Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

QUOTE(spiglys @ 2008 12 08, 17:41)
Vertas grieko tas thermomix wub.gif Ką tik išviriau bulves garuose . Super. Supypsėjo baigęs virt, tipo pakvietė valgyt  lotuliukas.gif

oi kaip erzini wacko.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 12 08, 18:41)
Vertas grieko tas thermomix wub.gif Ką tik išviriau bulves garuose . Super. Supypsėjo baigęs virt, tipo pakvietė valgyt  lotuliukas.gif

o vuenu metu gaiu bulves ar ir mesa virt? kokia ten sistema? ar dar ir padaza paruosia prie bulviu
kazkokia mistika man cia
QUOTE(fizė @ 2008 12 08, 18:59)
oi kaip erzini  wacko.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
labiau apsimoka iskart pirkt, lizingu berods brandiau pora simtu
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2008 12 08, 18:20)
o vuenu metu gaiu bulves ar ir mesa virt? kokia ten sistema?  ar dar ir padaza paruosia prie bulviu
kazkokia mistika man cia

Galima, tik dar nebandžiau.
user posted image
Į indą kur su rankena reikia įpilt 0,5 L vandens ir ten dar įsistato sietelis su bulvėmis. An to indo dedam pailgą indą, kuriame ant garų galima ruošti žuvį ar mėsą bei daržoves. Taigi vienu kartu galima paruošti antrą patiekalą. Na, o padažą reiktų paruošt po to. Beje, jis ruošiamas tik keletą min wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 08 gruodžio 2008 - 19:06
QUOTE(fizė @ 2008 12 08, 18:05)
oi kaip man sunku ji ikalbet. Jis jau toks zmogus, kol ji itikinsiu kad daiktas geras tai vaje vaje kiek laiko praeina. O paskui jau sutinka su tuo kai buna nupirkta, kad geras.

Aha va ilindau i ju psl. ir matau neblogai cia jie

user posted image

reikia turbut atspausdint ir vyrui pries nosi padet ant stalo  lotuliukas.gif

O kur tu radai jų puslapį? Ar ten yra koks aprašymas to daikto blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2008 12 08, 19:16)
O kur tu radai jų puslapį? Ar ten yra koks aprašymas to daikto  blush2.gif ?

Aroja
Aprašymus rasi, nuspaudus viršuje ant thermomix
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2008 12 08, 18:20)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
labiau apsimoka iskart pirkt, lizingu berods brandiau pora simtu

hm, as kaip suprantu jokios permokos nera, parasyta 0 proc. g.gif ar as ne taip suprantu, niekada nieko neteko lizingu imt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 12 08, 21:07)
hm, as kaip suprantu jokios permokos nera, parasyta 0 proc. g.gif ar as ne taip suprantu, niekada nieko neteko lizingu imt  ax.gif

na kazkas anksciau rade jog 12x300 tai bus 3600, o jei sumoket 20proc is karto tai 720 viso gautus 4320. Spiglys mokejo kiek maziau mirksiukas.gif mirksiukas.gif

as irgi nieko nesu emus, tik bandau skaiciuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikispuikis @ 2008 12 08, 20:21)
na kazkas anksciau rade jog 12x300 tai bus 3600, o jei sumoket 20proc is karto tai 720 viso gautus 4320. Spiglys mokejo kiek maziau  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

as irgi nieko nesu emus, tik bandau skaiciuot  g.gif

Kai buvau Litexpo parodoje sake ,kad yprastinė kaina dabar jau naujo modelio 4500. Aš užpildžiau parodos dalyvio blanką , todėl kaina buvo 4300 lt. Namuose dar 100 lt nuleido smile.gif
Atsakyti
O gal kas galėtų pasiųlyti pigiau tą Termomixą ax.gif , gali būti ir naudotas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vižma @ 2008 12 09, 13:31)
O gal kas galėtų pasiųlyti  pigiau tą Termomixą ax.gif , gali būti ir naudotas  mirksiukas.gif

Pigiau
user posted image
Beje, garantija suteikiama ir po garantinis aptarnavimas vyksta tik pas juos pirktiems thermomix'sams
Iš kitur pirktų ir atsivežtų jie netaiso. Čia man per prezentaciją taip aiškino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2008 12 09, 14:25)
Pigiau
user posted image
Beje, garantija suteikiama ir po garantinis aptarnavimas vyksta tik pas juos pirktiems thermomix'sams
Iš kitur pirktų ir atsivežtų jie netaiso. Čia man per prezentaciją taip aiškino smile.gif

aha ir man taip sake.

O situs devetus parduoda senesnio modelio. Galetu nauja modeli pardavinet uz tokia kaina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 12 09, 15:51)
aha ir man taip sake.

O situs devetus parduoda senesnio modelio. Galetu nauja modeli pardavinet uz tokia kaina  biggrin.gif

Kad už 3500 lt galėtum nupirkti naują, dar taupyčiau, o dabar man jau perbrangu doh.gif
Atsakyti