Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

QUOTE(westa @ 2010 03 19, 00:05)
kibinai kepa  cool.gif

Brukstelk ar skanus isejo wink.gif ar tesla irgi su TM darei?
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 03 23, 12:27)
Brukstelk ar skanus isejo wink.gif ar tesla irgi su TM darei?

labai skanūs išėjo smile.gif ... ir žinoma su TM dariau smile.gif . teisingiau tešlą ir mėsą vyras su dukra paruošė, o man beliko sulankstyt juos smile.gif
Šiandien bandėm paprastą picą be varškės.. irgi niam niam gavosi .. su varške irgi skani buvo.. dar išbandėm savaitgalį rusiško obuolių pyrago receptą.. irgi labai liux su ledais .. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2010 02 13, 19:59)
Sveikos ,
As siandien norejau uzmaisyti tesla ,bet negalejau.Sugedo mano termomixa  verysad.gif .
Nera pozicijos varpa...Paspaudus si mygtuka nereguoja ir ekraneli nerodo varpos.Tai bandziau ant sauksto poz ir spaudinejau apsisukimus i kaire i desine.
Gaila.Visa kita gamina.
Gal jums kas panasaus yra nutike?

Sveika, ar jau veikia smile.gif
Ir man taip buvo
tiesiog ne atn tos pozicijos rankenele.

Atsakyti
QUOTE(svajux @ 2010 03 23, 15:02)
Sveika, ar jau veikia smile.gif
Ir man taip buvo
tiesiog ne atn tos pozicijos rankenele.

Oi panos labas -buvau prisisvaigus,kadangi instrukcijos knygute buvau davus draugei pastudijuoti ,tai ne taip viska dariau.Kai pasiskaiciau tai viskas atsistojo i savo vezias viskas veikia kuo puikiausiai.Einu pasiskaityti ko gero priraset.
Papildyta:
Panos parasykit kokiu recepciuku.Noreciau zuvies kokio.
Mano obuoliu pyragas labai skanus tmx.Ta kur iskepusi apversti reikia ar jusu toks pat?
Atsakyti
Jau kelintą kartą gaminų "Rusišką guliašą" , bet dedu jautienos thumbup.gif Niekaip neatsivalgom, super gaunasi.
Atsakyti
Man irgi guliasas ir obouliu pyragai labai skanus wink.gif o zuvi darau kaip knygoj upetakis garuose bet as darau bet kokia zuvi man tas citrininis padaziukas ant zuvies tai labai jau skanus gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, galit parasyti "rusisko guliaso" receptuka 4u.gif , nes pas mane tikriausiai senesne knyga ir nera sio recepto.Idomu butu pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti

RUSIŠKAS GULIAŠAS
600 g kiaulienos arba veršienos (gabaliukais)
3 svogūnai, druska, juodieji pipirai pagal skonį
1 morka (gabaliukais), 40 g aliejus
2 rauginti augurkai
Agurkus sukapoti 5 SEK/4. Isimti, praskalauti inda.
svogūnus ir morkas susmulkinti 3sek/4,5. Ipilti alieju ir kepinti be MP 6 min/varoma/1. Sudėti mėsą, prieskonius, uzdengti MPir troškinti 20 min./100C/revers/saukst.
Sudėti kapotus agurkus ir dar troškinti 5 min./100C/revers/saukst/

Aš dejau jautiena, troškinau ilgiau viską, nes jautiena, ji kietesnė.

SKANAUS 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2010 03 26, 08:58)
RUSIŠKAS GULIAŠAS

Kaip tik įėjau į temą prašyt šio recepto tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
Niu ką stojam į termomix gerbėjų būrį 4u.gif
Po antros prezentacijos nebebuvo jokių abejonių kad MB nenupirks lotuliukas.gif
O aš neatsidžiaugiu-dabar viskas gaminama jame, šiandien spėjau ir sriubytę padaryt ir nekeptą varškės tortą su savo improvizacijom thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2010 03 26, 08:58)
RUSIŠKAS GULIAŠAS

pomidorų padažo nereik ?
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2010 03 26, 12:22)
pomidorų padažo nereik ?

nea

ir jokio vandens pilt nereik, pats savo sultyse virs smile.gif
Atsakyti