessler su lanksciu galu, kitas AND su lanksciu galu...nu tikrai jokiu nusiskundimu...ir kai burnoj matuoju 36,7, gerai jauciuos ir isitikinus kad nereikia nieko atmest...instrukcija pameciau....
Dabar galvoju koki man cia bekontakti nupirkt....tikiuos mano microlifa pasiims atgal:)
Turiu microlife n100, nepatinka visai,gal jau ir rasiau...dabar lyginu savo elektroninius tai abu super rodo ir vienodai , man tos firmos ner tokios girdetos kaip omron ir microlife, bet naudojuos ilgai ir tik dbr paziurejau pavadinimus:)))
Vienas -Kessler su lanksciu galu, kitas AND su lanksciu galu...nu tikrai jokiu nusiskundimu...ir kai burnoj matuoju 36,7, gerai jauciuos ir isitikinus kad nereikia nieko atmest...instrukcija pameciau....
Dabar galvoju koki man cia bekontakti nupirkt....tikiuos mano microlifa pasiims atgal:)
QUOTE(Kiizu @ 2014 10 07, 12:35)
Susidomejus bekontakciais uzsukau cia.
Nu va paskambinau i servisa pirmiausia liepe isvalyti matavimo langiuka apatini kur gilus sudezinfekcine priemone ir ausu krapstuku, jeigu nepades tuomet garantinis.....pabandziau kol kas atrodo rodo geriau:)
Pries paskutini pirkau prekybos centre, Riwa. Nerealiai veike, galiukas lankstus. Net i ligonine veziausi.
Dabar pirkau vaistineje, paprasiau pigiausio. Normaliai veikia.
Kai tik atsirado tie termometrai, tai viename vaiku zurnale buvo straipsnis, kad juo reikia matuoti jau pasildyta pazasti, kitaip matuojam kambario temperatura. Tai visada pries matuodama paprasau vaiku pasildyti pazastuka. Prispaudzia rankyte prie saves ir pabuna 3-4 min arba kol ten koki filmuka ziuri. Mazus nesiodavau apglebus. O matuoju apie minute dvi. Supypsi visi kartai ir dar palaikau. Visada viska rodo normaliai.
O ligonineje ikiso, supypsejo, iseme, nu aisku, kad nieko neparode. Teko visoms sesutems mokymus vesti
Is interneto:
Beje, net elektroninį termometrą pažastyje patariama laikyti 4-5 min., nors jis supypsi dažniausiai
jau po minutës.
Dabar pirkau vaistineje, paprasiau pigiausio. Normaliai veikia.
Kai tik atsirado tie termometrai, tai viename vaiku zurnale buvo straipsnis, kad juo reikia matuoti jau pasildyta pazasti, kitaip matuojam kambario temperatura. Tai visada pries matuodama paprasau vaiku pasildyti pazastuka. Prispaudzia rankyte prie saves ir pabuna 3-4 min arba kol ten koki filmuka ziuri. Mazus nesiodavau apglebus. O matuoju apie minute dvi. Supypsi visi kartai ir dar palaikau. Visada viska rodo normaliai.
O ligonineje ikiso, supypsejo, iseme, nu aisku, kad nieko neparode. Teko visoms sesutems mokymus vesti
Is interneto:
Beje, net elektroninį termometrą pažastyje patariama laikyti 4-5 min., nors jis supypsi dažniausiai
jau po minutës.
atgaivinu tema, gal kas parekomenduosit elektronini gera, normaliai rodanti?
6m turejom OMRON nebezinau koks tiksliai modelis, toks su melynu galu lankstus, tai superinis buvo, rode tiksliai kaip gyvsidabrio, kaip laikrodukas, deja jau galutinai sugedo buvau nusipirkusi OMRON FLEX temp smart - baisu! nesamone visiska, pazastyje matuojant po 10-15s. supypsi ir po to dar minimum 5min matuoja ir nebepypsi uzfiksaves, kam pypset nepamatavus nelabai suprantu, nes po to dar ne tik laukti reik, bet ir minutes sekti... o per ta "fiksuota" 10-15s. parodo tik 35C...
Grazinau ieskau gero
6m turejom OMRON nebezinau koks tiksliai modelis, toks su melynu galu lankstus, tai superinis buvo, rode tiksliai kaip gyvsidabrio, kaip laikrodukas, deja jau galutinai sugedo buvau nusipirkusi OMRON FLEX temp smart - baisu! nesamone visiska, pazastyje matuojant po 10-15s. supypsi ir po to dar minimum 5min matuoja ir nebepypsi uzfiksaves, kam pypset nepamatavus nelabai suprantu, nes po to dar ne tik laukti reik, bet ir minutes sekti... o per ta "fiksuota" 10-15s. parodo tik 35C...
Grazinau ieskau gero
laba diena, pasidalinkit nuomone apie
http://www.microlife...1second/nc-150/
http://www.microlife...1second/nc-150/
QUOTE(ramune.v @ 2014 10 30, 18:16)
atgaivinu tema, gal kas parekomenduosit elektronini gera, normaliai rodanti?
Grazinau ieskau gero
Grazinau ieskau gero
Mes is tikruju naudojam ir turim Omron. Negaliu skustis, matuoja tiksliai, naudojam ir vaikeliui, pora minuciu tenka palaukt kol ismatuoja.
Labiausiai netikslus yra tie bekontakciai kiek teko dometis
QUOTE(erikutyte @ 2014 11 18, 01:37)
Mes toki turim, tai man jis superinis dalykas.. Tik instrukcijoj raso, kad 10cm nuo kaktos atstunu vest, o microlife atstovybej pamoke, kad matuot mazdaug 5cm atstunu nuo kaktos vedant 1cm mazdaug virs antakio linijos link smilkinio...tai musu jis nepavede ir tikrai vienas geriausiu mano pirkiniu...is pradziu dar permatuodavau su paprastu bet visad sutapdavo tai dbr pasitikiu juo:)
QUOTE(erikutyte @ 2014 11 17, 23:37)
Mums netinka, nes jei kokie 38 temper, tai OK, bet mano vaikas serga tokia liga, kur buna ~40. Tai tada kakta salta, o termometras rodo 37 Atveziau vaika i ligonine, kai jau buvo virs 40, o ju toks parode, kad vos daugiau kaip 37 Gerai, kad rankineje savo paprasta vezuosi i ligonine.
Mes naudojam OMRON ir esam patenkinti
QUOTE(vemvet @ 2014 12 02, 18:45)
Mums netinka, nes jei kokie 38 temper, tai OK, bet mano vaikas serga tokia liga, kur buna ~40. Tai tada kakta salta, o termometras rodo 37 Atveziau vaika i ligonine, kai jau buvo virs 40, o ju toks parode, kad vos daugiau kaip 37 Gerai, kad rankineje savo paprasta vezuosi i ligonine.
Gal Jus jo nesukalibravote, ar kazkas panasaus zinau, kad musu pradzioje siektiek grybavo, tai vyras kazka paspaudinejo ir dabar gerai veikia. Visada matuojam tris kartus is eiles, nes keliomis dalimis buna skiriasi. Ir matuojam taip, kaip nurodyta instrukcijoje. Nes matuojant tiesiai i kakta rodo zymiai maziau, nei tuo metu yra. Kas antras mazosios sirgimas buna su +40, ir tikrai jis rodo tuos +40.