Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 06, 23:38)
Sveikos mamytes 4u.gif
uzsimaniau to Thermomix puodo, tiksliau mano mama uzsinorejo, tai prasau patarkyte, ar vertas jis kulinarijoje, tiksliau mama, nori palengvinti sau darba tortu kepime (nes dabar patys sau kepame tortukus) , ar su jo imanoma, ar visdelto geriau pirkti gera mixseri ???
Buciau dekinga uz bet kokia info 4u.gif
ir dar, sio metu , kokia pigiausia jo kaina isigijimo, nes zinoma norisi ko pigiau, gal irgi yra platintoju kurie gali pasiulyti pigiai ?

TM - ne mikseris, tiksliau, KUR KAS daugiau nei mikseris (jei butina sutalpint i kelis zodzius, nesipleciant). Trumpai - tikrai vertinga investicija, pirkit - nesigailes mama ne dienos thumbup.gif
Tikrai nemanau, kad pasiulys pigiau Lietuvoje kas, nes Aroja yra vienintelis ir igaliotasis atstovas sio daikto Lietuvoje, tai jie diktuoja kaina ir ji yra stabili ir vienoda, kiek zinau. Nebent pirktumet du (sau ir mamai lotuliukas.gif ), tai gal koki simta-kita nuleistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 07 07, 00:38)
Sveikos mamytes 4u.gif
uzsimaniau to Thermomix puodo, tiksliau mano mama uzsinorejo, tai prasau patarkyte, ar vertas jis kulinarijoje, tiksliau mama, nori palengvinti sau darba tortu kepime (nes dabar patys sau kepame tortukus) , ar su jo imanoma, ar visdelto geriau pirkti gera mixseri ???
Buciau dekinga uz bet kokia info 4u.gif
ir dar, sio metu , kokia pigiausia jo kaina isigijimo, nes zinoma norisi ko pigiau, gal irgi yra platintoju kurie gali pasiulyti pigiai ?

Jus turbut turejot omeny konditerija? ax.gif
vien konditerijai jis apsimoketu tik tuo atveju jei jusu mama tortus keptu pardavimui mirksiukas.gif
Jei mama nori nuo konditerijos pradeti naudotis TM tada cia jau kitas reikalas smile.gif nes man va irgi reikejo "priezasties"ji isigiti tai manoji buvo - maistas kudikiams wink.gif

Dauguma desertu as gaminu su TM. Procesa tikrai palengvina thumbup.gif o kaikuriuos man geriau daryt "senoviskai"
Atsakyti
QUOTE(KatYnas @ 2013 07 09, 00:39)
Jus turbut turejot omeny konditerija? ax.gif
vien konditerijai jis apsimoketu tik tuo atveju jei jusu mama tortus keptu pardavimui  mirksiukas.gif
Jei mama nori nuo konditerijos pradeti naudotis TM tada cia jau kitas reikalas  smile.gif  nes man va irgi reikejo "priezasties"ji isigiti tai manoji buvo - maistas kudikiams wink.gif

Dauguma desertu as gaminu su TM. Procesa tikrai palengvina  thumbup.gif  o kaikuriuos man geriau daryt "senoviskai"

TM tyriu jau 3 metus, bet gretineles taip ir neismokau plakti, vis padarau sviesta biggrin.gif , tad nauduoju sena mikseri. gal dabar jau ir rieciau nauduoju nei is pradziu, bet nesigailiu nei kiek schmoll.gif , dabai trinu uogas ir bulviniams blynas tesla, o vat koses man neiseina, nes is vieno sono kazkaip pridega kose g.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2013 07 09, 06:26)
TM tyriu jau 3 metus, bet gretineles taip ir neismokau plakti, vis padarau sviesta biggrin.gif , tad nauduoju sena mikseri. gal dabar jau ir rieciau nauduoju nei is pradziu, bet nesigailiu nei kiek schmoll.gif , dabai trinu uogas ir bulviniams blynas tesla, o vat koses man neiseina, nes is vieno sono kazkaip pridega kose g.gif

man viska jis puikia daro apart jei reikia sviesta su cukrum suplakti, cia tik normalus plakimui skirtas mikseris man padeda:)
Grietinele jis lengvai suplaka, tik reikia ziureti per dangteli kad neperplakti nes iseis sviestas ax.gif beja sviesta as TM irgi darau, super iseina.
del kosiu tai gal greiti maisimo padidinkite truputi, gal tada nepridegs...

o atsargoms ziemai ruosti jis is viso nepamainomas, visas uogienes bei dzemai tik su TM! va siandiens krapus saldysiu su juo ir pesto is baziliko darysiu ziemai thumbup.gif
Atsakyti
mirusi tema...bet gal kas atsakys;)

Jei reikia isplakti iki kremo/putu sviesta su cukrum, kaip tai padaryti Thermomixe...? 4u.gif
Atsakyti
mes jau pusę metų kaip turime šį daiktą, tai dar dvigubai sumokėčiau jei ir lyginimo problemas išspręstų panašus aparatas, nes šis Termomixas mano šeimoje viską apvertė, kadangi pati nelabai gaminu, tai vyras pradėjo gaminti daugiau šio daikto dėka. Man tai buvo nuostabus dalykas, taip kad virtuvėje maisto gaminimo malonuma vyras pasiėmė sau ir noriai tai daro, o aš dar nesubrendau maisto gaminti šeimynai.

Pradžioje gaila tokia sumą mokėti, bet kai jau turi ir naudojies ir išlaidos smarkiai sumažėja , ir greitai pasidaro ir super dalykas, kad nereikia vargti su tešlomis, kurių neapkenčiu, delto ir nieko nedarydavau iš miltų, nieko nekepdavau, nes su miltais nedraugavau,o dabar viską aparatas padaro, tik išimi ir sulipini kaip reikia ar į indą, ar rankose.

Dar vieną daiktą pasiūlė siurblį vadybininkė įsigyti. irgi vokiškas ir siurbia ir kada pageidauji plauna, aišku kainytė irgi 5 gabaliukai jau kainuoja, bet namie pagalbininkas tikrai vertas dėmesio. Kai turėsiu namą, tai tikrai įsigysiu ir Kobold aparata.
Atsakyti
Sveiki, mes irgi naudojames siuo geriu jau 4 metai-man jis nepamainomas pagalbininkas,jei galimybes leidzia,isleisti pinigeliai atsiperka;)
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2014 01 25, 09:32)
Sveiki, mes irgi naudojames siuo geriu jau 4 metai-man jis nepamainomas pagalbininkas,jei galimybes leidzia,isleisti pinigeliai atsiperka;)

Va aš irgi susidomėjau. Kainas rasti neimanoma, lyg valstybinės svarbos objektas parduodamas doh.gif

Reklaminėms frazėms "atsiperka per pusę metų" ar "pigiau gaminsite ir sutaupysite" norėčiau pagristumo g.gif Kurioje vietoje gaunasi pigiau? Vietoj dujų naudoti elektrą? g.gif

Visgi radau, kad "nepamainomas" pagalbininkas virtuvėje ne viską gerai daro: tai košė vienam šone prisvyla, tai grietinėle tampa sviestu, bet vistiek niekas dėl to nesigaili. Nepykit nesuprantu, jus taip save guodžiat? g.gif

Dar klausimas, produktas aukščiausios kokybės, tai kodėl bijoma pirkti iš Vokietijos pigiau, nes nebus garantijos. Jis juk teoriškai negendantis g.gif

Neužpulkit tik biggrin.gif Aš ne jumis čia jau turinčius tą aparatą kritikuoju, bet bandau apsispręsti, surinkus pliusus ir minusus ar man jo reikia. Mėgstu gaminti, draugauju su miltais ir vis bandau naujus receptus 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2014 02 07, 16:38)
Va aš irgi susidomėjau. Kainas rasti neimanoma, lyg valstybinės svarbos objektas parduodamas  doh.gif

Reklaminėms frazėms "atsiperka per pusę metų" ar "pigiau gaminsite ir sutaupysite" norėčiau pagristumo  g.gif  Kurioje vietoje gaunasi pigiau?  Vietoj dujų naudoti elektrą?  g.gif

Visgi radau, kad "nepamainomas" pagalbininkas virtuvėje ne viską gerai daro: tai košė vienam šone prisvyla, tai grietinėle tampa sviestu, bet vistiek niekas dėl to nesigaili. Nepykit nesuprantu, jus taip save guodžiat?  g.gif

Dar klausimas, produktas aukščiausios kokybės, tai kodėl bijoma pirkti iš Vokietijos pigiau, nes nebus garantijos. Jis juk teoriškai negendantis  g.gif

Neužpulkit tik  biggrin.gif  Aš ne jumis čia jau turinčius tą aparatą kritikuoju, bet bandau apsispręsti, surinkus pliusus ir minusus ar man jo reikia. Mėgstu gaminti, draugauju su miltais ir vis bandau naujus receptus  4u.gif

nusprendziau greitai ir greitai isigijau , be to pries velykas jis kainuoja 3600 Lt.
turiu labai maza virtuves plota del ko nenaudoju daug indu bei vietos buitinei technikai, be to neturiu pinigu reikiamai buitinei technikai isigyti, ypac smulki technika labai brangi. nemegstu terliotis prie puodu nes neturiu daug laiko, megstu skanu maista deja paskutiniu metu renkuosi kokybiska. kiek jis man elektros sunaudos neskaiciavau , manau kad negaminsiu tiek daug kad neissimokeciau uz elektra. tad pasiskaiciavau kad man termomixa labiausiai apsimoka pirkti. o del naudojimo . per kelias dienas isbandyti spejau aisku kad nedaug bet patenkinta, kose gavosi sauniai cool.gif del kokybes kazkaip mazai pergyvenu nes turtas apdraustas smile.gif tiesa garantija dabar duoda metams, ne pusmeciui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tankas: 14 balandžio 2014 - 13:07
QUOTE(gike @ 2010 01 09, 11:22)
Ir dar is savo patirties visoms naujokems galiu pasakyti, kad reikia laiko prie TM priprasti, ji "prisijaukinti" ir su juo susidraugauti. Tada maisto gaminimas bus kaip svente - ir greitas, ir kokybiskas ir gausis puikus rezultatas  thumbup.gif  Nebijokit ekspermentuoti! Sekmes visoms!

TIKRAI REIKIA LAIKO bet... nu nigaliu atsidziaugti, o labiausia del to kad sriubas kurias labia megstu galiu issivirti greitai ir nedideliu kiekiu , nes verdant puode gaunasi daug ir reik ispilt lauk cool.gif o sriubu skooonis...... as visada galvojau kad sugebu skaniai gaminti bet su termomixu gaunasi dar skaniau drinks_cheers.gif

QUOTE(spiglys @ 2010 07 13, 09:17)
Pataisykit, jei klystu, bet manau, kad mentele negalima naudotis, kol puodas veikai. Tik išjungus

galima maisyti ikisus I vidu nes apie mentele yra apvali dalis kuri sulaiko kad mentele nesulystu per daug ir nepasiekia ji peiliu
Atsakyti
Man tai tas termomiksas toks truputį žaislinis.
Rimtesniam maisto gaminimui yra Kenwood.
Atsakyti
QUOTE(speedy @ 2014 04 16, 09:28)
Man tai tas termomiksas toks truputį žaislinis.
Rimtesniam maisto gaminimui yra Kenwood.

na kiekvienas turi savo nuomonę smile.gif Man TM yra Nr. 1 virtuvėje. TM nereikia papildomų peilių ar priedų, kad maišyti, plakti ar dar kažką daryti biggrin.gif. Ir dar jis gamina garuose, ko turbūt Kenwood nedaro smile.gif
Atsakyti