Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

QUOTE(westa @ 2010 02 20, 11:37)
paštetas iš vištienos kepenėlių, gaila neturėjom pistacijų, konsultantė sakė, kad su jomis iš viso skanus gaunasi  smile.gif .. Duoną kepėm pynės formos, kurių kiekviena iš trijų dalių buvo skirtinga - viena paprasta balta duona, kita su žalumynais, trečia su paprikomis. Tokia smagi šviežia duona gavosi, su paštetu iš viso apsivalgymas  smile.gif .. Duoną supint trukom kokias 5 minutes, kepė kokias 40 min.

Tai sveikinu su puikiu pirkiniu drinks_cheers.gif sakiau kad bus viskas ciki piki thumbup.gif Dabar sakyk, o duonos receptukas ar yra knygoje receptu tas is triju pinuciu, o gal pameni receptuka noreciau ir as duonele pabandyti padaryti 4u.gif
Na dabar visa savaitgali neislisi is virtuves, bent man taip buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal esate bandziusios daryti sviesta? Ar verta? Turiu receptu su zaluminais, paprikomis ir is grietineles, o gali r is grietines iseitu? Gal bandet?
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2010 02 21, 11:42)
Merginos, gal esate bandziusios daryti sviesta? Ar verta? Turiu receptu su zaluminais, paprikomis ir is grietineles, o gali r is grietines iseitu? Gal bandet?

darėm sviestą.. visai neblogai gavosi. Tik geriau kai grietinė kaimiška, arba 40 proc. riebumo. Mes iš 30 proc plakėm tai kiek skystokas gavosi
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 02 21, 12:56)
darėm sviestą.. visai neblogai gavosi. Tik geriau kai grietinė kaimiška, arba 40 proc.  riebumo. Mes iš 30 proc plakėm tai kiek skystokas gavosi

O is kokio kiekio grietines daret ir kiek mazdaug sviesto gavosi? Reikia ten ji perplaut? receptuose tai raso. Gal galetum smulkiau papasakoti.
Atsakyti
Sveisto ir as kazkaip negaminau, kazkaip matyt nelabai jo valgome tai ir negaminu, bet gal visai skanu butu wink.gif
Atsakyti
Na išbandėm ir mes prezentaciją su varškės pyragu, pica, kibinais, duona, sultimis bei kava thumbup.gif MB jau pasiruošęs mokėti pinigėlius, tai va norėjau dar jūsų pasiklausti kiek iš tikro verta mokėti kad nepermokėti, nes per pelenės parodą suma ženkliai skyrėsi nuo vakarykštės unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2010 03 17, 09:34)
Na išbandėm ir mes prezentaciją su varškės pyragu, pica, kibinais, duona, sultimis bei kava thumbup.gif MB jau pasiruošęs mokėti pinigėlius, tai va norėjau dar jūsų pasiklausti kiek iš tikro verta mokėti kad nepermokėti, nes per pelenės parodą suma ženkliai skyrėsi nuo vakarykštės unsure.gif  g.gif

Sunku pasakyti su tuo permokejimu, vieniems net ir 5 tukst. negaila, kiti mano, kad jei daiktas nenuskuta bulviu net ir 2 tukst nemoketu tongue.gif Na realiai mes pirkome Vokietijoje ir su parsiuntimu sutaupem apie 900 Lt., tai pagalvojus pas mus jis tikrai brangokai kainuoja, bet garantuoja aptarnavima ir t.t. nes jei mums sugestu reiketu siusti atgal i Vokietija, bet mes surizikavom, kiek girdejom ne taip daznai jie genda tongue.gif po kol kas viskas tfu tfu super wink.gif Galiu tik viena pasakyti jei turite atliekamu pinigeliu ir tikrai TM naudosite tai jis nepakeiciamas dalykas nesvarbu kur ji pirksite, bet pasidereti tikrai reikia ir gan atkakliai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2010 03 17, 08:34)
Na išbandėm ir mes prezentaciją su varškės pyragu, pica, kibinais, duona, sultimis bei kava thumbup.gif MB jau pasiruošęs mokėti pinigėlius, tai va norėjau dar jūsų pasiklausti kiek iš tikro verta mokėti kad nepermokėti, nes per pelenės parodą suma ženkliai skyrėsi nuo vakarykštės unsure.gif  g.gif

esu naujoke siame forume 4u.gif , bet cia neistveriau neparasius smile.gif , dirbau as su tais termomiksais, tai pat ju hiula, bei servetele, ka dar apsimoka pirkti tai tik serveteles, ir tai kokybe kaip brangesniu maximiniu, na nesvarbu....o termomiksa geriau siustis tikrai is vokietijos, tai bent nauja gausi, cia jie patys velniai zino kiek naudoja juos po to pardavineja,ir patikekit nera jie labai stebuklingi, tiesiog konsultantes gerai ismokintos ritos dirbti!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(inguckis @ 2010 03 17, 22:46)

esu naujoke siame forume 4u.gif , bet cia neistveriau neparasius  smile.gif  , dirbau as su tais termomiksais,  tai pat ju hiula, bei servetele, ka dar apsimoka pirkti tai tik serveteles, ir tai kokybe kaip brangesniu maximiniu, na nesvarbu....o termomiksa geriau siustis tikrai is vokietijos, tai bent nauja gausi, cia jie patys velniai zino kiek naudoja juos po to pardavineja,ir patikekit nera jie labai stebuklingi, tiesiog konsultantes gerai ismokintos ritos dirbti!!!!!!!!

nu tik jau jau.. reikia būti asile, kad nematyti ar daiktas buvo naudotas ar ne smile.gif . Man atvežė naują, kvepiantį , supakuotą smile.gif

galiu pasakyti, kad dabar mano namuose virtuvėje šeimininkauja vyras bigsmile.gif .. per 12 bendro gyvenimo metų tik kiaušinienę buvo iškepęs, o dabar... obuolių pyragas ir varškės tortas jau po dukart daryti, ir dabar šaldytuve stovi stiklainiukai su jo daryta adžika, o ant stalo atšildoma kiauliena, kuri ryt eis į kibinus cool.gif .. Aš dar aš, ale kad mano vyras dar nė trupučio nesigaili jį įsigijęs yra tikras įrodymas, akd daiktas tikrai liux smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguckis @ 2010 03 17, 23:46)
esu naujoke siame forume 4u.gif , bet cia neistveriau neparasius  smile.gif  , dirbau as su tais termomiksais,  tai pat ju hiula, bei servetele, ka dar apsimoka pirkti tai tik serveteles, ir tai kokybe kaip brangesniu maximiniu, na nesvarbu....o termomiksa geriau siustis tikrai is vokietijos, tai bent nauja gausi, cia jie patys velniai zino kiek naudoja juos po to pardavineja,ir patikekit nera jie labai stebuklingi, tiesiog konsultantes gerai ismokintos ritos dirbti!!!!!!!!

Kas dėl naujo tai tikrai nemanau kad nepažinsiu naujo ir naudoto g.gif iš vokietijos siūstis gal ir pigiau gausis, bet aptarnavimas vietoje man labai svarbu. Stebuklų aplamai šioje žemėje nebūna, bet jei daiktą naudosiu ištisai tai kam pirkti penkis aparatus unsure.gif Kavos aparatas ir tas brangiau kainuoja, o daro tik kavą lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(westa @ 2010 03 17, 23:51)
nu tik jau jau.. reikia būti asile, kad nematyti ar daiktas buvo naudotas ar ne  smile.gif . Man atvežė naują, kvepiantį , supakuotą  smile.gif

galiu pasakyti, kad dabar mano namuose virtuvėje šeimininkauja vyras  bigsmile.gif .. per 12 bendro gyvenimo metų tik kiaušinienę buvo iškepęs, o dabar... obuolių pyragas ir varškės tortas jau po dukart daryti, ir dabar šaldytuve stovi stiklainiukai su jo daryta adžika, o ant stalo atšildoma kiauliena, kuri ryt eis į kibinus  cool.gif .. Aš dar aš, ale kad mano vyras dar nė trupučio nesigaili jį įsigijęs yra tikras įrodymas, akd daiktas tikrai liux  smile.gif

drinks_cheers.gif Ačiū westa, manau būsim patenkinti ir mes
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 02 20, 10:37)
paštetas iš vištienos kepenėlių, gaila neturėjom pistacijų, konsultantė sakė, kad su jomis iš viso skanus gaunasi  smile.gif .. Duoną kepėm pynės formos, kurių kiekviena iš trijų dalių buvo skirtinga - viena paprasta balta duona, kita su žalumynais, trečia su paprikomis. Tokia smagi šviežia duona gavosi, su paštetu iš viso apsivalgymas  smile.gif .. Duoną supint trukom kokias 5 minutes, kepė kokias 40 min.

Reiks ir man pasidaryti sita pasteta, nes dar jo nebuvau bandziu rolleyes.gif

zinot del naujumo, tai tikrai kiekviena [pamatytu ar naujas ar ne, nes naujas dar plasmase kvepia.
Man buvo taip, po dvieju metu (be 5 dienu) prasisuko peiliai. Ir pas mus su vyru istiko panika...mes atiduosim peilius garantiniui, ir kol duos kitus kaip mes valgyt darysim doh.gif ...bet aptarnavimas tikrai superinis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ...ta pacia diena atveze ir pakeite peilius.
Aisku jos ismokintosgerai reklamuoti si daikta...bet manau kad gerai isreklamuoti ji tai reiktu visos dienos, o dvieju valandu...nes tiek kiek as su juo gaminu....gal but butu lengviau pasakyti ko as negaminu su TM smile.gif Jei konsultantes gerai nereklamuotu tai nezinotume ka galima su juo gaminti.
Atsakyti
kibinai kepa cool.gif
Atsakyti