Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

QUOTE(daisy:) @ 2010 06 03, 12:22)
Visai apmirusi temuke sad.gif

kepiau varskes apkepa pagal recepta is knygos ir nelabai gavosi sad.gif iskepe toks keliu cm ppalotelis, viduj varskes manu mase.. idomu ka ne taip dariau. gal kuri kepe, galite pasidalint patirtim?

Buciau dekinga..



aš irgi gaminau tą varškės apkepą, gavosi š.... Taip ir nesupratau, ką ne taip padariau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy:) @ 2010 04 24, 11:41)


Tai va pasigirsiu, siandien pusryciai: kiausiniai su naminiu majonezu, naminis batonas uzteptas naminiu sviestu  wub.gif


Atleiskit, bet naminis sviestas gali būti tik iš "naminės" karvės lotuliukas.gif O jei dedat parduotuvinius ingredientus, tai tik apgaudinėjat save. Na, gal šiek tiek mažiau konservantų. Tik šiek tiek.
Atleiskit už skepsį, bet...
Atsakyti
Merginos, ką ne taip darau?

Pabandžiau ir aš sviestą pasidaryt, bet kaip idėjau grietinę į TM, taip ir po išplakimo liko grietinė unsure.gif Pagal receptą, tai grietinę ir druską, plakti 3 min./4
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 06 04, 22:11)
Atleiskit, bet naminis sviestas gali būti tik iš "naminės" karvės lotuliukas.gif  O jei dedat parduotuvinius ingredientus, tai tik apgaudinėjat save. Na, gal šiek tiek mažiau konservantų. Tik šiek tiek.
Atleiskit už skepsį, bet...


o is kur jus nusprendet, kad naudoju pardotuvine grietine? sviesta gaminu is namines kaimiskos grietines tongue.gif

QUOTE(paprikutė @ 2010 06 05, 15:49)
Merginos, ką ne taip darau?

Pabandžiau ir aš sviestą pasidaryt, bet kaip idėjau grietinę į TM, taip ir po išplakimo liko grietinė  unsure.gif Pagal receptą, tai grietinę ir druską, plakti 3 min./4


o kokio riebumo plakat? nes turi but ne maziau 40%, seminare plake is grietineles 36%, taip pat super gavos thumbup.gif ir nepamirskit drugelio uzdet

aprasysiu visa procesa kaip as darau: uzdedu drugeli, sumetu grietine ir druskos 3min/4. Nupilu pasukas ir uzpilu salto (nuleidziu vandeni, kad tikrai saltas butu) vandens , kad apsemtu ir 15 s/1.5 greicio, vel nupilu ir uzpilu salto vandens 15s/1.5. taip praplaunu sviesta 3 kartus, kol nupilamas vanduo nebebaltuoja nuo pasuku. tada 30s/3 kad issuktu paskutini vandeni ir nupilu, sviesta isdedu i forma ir i saldytuva. nu labai skanus gaunasi. O jei pridet prieskoniniu zoleliu, tai is vis su duona skanumelis.

tikiuosi pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy:) @ 2010 06 03, 12:22)
Visai apmirusi temuke sad.gif

kepiau varskes apkepa pagal recepta is knygos ir nelabai gavosi sad.gif iskepe toks keliu cm ppalotelis, viduj varskes manu mase.. idomu ka ne taip dariau. gal kuri kepe, galite pasidalint patirtim?

Buciau dekinga..



pabandžiau surizikuot dar kartelį kept apkepą. Gavosi puikiai thumbup.gif

Kepiau iš vieno pakelio varškės 180 gr, 50 gr grietinės, 1 kiaušinis, 20 gr manų kruopų, 25 gr naminio sviesto biggrin.gif, 25 gr cukraus.

Kepiau stikliniame mažame indelyje su dangčiu, gavosi super. Vaikai valgo, net ausys linksta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy:) @ 2010 06 09, 18:11)
o is kur jus nusprendet, kad naudoju pardotuvine grietine? sviesta gaminu is namines kaimiskos grietines  tongue.gif



blush2.gif atsiprašau tada
O kaip dažnai būna ta saviapgaulė - pasiperka maximinės grietinėlės ir tipo - naminį sviestuką pasidariau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2010 06 11, 17:39)
blush2.gif atsiprašau tada
O kaip dažnai būna ta saviapgaulė - pasiperka maximinės grietinėlės ir tipo - naminį sviestuką pasidariau  blush2.gif



aš ir vadinu naminiu, nes pati padariau, nors ir iš pirktinės grietinėlės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy:) @ 2010 06 03, 13:22)
Visai apmirusi temuke sad.gif

kepiau varskes apkepa pagal recepta is knygos ir nelabai gavosi sad.gif iskepe toks keliu cm ppalotelis, viduj varskes manu mase.. idomu ka ne taip dariau. gal kuri kepe, galite pasidalint patirtim?

Buciau dekinga..



As visada varskes apkepa kepu pagal ta knyga ir man gaunasi thumbup.gif , bet dazniausiai vietoj manu as beriu pudingo pakeli ir man jis toks purus ir minkstas niam niam. Hmmm gal kazko per daug idedate, nes pas manes knyguteje buvo istaisytas varskes apkepas, kai turesiu laiko prisesiu surasysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2010 06 11, 18:08)
aš ir vadinu naminiu, nes pati padariau, nors ir iš pirktinės grietinėlės  biggrin.gif


Žinoma, prikaluso ką ir iš kur perkat. Jei tikrai naminiai ingredientai - tai naminis ir maistelis, o jei iš prekybcentrio - tai tik "namie pagamintas"
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2010 06 11, 09:33)
pabandžiau surizikuot dar kartelį kept apkepą. Gavosi puikiai  thumbup.gif

Kepiau iš vieno pakelio varškės 180 gr, 50 gr grietinės, 1 kiaušinis, 20 gr manų kruopų, 25 gr naminio sviesto biggrin.gif, 25 gr cukraus.

Kepiau stikliniame mažame indelyje su dangčiu, gavosi super. Vaikai valgo, net ausys linksta biggrin.gif


o jis kiek nors pasipute ar ne?

QUOTE(Taikute @ 2010 06 12, 14:03)
As visada varskes apkepa kepu pagal ta knyga ir man gaunasi  thumbup.gif , bet dazniausiai vietoj manu as beriu pudingo pakeli ir man jis toks purus ir minkstas niam niam. Hmmm gal kazko per daug idedate, nes pas manes knyguteje buvo istaisytas varskes apkepas, kai turesiu laiko prisesiu surasysiu wink.gif


nu ir man reiks papndyt su pudingu, bet as maniau cia daugiau pyragas gausis. Pas mane knygoje istaisytas receptas, bet nesigavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy:) @ 2010 06 13, 23:25)
o jis kiek nors pasipute ar ne?




taip taip, pasipūtė ir gan neblogai thumbup.gif

kažko temukė apmirus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikutė: 18 birželio 2010 - 07:41
sveiki 4u.gif
Norejau paklausti ar labai skiriasi senesnis modelis nuo naujo g.gif naujame yra svarstykles ar ne? Dovanuoja man sena modeli ir nezinau kas per daiktas blush2.gif matau kad apie ji tik geri atsilepimai, tai gal reikia imti mirksiukas.gif
Atsakyti