Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

QUOTE(Asese @ 2008 12 09, 15:38)
Kad už 3500 lt galėtum nupirkti naują, dar taupyčiau, o dabar man jau perbrangu  doh.gif

pasigooglinkit, tikrai mačiau kažkas pardavinėjo. Aš rinkaus šį variantą, nes neturėjau pilnos sumos mirksiukas.gif
Atsakyti
http://cgi.ebay.de/V...NQQcmdZViewItem
prasau - 900 euru thumbup.gif
aisku, jei moki pirkt internetu uzsienyje - as, kai tuo neuzsiimu, tai belieka moket dideli antkaini lietuviams tarpininkams. Bet siaip pirkti Thermomix Vokietijoje, t. y., ten, kur jis gaminamas, yra daug daug pigiau thumbup.gif o ir garantija, manau, firma - gamintoja suteiktu pati g.gif

QUOTE(Asese @ 2008 12 09, 16:38)
Kad už 3500 lt galėtum nupirkti naują, dar taupyčiau, o dabar man jau perbrangu  doh.gif

Atsakyti
QUOTE(claries @ 2008 12 09, 20:42)
http://cgi.ebay.de/V...NQQcmdZViewItem
prasau - 900 euru  thumbup.gif
aisku, jei moki pirkt internetu uzsienyje - as, kai tuo neuzsiimu, tai belieka moket dideli antkaini lietuviams tarpininkams. Bet siaip pirkti Thermomix Vokietijoje, t. y., ten, kur jis gaminamas, yra daug daug pigiau  thumbup.gif  o ir garantija, manau, firma - gamintoja suteiktu pati  g.gif

O tai kur po to taisyt , jei kas atsitiktų ? Aišku lyšnas tūkstantėlis susitaupo, bet jei suges . Kas tada ? O dar atsiuntimas prisiskaičiuoja.
Atsakyti
taigi sakau- garantini suteiktu firma gamintoja (jei parduoda savo puodus ji tiesiogiai) arba kuri kita Vokietijos firma-tarpininke (jei is tokios pirktum). Be garnatijos gi neparduodami daiktai. As turiu oro valytuva is Sveicarijos pirkus, tai jokiu problemu su garantijos suteikimu nebuvo, tik, kad tektu siusti ji tolokai lotuliukas.gif bet, dazniausiai vokiska technika tarnauja ilgai ir genda retai thumbup.gif juk garantija suteikia ne pirkejui, o aparatui - tai, kodel turetu parduot be garantijos smile.gif tik sakau - nelabai ismanau kaip ten pirkt internetu, tai todel tokios idejos tada atsisakiau blush2.gif

QUOTE(spiglys @ 2008 12 09, 23:51)
O tai kur po to taisyt , jei kas atsitiktų ? Aišku lyšnas tūkstantėlis susitaupo, bet jei  suges . Kas tada ? O dar atsiuntimas prisiskaičiuoja.

Atsakyti
QUOTE(claries @ 2008 12 10, 08:23)
taigi sakau- garantini suteiktu firma gamintoja (jei parduoda savo puodus ji tiesiogiai) arba kuri kita Vokietijos firma-tarpininke (jei is tokios pirktum). Be garnatijos gi neparduodami daiktai. As turiu oro valytuva is Sveicarijos pirkus, tai jokiu problemu su garantijos suteikimu nebuvo, tik, kad tektu siusti ji tolokai  lotuliukas.gif bet, dazniausiai vokiska technika tarnauja ilgai ir genda retai  thumbup.gif juk garantija suteikia ne pirkejui, o aparatui - tai, kodel turetu parduot be garantijos smile.gif tik sakau - nelabai ismanau kaip ten pirkt internetu, tai todel tokios idejos tada atsisakiau  blush2.gif

Claries, jiegu sužinotum kaip pirkti, parašyk ir man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 12 10, 15:43)
Claries, jiegu sužinotum kaip pirkti, parašyk ir man  mirksiukas.gif

tai, kad ji turi man atrodo, jai nereikia biggrin.gif Man reikia, tik pinigu nieks neduoda biggrin.gif
Atsakyti
Jei pačios nemokat, kreipkitės į supermamytes, internetinių parduotuvių skyrelyje. Už atitinkamą mokestį jos užsako iš įvairių parduotuvių.
Atsakyti
drinks_cheers.gif
spiglys mane aplenke - kaip tik norejau sakyt, kad as nemoku + Thermomix jau turiu, o antro man nereik - todel tikrai nebesidomiu, kaip ji galima butu pigiau isigyt vokiskose internetinese parduotuvese. O yra mamyciu-tarpininkiu, kur uzsako is uzsienio, t. t. ir is Vokietijos e-parduotuviu. Tai, manau, butu galima, sutart su jomis thumbup.gif
fize, jau rasiau ir dar karta rasau - kam tau laukt vyro malones??? juk 300/men - visai nedaug, negi absoliuciai esi nuo vyro finansiskai priklausoma unsure.gif ?

QUOTE(spiglys @ 2008 12 10, 17:24)
Jei pačios nemokat, kreipkitės į supermamytes, internetinių parduotuvių skyrelyje. Už atitinkamą mokestį jos užsako iš įvairių parduotuvių.
Atsakyti
QUOTE(claries @ 2008 12 10, 16:28)

fize, jau rasiau ir dar karta rasau - kam tau laukt vyro malones??? juk 300/men - visai nedaug, negi absoliuciai esi nuo vyro finansiskai priklausoma  unsure.gif ?

siuo metu nedirbu, sedziu su mazyle namie, bet va jau po nauju eisiu dirbt, dar mokslai vyrui ir man, tai jau nemazai pinigeliu iseina. O kai uzsiminu apie ta fantastini puoda, tai sako turim ir taip kur pinigus det biggrin.gif Na mano svajone tikiuosi issipildys. Mano vyras yra is tokiu kurie labai ilgai galvoja, vat nors jis sau kokius nors pvz. batus nori pirkt, tai gali 3 kartus aplink tuos batus vaiksciot ir kol sumastys kad jam to reikia. Tokie dalykai uzknisa aisku, ale jau pripratau ir susitaikiau su ta mintim , kad jau jis toks yra. Bet vistiek zinau, kad isprasysiu. Ir mes tokius stambesnius brangesnius daiktus visada kartu perkam, neperku as pati jeigu uzsimanau arba jis. Visada jau tariames. smile.gif
Atsakyti
sveiki, as thermomixa turiu jau metai laiko, ir tikrai labai dziaugiuosi juo. mano vyras irgi is pradziu sauke, kad brangu. Bet kai padare prezentacija, kai per pora valandu nukrove visa stala ivairiu maistu, desertais, sultimis, tai suskydo. Taip ir nupirko. thumbup.gif
Atsakyti
Kažkur girdėjau , kad labai skanus kapučino ar kažkoks panašus gėrimas verdamas thermomixse. g.gif Gal kas darot ir pasidalinsit receptu ? blush2.gif
Atsakyti
o tai toje knygoje receptu nemokamoje, kur gavai kartu su puodu, nebuvo jokio kapucino recepto "Gerimu" skiltyje g.gif

QUOTE(spiglys @ 2009 01 19, 11:27)
Kažkur girdėjau , kad labai skanus kapučino ar kažkoks panašus gėrimas verdamas thermomixse. g.gif  Gal kas darot ir pasidalinsit receptu ? blush2.gif

Atsakyti