Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

QUOTE(Raganaa999 @ 2009 02 25, 13:16)
raso kad sis daikta pats issiplauna  g.gif  a galetumet kuri parasyt placiau.. kaip jis tai daro?  g.gif  negi nieko nereikia plauti  g.gif

Įpili vandens ir paleidi. Išpili vandenį. Įdedi mikripluošto šluostę , paleidi kelim sekundėm. Taip išluosto indą
Atsakyti
cia del tokio issluostymo budo irgi firmoje rekomendavo blink.gif ? pirma karta girdziu g.gif o tavo puodo peiliu toks sluostymo budas nebukina? as tiesiog isplaunu ir ispilu vandeni - atviras indas isdziuva ir taip gana greit.
tiesa, ne visada veiksmingas tas savaiminis plovimasis, kiek parode mano naudojimosi praktika: jei koks patiekalas su suriu gaminamas ar kepinama kas su mazu kiekiu aliejaus, buna, apsivelia peiliai taip ar dugnas pasvyla siek tiek - tai vien vandens neuztenka, tenka ardyt ji ir mechaniskai su sepetuku pavalyt atskiras puodo dalis rolleyes.gif

QUOTE(spiglys @ 2009 02 25, 13:34)
Įpili vandens ir paleidi. Išpili vandenį. Įdedi mikripluošto šluostę , paleidi kelim sekundėm. Taip išluosto indą

Atsakyti
QUOTE(claries @ 2008 12 08, 17:58)
sriubas, padazus, majoneza, uztepeles, kepsnius ant garu, tesla, kepinius ant garu, troskinius ir pan. gamina iki galo, o kotletus...na, kaip kas megsta. sumala jis farsa, sumaiso kitus kotletu ingredientus (pries tai, esant reikalui juos susmulkina ir pakepina) ir paskui pacius kotletus formuoji rankomis (na, pats jis ju neformuoja  lotuliukas.gif as irgi to tikejausi). O paskui pagal skoni - pvz., mano vyras pripazista tik ant keptuves keptus kotletus ir ne kitaip  schmoll.gif bet galima ir Thermomix Varoma garu puode juos istroskint - tada butu kotletu paruosimas Thermomix pagalba nuo A iki Z  smile.gif

galetu ir iskept, nebereiktu keptuves rolleyes.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
tai patobulins gal sekanciame modelyje sia funkcija ir sugebes ir kepti lotuliukas.gif - kas ten juos zino smile.gif

QUOTE(Raganaa999 @ 2009 02 26, 11:24)
galetu ir iskept, nebereiktu keptuves  rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(claries @ 2009 02 25, 15:13)
as tiesiog isplaunu ir ispilu vandeni - atviras indas isdziuva ir taip gana greit.
tiesa, ne visada veiksmingas tas savaiminis plovimasis, kiek parode mano

A6 taip neplaunu ir nevalau biggrin.gif Tik parašiau kaip galima
Atsakyti
Labutis! 4u.gif
O gal galėtumėt parašyti kiek tas daiktas kainuoja ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(limeta2 @ 2009 03 09, 14:16)
Labutis! 4u.gif
O gal galėtumėt parašyti kiek tas daiktas kainuoja ? ax.gif

4200 lt
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 02 02, 15:23)

Sveika as ten nerandu termomix receptu,ten tik Zepter blush2.gif .Gal ne ten ziuriu g.gif
Ir as jungiuosi prie jusu.Turiu as irgi ta termomixa,tikrai brangu ,bet as per ji palikau virtuves gerbeja .Viska na viska darau ,manau kaip ir jus.Majonezas, garstycios,picu padazas ir t,t.Noreciau paklausti ar receptu knyga kur jums dave yra lietuviska???Ar taip tai ar yra lietuvisku patiekalu joje???Vienu zodziu ar apsimoka bandyt ja uzsisakyt?
As pirkau termomixa ne Lietuvoje ,tai ir knyga ne lietuviska.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Magira: 22 kovo 2009 - 09:13
QUOTE(Magira @ 2009 03 22, 08:51)

Pas mane knyga lietuvių kalba
nuorodose receptai rusų kalba
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage

www.mail.ru paieškoje parašykit Рецепты Термомикс ir pirmyn wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 22 kovo 2009 - 10:12
QUOTE(spiglys @ 2009 03 22, 08:59)
QUOTE(Magira @ 2009 03 22, 08:51)

Pas mane knyga lietuvių kalba
nuorodose receptai rusų kalba
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
My Webpage
www.mail.ru paieškoje parašykit Рецепты Термомикс ir pirmyn wink.gif

Dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif uz receptus!!!Dabar tai skaitysiu.
Atsakyti
sveikutės thermomix'ų gerbėjos 4u.gif

įdomus daiktas, bet kaina tai blink.gif labiausiai tai mane prbloškė dar kad sumokėjus virš 4t, papildomai už kažkokius receptukus lupa po 12Lt doh.gif kas mėnesį unsure.gif
Padėvėtų LT kaina irgi kosminė, kai tuo tarpu prancūzai pardavinėja per pus pigiau čia, čia g.gif
Mano išvados - daiktas šaunus, kas turi nereikalingų pinigėlių ir sau gali leisti jį įigyti thumbup.gif Pati norėčiau tokio, deja šiandien turim daug svarbesnių investicijų bigsmile.gif

Atsakyti
labas visoms mamytėms,
Turiu ir aš tą Thermomix. Pirkau jį Vokietijoje, sutaupiau 1200 Lt. smile.gif Labai juo džiaugiuosi. Nepakeičiamas pagalbininkas virtuvėje! Nuo to laiko, kai Vokietijoje pamačiau prezentacija praėjo pusė metų kol nusipirkau. Labai brangus daiktas. Ieškojau pigesnių analogų, bet, deja, nieko panašaus neradau. Po pusės metų svarstymo aš jį įsigijau. Ir tikrai negaila tų didelių pinigų. Gerai, kad moku vokiškai, rusiškai ir angliškai, tai su receptukais nėra problemų. Prieš savaitę bandžiau per Aroja užsisakyti lietuviškų receptų - neparduoda. schmoll.gif Turi būti pirkusi iš jų ir Thermomix. Tad, jei kuri galvojate įsigyti jį ne Lietuvoje, turėkite tai minty. Gaminu ne tik pagal knygą, bandau ir ekspermentuoti. Labai skani gaunasi varškė su uogom plakta - nebereikia pirk sūrelių masės, ir sultys fantastiškos. tongue.gif
Atsakyti