Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

QUOTE(Packa @ 2010 06 20, 23:09)
sveiki 4u.gif
Norejau paklausti ar labai skiriasi senesnis modelis nuo naujo g.gif naujame yra svarstykles ar ne? Dovanuoja man sena modeli ir nezinau kas per daiktas blush2.gif matau kad apie ji tik geri atsilepimai, tai gal reikia imti mirksiukas.gif

jeigu dovanoja tai imk thumbup.gif Man atrodo yra viskas jame irgi, tik modelis senesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2010 06 20, 23:14)
jeigu dovanoja tai imk  thumbup.gif Man atrodo yra viskas jame irgi, tik modelis senesnis smile.gif

drinks_cheers.gif As imciau viska, ka dovanoja,tik man niekas nieko nedovanoja - viska tenka paciai pirkt lotuliukas.gif
O toki daikta kaip TM, kad kas dovanotu ir dar svarstyt???
Imk ir nedelsk,kol nepersigalvojo dovanotojas lotuliukas.gif
Nepatiks - visada gi galesi parduot mirksiukas.gif
Atsakyti
Va toki:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 06 21, 00:30)
Va toki:

Zinoma, kazkiek skiriasi nuo naujo, bet jei man kas butu dovanojes senaji modeli buciau tikrai emusi ir naujo nepirkusi wink.gif nes kaip sakoma "dovanotam arkliui i dantis neziurima" lotuliukas.gif o TM daiktas yra thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kad ir koks senas jis butu svarbu kad veikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu uz patarimus 4u.gif Jei dar nepersigalvojo tai butinai imsiu. Vakar labai daug skaiciau apie ji tai pasirodo kad geras daiktas thumbup.gif Pernai kai buvau pas MB sese sveciuose jinai man ji siule paimti, bet kadangi jis man nepaliko didelio ispudzio tai atsisakiau (sugadinau maista kelis kart gamindama) ax.gif Vakar kai papasakojau kad buvau prezentacijoj ir patiko tai vel siule imti mirksiukas.gif
O is cia esanciu ar niekas tokio senesnio modelio neturi ? idomu ar yra jame svarstykles g.gif

Papildyta:
QUOTE(Taikute @ 2010 06 12, 14:03)
As visada varskes apkepa kepu pagal ta knyga ir man gaunasi  thumbup.gif , bet dazniausiai vietoj manu as beriu pudingo pakeli ir man jis toks purus ir minkstas niam niam. Hmmm gal kazko per daug idedate, nes pas manes knyguteje buvo istaisytas varskes apkepas, kai turesiu laiko prisesiu surasysiu wink.gif

Na paaiskinkite jus man doh.gif , kaip suprasti "kepiau apkepa" g.gif ar darote TM tik tesla apkepui, ar dar jame kepate g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 06 21, 21:44)
Na paaiskinkite jus man  doh.gif , kaip suprasti "kepiau apkepa" g.gif ar darote TM tik tesla apkepui, ar dar jame kepate g.gif  ax.gif

jame padarom tešlą ir pašaunam į orkaitę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2010 06 21, 21:51)
jame padarom tešlą ir pašaunam į orkaitę smile.gif

aciuks.gif , nes nieko nesuprantu doh.gif skaitau dabar sia tema, o ten vis giria kad super kugelis, pyragas, kibinai..... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 06 21, 22:00)
aciuks.gif , nes nieko nesuprantu doh.gif skaitau dabar sia tema, o ten vis giria kad super kugelis, pyragas, kibinai..... rolleyes.gif

jame skaniai išverda guliašas, sriubos, šokoladinė glazūra nereali, kapucino visi giria, bet aš nemėgstu tik svečiams darau ir dar daug visko galima pasigaminti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2010 06 21, 22:03)
jame skaniai išverda guliašas, sriubos, šokoladinė glazūra nereali, kapucino visi giria, bet aš nemėgstu tik svečiams darau ir dar daug visko galima pasigaminti  thumbup.gif

na jau pradedu suprasti smile.gif radau rusiskose puslapiuose daug info, ir svarstykles irgi yra thumbup.gif Lieka laukti zadetos dovanos mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas visoms

Gal kuri nors iš Jūsų yra varčiusi ir turit naujausią knygą "GAMINU, KAIP MAN PATINKA" (čia lietuviškas pavadinimas)? Kiek suprantu į lietuvių k. ji dar neišversta. Rusų k. skambetų taip "Я готовлю по-своему". Gal kuri radote kokia nors nuorodą, iš kur butų galimą ją persisiusti rusų k. ?
Draugė vokietė sakė, kad tai fantastiška knyga, bet laaaabai daug skanuot ir siųsti reiktu, tai pagalvojau, kad jus jau busite atradusios šios knygos elektroninę versiją rusų k. .... blush2.gif Ji atrodo šitaip: http://www.vgthermom.../international/

Atsakyti
va tą knygą turi aroja.lt http://www.aroja.lt/...=...ng=lt&id=77

bet kaina nemaža unsure.gif
Atsakyti
Šiandien dariau tešlą kibinams. Super lengvai ir greitai. Įdarui mėsą smulkiai pjausčiau.Laabai skanu

radau daug video receptų rusų kalba
http://assorti.3dn.ru/forum/11-65-1

receptai rusu kalba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 25 birželio 2010 - 15:05