Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujingos, rudos išskiros

Gerb. daktare,

laukiuosi antrojo mažylio, esu 12,5 sav. neščia. Neštumo pradžioje, net kai apie jį nežinojau stipriai kraujavau, labai vėlai sužinojau, kad laukiausi ir daktarė iškarto išrašė Magvitą gerti, per echoskopiją nieko blogo nematė, tad spec. vaistukų neišrašinėjo neštumo išsaugojimui. Tačiau šiandien netikėtai pasirodė tai žalsvos- rusvos išskyros, tąsios, nevienodo glitnumo. Labai išsigandau nes ryte dar buvo normalios, baltos.
Kas tai galėtų būti? Išanksto ačiū.
Atsakyti
Tam, kad atsakyti būtina atlikti tepinėlį.
Atsakyti
Kodėl kai kurioms būna mėnesinės pirmais nėštumo mėnesiais (turiu galvoje normalaus, o ne sumažėjusio gausumo)? Ar būna lygiai toks pats ciklas, kaip ir įprastu metu?

Ar nėštumo metu išskyros būna irgi tokiu pat ciklu kaip ir įprastai: sausos dienos, baltos, permatomos ir pan.?
Atsakyti
Tokie atvejai ypatingai reti.
Nėštumo metu ovuliacija nevyksta, todėl ir nėra ciklinių makšties išskyrų pokyčių.
Atsakyti
Laba diena,
Pries savaite,kaip nestumui buvo 6sav,prasidejo gausus kraujavimas-lidonine nustate jog tai hematoma 2,4-0,9cm.kraujavima sustabde duphastonu(iki siol as ji geriu po 2tab.
Siandien ziurejo echoskopu hematoma 3,4-0,4cm....gydytoja sako jog turi man begti rudos isskyros ir taip ji pasisalins,bet jokiu isskyru nera,esu visiskai pasimetus,kaip bus su vaiku,beje jis auga sirdute plaka issivystymas atitinka 8 sav,
gal galit pasakyti kas manes laukia toliau????

Labai aciu
Atsakyti
Jei nėštumas vystosi , vadinasi toks kraujavimas ir susidariusi hematoma jam nepakenkė, ir toliau jokio pavojaus nėra.
O hematoma gali ir visiškai neištekėti. Taip būna labai dažnai, nes kraujas sukreša ir ilgainiui rezorbuojasi.
Atsakyti
Nėštumas jau 25 sav. ,bet pasirodė vos rausvos išskyros.Judesiai vaikelio jaučiasi ir gydytoja apžiūrėjus sakė ,kad tai nieko blogo. Tik truputi gimda žemai.Norėčiau paklausti : kokios spalvos išskyros yra pavojingos,ar gali grėsti priešlaikinis gimdymas jei nieko neskauda ( man nieko neskauda ir gimda minkšta kaip visada).
Atsakyti
Jei nėra dažnų gimdos susitraukimų, Jus apžiūrėjusi gydytoja nieko blogo nenustatė, reiškia priešlaikinis gimdymas negresia.
Atsakyti
Gerb gydytoja, siandien atsirado ruzavu, sviesiai rusvu patepliojimu. Ar tai pirmas gresiancio persileidimo pozymis? Siaip pilvo neskauda, bet kazkodel krutine tapo netokia jautri kaip anksciau, ir jau dvi dienos kai pagausejo iskyru, kurios siandien igavo spalva. Mums dabar desimta savaite nestuke.gif . Ar tureciau skubiai kreiptis i ligonine ar palaukti keleta dienu?
Atsakyti
Būtina atlikti UG tyrimą, kad įsitikint ar normaliai vystosi nėštumas.
Atsakyti
Atsiprasau kad trukdau dar karteli, tiesiog vakar jau pas gydytoja nenuejau ir pastebejau kad daugiau spalvotu isskyru nepasirode nei vakar nei siandien, ar jus siulytumete vistiek nueiti pasidaryti UG, nes man ji dare 7sav, viskas buvo tvarkoje, ir kitas bus 12sav, ar nebutu per daznai?
Atsakyti
Jei pradėjote kraujuoti, vadinasi problema prasidėjo dabar, ir tai, kad 7 sav nėštume viskas buvo gerai, dar nieko nereiškia. Tačiau jei kraujavimas liovėsi, matyt viskas gerai, todėl galite neskubėti.
Atsakyti