Sveikos,noriu kad kas nors parasytu man kaina to termomikso i AZ kokia nuolaida galima prasytis. O gal kas pirkot is Vokietijos,turiu ten draugu,parasykit prasau kaina,busiu dekinga.
QUOTE(Aviva @ 2011 07 03, 00:55)
Sveikos,noriu kad kas nors parasytu man kaina to termomikso i AZ kokia nuolaida galima prasytis. O gal kas pirkot is Vokietijos,turiu ten draugu,parasykit prasau kaina,busiu dekinga.
Sveika,
Vokietijoj jis kainuoja 900-999 Eur, priklauso nuo to, kas rekomendavo ir kelintas Thermomixas seimoje.
Pati kątik susitariau 3500 kainą Lietuvoje.
Siaip,paskambinus i Aroja sako , kad kainuoja 4300-3950 Lt irgi priklauso nuo to, kas rekomenduoja ir t.t.
QUOTE(sigbut @ 2011 12 01, 19:01)
norejau paklausti o yra galimybe laiko atidejimui siame puode?
Jus turite omeny kad uzprogramuoti - kad isijungtu tam tikra valanda, veiktu tam tikra programa ir pagamintu tam tikra patiekala?
Ne, tokios galimybes nera. Viskas veikia tik realiame laike, t.y. cia ir dabar.
QUOTE(sigbut @ 2011 12 02, 17:01)
na tada nekas kaip uz 4500 galetu buti tada man siaip geresnis daiktas kaip uz tokia kaina multifunkcinis puodas kurie dabar labai rusijoje populiarus
atsiprasau, o jus Thermomixa esat mate? prezentacijoje buvot?
metus kasdien ji naudoju ir kazkaip nekarto nesusimasciau kad jam reiketu tokios funkcijos kaip atidejimas bet cia turtut todel kad as sitos funkcijos is viso niekur nenaudoju.
kas jums geriau tiktu ar thermomixas ar multifunkcinis puodas cia jau Jums spresti, nes tik pati geriau zinot ka ir kiek naudosit. bet noriu pasakyti kad cia skirtingi dalykai visai:) jei as teisingai skaiciau tai puodas yra tik PUODAS, jis jums nesusmulkins darzoviu ar prieskoniu ar miltu bei farso, nusuplaks kiausiniu ar pieno, neisminkis teslos, nepadarys sulciu. taip puodas turi atidejimo funkcija 13val. bet prie jo jus turite tureti atskirai - plaktuva, smulkintuva, mesmale, blenderi ir t.t.
tik nepagalvokit kad manau kad tas puodas blogas dalykas:) manau kam patinka - tam geras. bet jei jus manote kad is ryto sudesite visus ingridientus, ijunksite progarama ir grizusi is darbo rasite garuojancia sriuba tai as tuo labai abejoju dauguma sriubu verdama ingridientus dedant paeiliui nes ne visi turi vienota gaminimo laika ir buda:) kazkodel as abejoju kad puoda galima uzprogramuoti kad paeiliui ir tam tikru laiku, paragaves ar visko uztenka detu ingridientus;)
Asmeniškai aš ir Thermomixą mačiau, ir prezentacijoje buvau. Atvirai-smarkiai nuvylė. Galbūt pernelyg daug tikėjausi. Kombainas gal ir neblogas, bet maisto gaminimui "pritempta už ausų"- tai tikrai nėra puodas, kuriame viską susmulkinus, būtų galima gaminti. Kas nepatiko labiausia - tai tas pastovus sukinėjimasis apie aparatą-3 minutės viena funkcija, po jų jungiam (patys jungiam!!! - suprogramuoti iš karto nėra galimybės) kitą funkciją 5 minutėms ir taip ta moteriška, dariusi prezentaciją, pratrepsėjo prie Thermomixo virš dviejų valandų.
Taip, padarė daug patiekalų. Tačiau laiko prisėsti per tas 2 valandas nelabai turėjo.
Į multifunkcinį puodą sukrovus produktus (tarkim mėsą su šaldytomis ar žaliomis daržovėmis - trokiniui, kruopas košei ar produktus sriubai) aš galiu ramiai eiti užsiimti savais reikalais. Produktų, jei šaldyti, atšildyti nebūtina. Skonis gaunasi pasakiškas, nežinau kodėl, bet skirtingą laiką gamintini produktai sudėjus viską iš karto neperverda. Puodo trūkumas-vienas patiekalas (arba maximum du) vienu virimu. Ir jei nori valgyt po 15 min - puodas netinka. Gamina ilgai. Bet - laaabai skaniai. Be mano dalyvavimo (aišku produktus puodą reikia sudėt, bet tuo "šeimininkės" veikla ir baigiasi - iki dangčio atidarymo). Jei nebūtų tokia ženkli Thermomixo kaina, galbūt aš tą aparatą ir įsigyčiau. Dabar gi užtenka elementaresnių mikserių ir - multipuodo.
"ryto sudesite visus ingridientus, ijunksite progarama ir grizusi is darbo rasite garuojancia sriuba tai as tuo labai abejoju " - rasi. Čia ir yra didžiausias to puodo privalumas.
Taip, padarė daug patiekalų. Tačiau laiko prisėsti per tas 2 valandas nelabai turėjo.
Į multifunkcinį puodą sukrovus produktus (tarkim mėsą su šaldytomis ar žaliomis daržovėmis - trokiniui, kruopas košei ar produktus sriubai) aš galiu ramiai eiti užsiimti savais reikalais. Produktų, jei šaldyti, atšildyti nebūtina. Skonis gaunasi pasakiškas, nežinau kodėl, bet skirtingą laiką gamintini produktai sudėjus viską iš karto neperverda. Puodo trūkumas-vienas patiekalas (arba maximum du) vienu virimu. Ir jei nori valgyt po 15 min - puodas netinka. Gamina ilgai. Bet - laaabai skaniai. Be mano dalyvavimo (aišku produktus puodą reikia sudėt, bet tuo "šeimininkės" veikla ir baigiasi - iki dangčio atidarymo). Jei nebūtų tokia ženkli Thermomixo kaina, galbūt aš tą aparatą ir įsigyčiau. Dabar gi užtenka elementaresnių mikserių ir - multipuodo.
"ryto sudesite visus ingridientus, ijunksite progarama ir grizusi is darbo rasite garuojancia sriuba tai as tuo labai abejoju " - rasi. Čia ir yra didžiausias to puodo privalumas.
QUOTE(KatYnas @ 2011 12 02, 16:17)
atsiprasau, o jus Thermomixa esat mate? prezentacijoje buvot?
metus kasdien ji naudoju ir kazkaip nekarto nesusimasciau kad jam reiketu tokios funkcijos kaip atidejimas bet cia turtut todel kad as sitos funkcijos is viso niekur nenaudoju.
kas jums geriau tiktu ar thermomixas ar multifunkcinis puodas cia jau Jums spresti, nes tik pati geriau zinot ka ir kiek naudosit. bet noriu pasakyti kad cia skirtingi dalykai visai:) jei as teisingai skaiciau tai puodas yra tik PUODAS, jis jums nesusmulkins darzoviu ar prieskoniu ar miltu bei farso, nusuplaks kiausiniu ar pieno, neisminkis teslos, nepadarys sulciu. taip puodas turi atidejimo funkcija 13val. bet prie jo jus turite tureti atskirai - plaktuva, smulkintuva, mesmale, blenderi ir t.t.
tik nepagalvokit kad manau kad tas puodas blogas dalykas:) manau kam patinka - tam geras. bet jei jus manote kad is ryto sudesite visus ingridientus, ijunksite progarama ir grizusi is darbo rasite garuojancia sriuba tai as tuo labai abejoju dauguma sriubu verdama ingridientus dedant paeiliui nes ne visi turi vienota gaminimo laika ir buda:) kazkodel as abejoju kad puoda galima uzprogramuoti kad paeiliui ir tam tikru laiku, paragaves ar visko uztenka detu ingridientus;)
metus kasdien ji naudoju ir kazkaip nekarto nesusimasciau kad jam reiketu tokios funkcijos kaip atidejimas bet cia turtut todel kad as sitos funkcijos is viso niekur nenaudoju.
kas jums geriau tiktu ar thermomixas ar multifunkcinis puodas cia jau Jums spresti, nes tik pati geriau zinot ka ir kiek naudosit. bet noriu pasakyti kad cia skirtingi dalykai visai:) jei as teisingai skaiciau tai puodas yra tik PUODAS, jis jums nesusmulkins darzoviu ar prieskoniu ar miltu bei farso, nusuplaks kiausiniu ar pieno, neisminkis teslos, nepadarys sulciu. taip puodas turi atidejimo funkcija 13val. bet prie jo jus turite tureti atskirai - plaktuva, smulkintuva, mesmale, blenderi ir t.t.
tik nepagalvokit kad manau kad tas puodas blogas dalykas:) manau kam patinka - tam geras. bet jei jus manote kad is ryto sudesite visus ingridientus, ijunksite progarama ir grizusi is darbo rasite garuojancia sriuba tai as tuo labai abejoju dauguma sriubu verdama ingridientus dedant paeiliui nes ne visi turi vienota gaminimo laika ir buda:) kazkodel as abejoju kad puoda galima uzprogramuoti kad paeiliui ir tam tikru laiku, paragaves ar visko uztenka detu ingridientus;)
QUOTE(Dilges @ 2011 12 08, 10:46)
Asmeniškai aš ir Thermomixą mačiau, ir prezentacijoje buvau. Atvirai-smarkiai nuvylė. Galbūt pernelyg daug tikėjausi. Kombainas gal ir neblogas, bet maisto gaminimui "pritempta už ausų"- tai tikrai nėra puodas, kuriame viską susmulkinus, būtų galima gaminti. Kas nepatiko labiausia - tai tas pastovus sukinėjimasis apie aparatą-3 minutės viena funkcija, po jų jungiam (patys jungiam!!! - suprogramuoti iš karto nėra galimybės) kitą funkciją 5 minutėms ir taip ta moteriška, dariusi prezentaciją, pratrepsėjo prie Thermomixo virš dviejų valandų.
Taip, padarė daug patiekalų. Tačiau laiko prisėsti per tas 2 valandas nelabai turėjo.
Į multifunkcinį puodą sukrovus produktus (tarkim mėsą su šaldytomis ar žaliomis daržovėmis - trokiniui, kruopas košei ar produktus sriubai) aš galiu ramiai eiti užsiimti savais reikalais. Produktų, jei šaldyti, atšildyti nebūtina. Skonis gaunasi pasakiškas, nežinau kodėl, bet skirtingą laiką gamintini produktai sudėjus viską iš karto neperverda. Puodo trūkumas-vienas patiekalas (arba maximum du) vienu virimu. Ir jei nori valgyt po 15 min - puodas netinka. Gamina ilgai. Bet - laaabai skaniai. Be mano dalyvavimo (aišku produktus puodą reikia sudėt, bet tuo "šeimininkės" veikla ir baigiasi - iki dangčio atidarymo). Jei nebūtų tokia ženkli Thermomixo kaina, galbūt aš tą aparatą ir įsigyčiau. Dabar gi užtenka elementaresnių mikserių ir - multipuodo.
"ryto sudesite visus ingridientus, ijunksite progarama ir grizusi is darbo rasite garuojancia sriuba tai as tuo labai abejoju " - rasi. Čia ir yra didžiausias to puodo privalumas.
Taip, padarė daug patiekalų. Tačiau laiko prisėsti per tas 2 valandas nelabai turėjo.
Į multifunkcinį puodą sukrovus produktus (tarkim mėsą su šaldytomis ar žaliomis daržovėmis - trokiniui, kruopas košei ar produktus sriubai) aš galiu ramiai eiti užsiimti savais reikalais. Produktų, jei šaldyti, atšildyti nebūtina. Skonis gaunasi pasakiškas, nežinau kodėl, bet skirtingą laiką gamintini produktai sudėjus viską iš karto neperverda. Puodo trūkumas-vienas patiekalas (arba maximum du) vienu virimu. Ir jei nori valgyt po 15 min - puodas netinka. Gamina ilgai. Bet - laaabai skaniai. Be mano dalyvavimo (aišku produktus puodą reikia sudėt, bet tuo "šeimininkės" veikla ir baigiasi - iki dangčio atidarymo). Jei nebūtų tokia ženkli Thermomixo kaina, galbūt aš tą aparatą ir įsigyčiau. Dabar gi užtenka elementaresnių mikserių ir - multipuodo.
"ryto sudesite visus ingridientus, ijunksite progarama ir grizusi is darbo rasite garuojancia sriuba tai as tuo labai abejoju " - rasi. Čia ir yra didžiausias to puodo privalumas.
O termomiksas man tai kaip blenderis tik su kaitinimo elementu. Jei ziuret jam analogas kuris tikrai pakeistu galybe prietaisu tai butu kenwood firmos cooking chef su indukciniu kaitinimo elementu kuris ikaitina iki 120 laipsniu atrodo taip
http://www.youtube.c...h?v=0X0VPjf4LJI
ir dar plius galima kruva antgaliu prie jo pritaisyti
http://www.kenwoodwo...bainai/Priedai/
tik jo kaina pilno komplekto irgi astronomine gaunasi
QUOTE(sigbut @ 2011 12 08, 15:06)
O termomiksas man tai kaip blenderis tik su kaitinimo elementu. Jei ziuret jam analogas kuris tikrai pakeistu galybe prietaisu tai butu kenwood firmos cooking chef su indukciniu kaitinimo elementu kuris ikaitina iki 120 laipsniu atrodo taip
http://www.youtube.c...h?v=0X0VPjf4LJI
ir dar plius galima kruva antgaliu prie jo pritaisyti
http://www.kenwoodwo...bainai/Priedai/
tik jo kaina pilno komplekto irgi astronomine gaunasi
http://www.youtube.c...h?v=0X0VPjf4LJI
ir dar plius galima kruva antgaliu prie jo pritaisyti
http://www.kenwoodwo...bainai/Priedai/
tik jo kaina pilno komplekto irgi astronomine gaunasi
Jums thermomixas nepatinka, todel tikrai manau kad ir ka as pasakyciau- jus busite pries:) mane nera tikslas kazka itikinti pakeisti nuomone, o tiesiog dalynuosi ispudziais.
Pati nauose pries isigijant thermomixa turejau visus rakandus kenwood firmos (turejau ir tebeturiu 2 didelius kombainus atsisiustus is UK) bei zepter mikseri. ir kai pirma karta pamaciau thermomixa pagalvojau - "niu ir kas? viska galiu padaryti su savo iranga" ypac kad gaminimas man ne kancia, o malonumas.
apie kenwood kombaina su gaminimo funkcija, apie kuri kalbate nesvarsciau, nes kaip minejau turiu toki pati bet be gaminimo funkcijos ir zinau ka jis gali, ko negali ir KIEK VIETOS UZIMA
thermomixa isigijau po antros prezentacijos, nes mane itikino jo - didis, multifunkcionalumas bei mazas priedu kiekis o taip pat laiko taupymas . taip per prezentacija moterys 2-3val stovi prie jo ir pasakoja bei gamina, nes nori kuo daugiau parodyti:) as niekad nestoviu prie thermomixo tiek kiek jus minejote:) netupineju aplink ji ir tikrai neziuriu kaip jis dirba visa laika (niu nebent funkcijos yra labai trupmos ir greitos tokios kaip svogunu kapojimas ar farso gamyba). is ryto pvz ijungi funcija- pvz kapucino virimui ir eini i vonia:) kai baigia gaminti pasigirsta garso signalas, tai tada ir eini i virtuve. tas pats su kosiu virimu ar uogieniu virimu. (cia as ryta turiu omeny) jei gamini kazka sudetingesnio, kur reikia viena po kitos ijungti kelias funkcijas tai suderinu su kitais darbais virtuveje, kuriu man bent jau netruksta. be to jis turi gan didelios talpos gaminimo ant garu prieda, todel jei kazkam norisi tiesiog viska sumesti ijungti ir eiti su suniu pasivaikscioti tai irgi imanoma:)
jei kazkam jo nereikia ar jis nepatinka tai valio nes kiekvienas gyvena taip kaip gali ir nori. as dabar be jo gyventi negaliu i nieka nepakeisciau.
savo kt rakandu neatsikratau nes visu pirma as juos myliu, visu antra kartais juos naudoju nes kartias reikia pagaminti didesni kieki, o kaip jau manau buvo mineta thermomixas nera dideles talpos.
taigi kaip ir sakiau:) thermomixo ir multifunkcinio puodo is esmes lyginti negalima.
jei jau kazkam labai norisi lyginti tai taip Kenwood cooking chef tam labiau tiktu.
KatYnas, pritariu visu 100 proc.
Sveikos
neatsimenu kur maciau nuoroda, kur galima uzsakyti priedus prie TM, gal kas galyte imesti
neatsimenu kur maciau nuoroda, kur galima uzsakyti priedus prie TM, gal kas galyte imesti
QUOTE(Packa @ 2011 12 12, 18:42)
Sveikos
neatsimenu kur maciau nuoroda, kur galima uzsakyti priedus prie TM, gal kas galyte imesti
neatsimenu kur maciau nuoroda, kur galima uzsakyti priedus prie TM, gal kas galyte imesti
ebay pilna
http://www.ebay.de/s...i...op=15&_sc=1