Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

user posted image
Gal kas turit ir naudojat ? Kokie atsilepimai ? 4u.gif

MAKARONŲ GAMINIMO MAŠINĖLĖ

Iš daugelio gamintojų pasirinkome garsiausios Italų kompanijos MARCATO patogią makaronų gaminimo mašinėlę. Nereikia gimti italu, norint namuose valgyti rankų darbo, burnoje tirpstančius makaronų patiekalus. Į mašinėlę telpa 14 cm pločio tešlos lakštas. Galite gaminti trijų tipų pastą: lasagne, spaghetti, fettuccine. Taip pat iškočioti įvairias tešlas koldūnams, sausainiams ar vyniotiniams. Su mini virtuve THERMOMIX galite užminkyti makaronų tešlą per 1min., o skaniausius originalius padažus pasigaminti per kelias min. Makaronų gaminimas taps linksmu žaidimu Jūsų vaikams-eksperimentuokite be pralaimėjimo! Garantija 3 metai.
Kaina: 400 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 26 kovo 2009 - 11:01
receptai

Idedu nuoroda ispanisku knygu nufotografuotu. Gal kam pravers. Galu gale galima pasiziureti kiek visko galima pagaminti su thermomixu.
Atsakyti
QUOTE(garbanele1976 @ 2009 03 26, 19:24)

Idedu nuoroda ispanisku knygu nufotografuotu. Gal kam pravers. Galu gale galima pasiziureti kiek visko galima pagaminti su thermomixu.

Dabar tau teks verst mums receptus 4u.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 26, 12:00)
user posted image
Gal kas turit ir naudojat ? Kokie atsilepimai ? 4u.gif

MAKARONŲ GAMINIMO MAŠINĖLĖ

Iš daugelio gamintojų pasirinkome garsiausios Italų kompanijos MARCATO patogią makaronų gaminimo mašinėlę. Nereikia gimti italu, norint namuose valgyti rankų darbo, burnoje tirpstančius makaronų patiekalus. Į mašinėlę telpa 14 cm pločio tešlos lakštas. Galite gaminti trijų tipų pastą: lasagne, spaghetti, fettuccine. Taip pat iškočioti įvairias tešlas koldūnams, sausainiams ar vyniotiniams. Su mini virtuve THERMOMIX galite užminkyti makaronų tešlą per 1min., o skaniausius originalius padažus pasigaminti per kelias min. Makaronų gaminimas taps linksmu žaidimu Jūsų vaikams-eksperimentuokite be pralaimėjimo! Garantija 3 metai.
Kaina: 400 Lt.

Bet gal reikia labai mėgti makaronus, kad tą mašinėlę pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 03 26, 20:48)
Bet gal reikia labai mėgti makaronus, kad tą mašinėlę pirkti  g.gif

Ebay radau daug pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 26, 21:50)
Ebay radau daug pigiau  mirksiukas.gif

Tada thumbup.gif , ypač kai tu jau ir Thermomix turi. Aš pavarvinu seilę, pavarvinu ir užveriu temą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 03 26, 20:52)
Dabar tau teks verst mums receptus  4u.gif  hihihi.gif

seip esu kelis receptus issivertus, bet man lengviau is vokisku arba lenkisku receptu versti ir tikrai labai daug yra ivairiausiu receptu bigsmile.gif

o del makaronu masineles, tai as pirkau Vilniuje firmoj "Sangaida" ir mokejau 110lt. Tai ner taip brangu, ir lazanijos superines gaunasi thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(garbanele1976 @ 2009 03 26, 22:20)
as pirkau Vilniuje firmoj "Sangaida" ir mokejau 110lt. Tai ner taip brangu, ir lazanijos superines gaunasi thumbup.gif .

tokia pati už 110 lt ?
bigsmile.gif
Atsakyti
ne, ne tokia pati, bet man atrodo didelio skirtumo nera, ji kuo puikiausiai kocioja tesla. Beje ten yra ir tokiu tik nezinau kokia kaina.
Atsakyti
As tai bijociau tuos senus termomix modelius pirkt .Ka daryt jei sugestu ,nei suremontuoti kur.Ai nusipirkau ir ramu sumokejau prisitaupius iskart nereiktu kas menesi verkt atiduodant pinigus.Taip nesijaucia kad brangiai mokejau o iskart perkant ir nuolaida padare.O svajojau ir as beveik metus apie ji.
As ir turiu ta makaronu aparata,tik nesiemiau tos dalies( nes daug vietos uzima) kur makaronus supjausto .man tik gabala iskocioja ,o jei reikia tai as pati susipjaustau.Daugiau naudoju koldunams ir pyragams kepti.Gaunasi ta tesla kaip zinot saldyta buna.Thermomixas man isminko as pervarau per ta masinka iskloju skarda idaro ikreciu kita laksta ant virsaus ir i orkaite pyragas naminis super.darau su varske ,fetos suriu,farsu ir t.t.Ai dar ir pica as taip darau ,nes mums patink plonas padas.Zinoma sukloju daugiau lakstu .
Atsakyti
Vokiškų receptų yra čia thumbup.gif :
http://www.tmkochtreff.de/
Atsakyti
Ziuriu visom labai aktualus receptai, o tai be receptu neiseina naudoti to termomixo? Negi jei isigysiu tai teks pagal receptus viska gamint? O to ka gamindavau jau nebegalesiu? g.gif
Atsakyti