Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

QUOTE(Pelagia @ 2012 05 18, 14:23)
Prezentacijoje dar nebuvau.O sakykite del kosiu virimo,ar jis tik is dribsniu gerai isverda, ar galima ir tarkim grikiu, zirniu koses isvirti?

manau geriau viena karta pamatyti negi 100 kartu isgirsti:) galima prezentracija padaryti pas save namuose su savo norimu meniu:) tada parydis jums viska ka jus domina.

visas imanomas koses TM isverda gerai:) reikia tik priprasti su juo daryti.
Atsakyti
QUOTE(Pelagia @ 2012 05 18, 00:15)
Sveikutes!Galvoju isigyti TM,bet pries tai noreciau paklausineti tu, kurios ji jau turi.Ar jis gali kokybiskai ismaisyti tesla is rupiu miltu su grudais mirkytais,seklom ir kt.,nes duonkepes to nepajegios padaryti,ir dar,jei as noriu, kad supjaustytu picai ar tiesiog salotoms darzoves,ar jis ta padaro, ar tik darzoves i kosele pavercia.Tikiuosi aiskiai issireiskiau,labai laukiu pasisakymu tu, kurios jau naudoja TM.Dekui. smile.gif

Visas teslas isminko thumbup.gif , o pries tai dar ir grudus sumala, svarbiausia, tai ivyksta per kelias minutes.
Visas darzoves ir produktus picai supjausto irgi puikiai, bet tam reikia igudimo. Jis, aisku, nesupjaustys kubeliais. Pradziai, kol atsiras igudziai reikia vadovautis receptu knyga, kurioje begale ivairiausiu receptu. Taip, kad ja vadovaujantis, is salotu kose tikrai nesigaus.
Ne tik ivairiausias koses galima virti, bet ir apkepinti darzoves, ruosti iv.troskinius, padazus, sriubas, garinti mesa, darzoves, zuvi, vyniotinius ir t.t.
Bet geriausia butu viena parta pamatyti, nei 100 kartu isgirsti. Ir tada galesite apsispresti. Paskambinkit i AROJA ir susitarkit del prezentacijos jusu namuose.
Man asmeniskai, jis yra didziausias pagalbininkas virtuveje, kuris be darbo nestovi ne pusdienio.
Atsakyti
Labai dekoju visoms uz atsakymus 4u.gif

Kokias receptu knygas turite ir galite parekomenduoti kaip vertas demesio ir ar isvis ju reikia?Ar perkant Thermomix prideda nemokamai receptu knyga?Prasau,patarkit,nes panasu,kad sia savaitele isitaisysiu T.
Atsakyti
QUOTE(Pelagia @ 2012 06 07, 00:03)
Kokias receptu knygas turite ir galite parekomenduoti kaip vertas demesio ir ar isvis ju reikia?Ar perkant Thermomix prideda nemokamai receptu knyga?Prasau,patarkit,nes panasu,kad sia savaitele isitaisysiu T.

perkant Thermomixa dazniausiai duoda knyga su pagrindinias receptais. (zalia tokia) bet tai priklauso nuo pirkimo susitarimo:)
siaip jos pradzai tikrai uztenka, kol priprasit ir susidraugausit su Thermomixu. Veliau jei bus noras ir pareikis galesit isigiti papildomu knygu.
Atsakyti
QUOTE(Pelagia @ 2012 06 07, 00:03)

Pirmiausiai sveikinu, kad jau apsisprendei isigyti fantastiska pagalbininka. O knygos yra visos nuostabios. Jose laaabai geri receptai, o svarbiausia, jau isbandyti, todel gaminant patiekala, gausis puikiai (taip, kaip nuotraukose smile.gif ). As turiu gal kokias 9. Ir is visu darau ka nors, nes musu seima megsta isbandyti, ka nors nauja. Daug receptu ivairiausiomis kalbomis yra ir interneto platybese, bet man kazkaip maloniau atsiversti knyga ir is jos gaminti biggrin.gif .
Atsakyti
Taigi,vakar isigyjome TM. biggrin.gif Nedaug dar ka isbandeme,bet sis daikciukas,tai tikra fantastika,seima negali atsidziaugti ledais,vaikams(deja ir man ax.gif ) labai patiko kaip TM issisluosto pats.
Atsakyti
QUOTE(daliukstyte @ 2011 07 08, 12:06)
Sveika,
Vokietijoj jis kainuoja 900-999 Eur, priklauso nuo to, kas rekomendavo ir kelintas Thermomixas seimoje.
Pati kątik susitariau 3500 kainą Lietuvoje.
Siaip,paskambinus i Aroja sako , kad kainuoja 4300-3950 Lt irgi priklauso nuo to, kas rekomenduoja ir t.t.

Sveikos, kaip aš noriu to termomix'o...ramybės nerandu ax.gif

Kaip už tokią kainą gauti Lt? g.gif
Atsakyti
Pigiausiai galima nusipirkti uz 3500lt. su puses metu garantija,jei norit ilgiau garantijos,teks moketi brangiau.
Atsakyti
Pelagia,

Ar paslaptis uz kiek isigijote? blush2.gif

As irgi planuoju va, bet gi norisi ir tos kainos 'draugiskesnes' blush2.gif Jei nenorit temoj rasyti, gal i AZ arsiustumete..?
Atsakyti
Ka tik pirkau antrą thermomix'ą (pirma išvežiau i vasarnamį). Ilgai tempiau laiką, galvojau apsieisiu, bet..
Dėl kainos galiu nuvilti - pas lietuvius platintojus kainodara tragiška. Kaina - 3500 net ir perkant antrą, tik jau gali gauti dovanu uz 200 lt, pvz. rceptųknygą uz 150 Lt lotuliukas.gif
Nuo ofiso darbuotojų buvau apšalus: užsiraukę, susireikšminę, ir net kai jų platintoja parašė ten buvusio vyruko nunešti dėžę iki mašinos, jis pareiškė, kad jam skauda nugrą - teko tempti pačiai.
Gerai, kad buvau su platintoja, kuri gerai dirba savo darbą ir atsveria ofiso darbuotojų bjaurų elgesį.
Galvojau parsivežti iš Vokietijos - ten nuo 900 eur, bet LT neteikia garantijos.
Is praktikos: daiktas super - be jo nebeįsivaizduoju savo virtuvės, bet kaina ir platintojai tokie, kad norisi pas juos pirkti kuo rečiau.
Jei reiks pagalbos -kreipkitės, nukreisiu reikiama kryptim smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rucike: 25 rugpjūčio 2012 - 19:40
QUOTE(Shoeaholic @ 2012 08 23, 10:28)
Ar paslaptis uz kiek isigijote?  blush2.gif

As irgi planuoju va, bet gi norisi ir tos kainos 'draugiskesnes'  blush2.gif  Jei nenorit temoj rasyti, gal i AZ arsiustumete..?

Atsitiktinai uzsukau i sia temuke,kaip matau man adresuota zinute, gaila,kad anksciau neparasete,nes jau buvau isigijus, o jus kaip ar pirkote?
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
uzsimaniau to Thermomix puodo, tiksliau mano mama uzsinorejo, tai prasau patarkyte, ar vertas jis kulinarijoje, tiksliau mama, nori palengvinti sau darba tortu kepime (nes dabar patys sau kepame tortukus) , ar su jo imanoma, ar visdelto geriau pirkti gera mixseri ???
Buciau dekinga uz bet kokia info 4u.gif
ir dar, sio metu , kokia pigiausia jo kaina isigijimo, nes zinoma norisi ko pigiau, gal irgi yra platintoju kurie gali pasiulyti pigiai ?
Atsakyti