Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

QUOTE(paprikutė @ 2010 03 26, 13:31)
nea

ir jokio vandens pilt nereik, pats savo sultyse virs smile.gif

Jau baigia išvirt, tik mano jautis , matyt, savo mirtim nusibaigė lotuliukas.gif Troškinau apie 1 valandą
Papildyta:
Išsitroškino. Laaaaabai skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 03 26, 16:16)
Jau baigia išvirt, tik mano jautis , matyt, savo mirtim nusibaigė lotuliukas.gif Troškinau apie 1 valandą
Papildyta:
Išsitroškino. Laaaaabai skanu 4u.gif

As tai dejau siek tiek pomidoru padazo, man labai skanu buvo 4u.gif Su ta jautiena tai jau reik ilgiau patroskinti, kita karta bandysiu su versiena ax.gif
Atsakyti
aš bandžiau su kiauliena, tai man nepatiko biggrin.gif, o vat su jautiena tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2010 03 26, 19:51)
aš bandžiau su kiauliena, tai man nepatiko biggrin.gif, o vat su jautiena tai  thumbup.gif

AGA as irgi esu darius su kiauliena, tai skonis kazkoks keistas, labiau su jautiena lipo 4u.gif idomu kaip iseis is versienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2010 03 26, 09:58)
RUSIŠKAS GULIAŠAS
600 g kiaulienos arba veršienos (gabaliukais)
3 svogūnai, druska, juodieji pipirai pagal skonį
1 morka (gabaliukais), 40 g aliejus
2 rauginti augurkai
Agurkus sukapoti 5 SEK/4. Isimti, praskalauti inda.
svogūnus ir morkas susmulkinti 3sek/4,5. Ipilti alieju ir kepinti be MP 6 min/varoma/1. Sudėti mėsą, prieskonius, uzdengti MPir troškinti 20 min./100C/revers/saukst.
Sudėti kapotus agurkus ir dar troškinti 5 min./100C/revers/saukst/

Aš dejau jautiena, troškinau ilgiau viską, nes jautiena, ji kietesnė.

SKANAUS  4u.gif

thumbup.gif jau išband4m-šeimynai patiko, bet labiausiai patinka bulvių plokštainis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2010 03 27, 17:26)
thumbup.gif jau išband4m-šeimynai patiko, bet labiausiai patinka bulvių plokštainis lotuliukas.gif

o kokį plokštainį kepat? iš knygos ar savo paprastą?
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2010 03 27, 18:59)
o kokį plokštainį kepat? iš knygos ar savo paprastą?

Paprikute - iš knygos, tik aš kiaušinį dar įmušu mirksiukas.gif

O šiaip visas sriubytes tai savo išgalvotas verdu, man tai super kai nereikia nei puodų melejono nei daržovių pjaustyts nei sriubos maišyt thumbup.gif
Dar šeimynai iš faršo vyniotinius dažnai darau-vienas du ir paruošta. O vyresnėliams kiek laimės buvo kai patys mielinę picą pasidarė bigsmile.gif

O ką skanaus sugalvojot Velykoms blush2.gif
Aš pirmiausia savo firminį jogurtinį torčiuką, tada keletą vyniotinių, gal dar tinginį ir bulką kokią rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2010 03 31, 15:29)
Paprikute - iš knygos, tik aš kiaušinį dar įmušu mirksiukas.gif

O šiaip visas sriubytes tai savo išgalvotas verdu, man tai super kai nereikia nei puodų melejono nei daržovių pjaustyts nei sriubos maišyt thumbup.gif
Dar šeimynai iš faršo vyniotinius dažnai darau-vienas du ir paruošta. O vyresnėliams kiek laimės buvo kai patys mielinę picą pasidarė bigsmile.gif

O ką skanaus sugalvojot Velykoms blush2.gif
Aš pirmiausia savo firminį jogurtinį torčiuką, tada keletą vyniotinių, gal dar tinginį ir bulką kokią rolleyes.gif

O gal butu galima suzinoti firminio torciuko receptuka blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

as ir planuoju istoti i jusu gretas. jau metus brendau sitam prietaisiukui ir po velyku jau tureciau tureti thumbup.gif

O dabar maciau velykine akcija dar, tai gausiu knyga vokiska isversta i lietuviu kalba. Dalinsimes recepteliais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daisy:) @ 2010 04 03, 12:38)
as ir planuoju istoti i jusu gretas. jau metus brendau sitam prietaisiukui ir po velyku jau tureciau tureti  thumbup.gif

O dabar maciau velykine akcija dar, tai gausiu knyga vokiska isversta i lietuviu kalba. Dalinsimes recepteliais  mirksiukas.gif

SVeikinimai istojus i buri wink.gif Reikes butinai pasidalinti recepciukais, as turiu vokiska knyga tai butu neblogai ir vertima tureti, nes su vokieciu kalba ni bum bum doh.gif teks prasyti vertimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2010 03 31, 14:29)

Aš - dar vis tarp besigundančių, seilę varvinančių ir karts nuo karto šią temą paskaitančių.
Jei paaiškinsit, kaip jūs tuos vyniotinius darot ir jei ten viską tas stebuklingas aparatas padaro - bus paskutinis lašas į mano apsisprendimo taurę hihihi.gif
Skaičiau, skaičiau, bet - kažkaip neįtikėtinai skamba. Norisi dar vieno pasakojimo žmogaus, kuris tikrai juo naudojasi. Tai kaip gi ten viskas iš tikro vyksta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 06 balandžio 2010 - 15:04
QUOTE(mamusiuka @ 2010 03 31, 13:29)
Dar šeimynai iš faršo vyniotinius dažnai darau-vienas du ir paruošta.

o gal galėtum papasakot kaip tuos vyniotinius darai bigsmile.gif Receptuką prašom smile.gif
Atsakyti