Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

QUOTE(Taikute @ 2010 01 06, 10:30)
Pabandyk, bet jei bijai, kad bus neskanus dek produktus per puse, tai jei nepatiks nebus gaila ismesti  mirksiukas.gif

pabandžiau, vakar thumbup.gif kepiau čirvinius blynus ir dar padariau šokoladinę glazūrą thumbup.gif Šokoladas gavosi tip top, kaip operos ir baleto teatre. Niam niam labai skanus.

Dar vakar padariau lydytą sūrelį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2010 01 06, 11:39)
pabandžiau, vakar  thumbup.gif kepiau čirvinius blynus ir dar padariau šokoladinę glazūrą  thumbup.gif  Šokoladas gavosi tip top, kaip operos ir baleto teatre. Niam niam labai skanus.

Dar vakar padariau lydytą sūrelį  thumbup.gif

Namatai, tik reikia pabandyti...tentikrai neblogu receptuku yra.Labai skani Saldi ryziu uzkepele.
O mantam tesla yra knygoje, o idaras darosi is kapotos mesos, daug svogunu ir prieskoniu. Ir verdasi Varoma puode 30min/Varoma.
As labai daug receptu naudoju is vokisko forumo, ten daug receptu su nuotraukom. Ir issiverst nera labai sudetinga su zodynu.
http://www.wunderkes...rmomix-rezepte/
Atsakyti
QUOTE(garbanele1976 @ 2010 01 06, 14:30)
Namatai, tik reikia pabandyti...tentikrai neblogu receptuku yra.Labai skani Saldi ryziu uzkepele.
O mantam tesla yra knygoje, o idaras darosi is kapotos mesos, daug svogunu ir prieskoniu. Ir verdasi Varoma puode 30min/Varoma.
As labai daug receptu naudoju is vokisko forumo, ten daug receptu su nuotraukom. Ir issiverst nera labai sudetinga su zodynu.
http://www.wunderkes...rmomix-rezepte/

aš toj knygoj kur man davė nerandų mantų recepto unsure.gif
Atsakyti
Istikruju toje knygoje - tik baziniai receptai. O kazko idomiau ir as nerandu sad.gif Kiek galima ta pacia kose virti??? smile.gif O jus pjaustot salotoms produktus su tuo puodu? Man kazkaip amzinai kose gaunasi.... pastebejau, kad naudoju ji tik vaiko darzovieniu virimui. )Nors su garu puodu man patogiau - nes garu puodas pats issijungia. smile.gif aisku, viska plakti ir smulkinti su juo - nerealu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprikutė @ 2010 01 06, 20:36)
aš toj knygoj kur man davė nerandų mantų recepto  unsure.gif

Vadinasi tikrai truputi kitokia knyga.As pries kokius 2 metus pirkau thermomixa.

MANTU TESLA

350g miltu
200g vandens
1/2 saukstelio druskos

*sudeti visus produktus ir maisyti 10s/2poz
*minkyti 2min/Varpeliu
*Plonai iskocioti ir deti mesos farsa, galimair varskes idara daryti, toki kaip i lietinius blynus rolleyes.gif

Beje pas mane nera "Azuriniu blyneliu" knygoje, gal kuri galit parasyti receptuka.Aisku jei jie skanus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo garbanele1976: 07 sausio 2010 - 11:24
Video receptai
Gaila ne LT verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanele1976 @ 2010 01 07, 11:21)
Vadinasi tikrai truputi kitokia knyga.As pries kokius 2 metus pirkau thermomixa.

MANTU TESLA

aciuks.gif

Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2010 01 07, 11:23)

aha gaila sad.gif, aš jau senai ten žiūrinėju, kai dar šio stebuklo neturėjau ir vis svaigau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajux @ 2010 01 07, 11:32)
O jus pjaustot salotoms produktus su tuo puodu? Man kazkaip amzinai kose gaunasi.... pastebejau, kad naudoju ji tik vaiko darzovieniu virimui. )Nors su garu puodu man patogiau - nes garu puodas pats issijungia. smile.gif  aisku, viska plakti ir smulkinti  su juo - nerealu smile.gif

Taip "ismandrejau", kad visas salotas pjaustau su TM. ax.gif Ir kose nesigauna. tongue.gif Nors is pradziu buvo visko. blush2.gif Reik ekspermentuot ir atrast savo varianta. As ziuriu pagal salotu kietuma. PVZ. morkas pjaustau 2-3s/poz5 (niekada nepjaustau 5-6s, kaip nurodyta nes gaunasi kose), kopustus irgi panasiai, tik jei buna labai sviezi vasaros pradzioje 2-3s/ poz4, pekino salota - 2-3 s./ poz.3-4, agurka 3-4s/poz.4 arba 2-3s/poz.5, svoguna darzniausiai kaip nurodyta. Dar priklauso, kokio didzio gabalais ten viska sumetei. Dazniausiai pjaustau kiekviena darzoviu ar salotu rusi atskirai, o tik pabaigoje visas supjaustytas sudedu, idedu prieskoniu, citrinos sulciu, aliejaus ar majonezo ar grietines (cia pagal norus ir skonius) ir 5-7s/2-3poz ismaisau. Tik galiu pasakyti tiek, kad niekada nepjaustau tiek sekundziu, kiek nurodyta- visada maziau, o kartais ir viena poz mazesne.

Ir dar is savo patirties visoms naujokems galiu pasakyti, kad reikia laiko prie TM priprasti, ji "prisijaukinti" ir su juo susidraugauti. Tada maisto gaminimas bus kaip svente - ir greitas, ir kokybiskas ir gausis puikus rezultatas thumbup.gif Nebijokit ekspermentuoti! Sekmes visoms!
Atsakyti
Pritariu Gikei visu 100 proc., su siuo daikteliu tikrai reikia susidraugauti ir nebijoti eksperimentuoti, jei kiekviena diena su juo ka nors darysite po menesiuko tikrai busite profes rolleyes.gif As sita daikta isigijau vasara, tai jis man kiekviena diena beveik po ranka, zinoma, savo maziukui kiekviena diena maisteli su juo gaminu kartais net dviem dienom i prieki pasidarau, o tada eksperimentuoju su musu maistu, pradedant tortais uzbaigiant kokteiliais sveciams wink.gif Zinoma, labai didelis aciu mergikems uz pakalba kurios jau senos profes ir pastoviai pakonsultuoja atsiuncia receptuku thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, parasykit "azuriniu blyneliu" recepta, nes pas manenera knygoje...prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(garbanele1976 @ 2010 01 11, 15:04)
Merginos, parasykit "azuriniu blyneliu" recepta, nes pas manenera knygoje...prasau 4u.gif

AZURINIAI BLYNELIAI

300 g kefyro, 300 g pieno
450 g miltu, 250 g karsto vandens
2 kiausiniai, 40g cukraus, 40 g aliejaus
1/2 a.s. druskos, 1 a.s. sodos, saukstas cinamono. Aliejaus - kepimui

*sudeti kefyra ir soda i inda ir maisyti 10 sek/4
*supilti piena, druskA, cukru, cinamona, kiausinius ir plakti 10 sek/6
*suberti miltus, alieju ir maisyti 3>7>3. Mase turi buti grietines tirstumo.
*ispilti tesla i kita inda, neplauti. Ipilti karsta vandeni ir praskalauti 5sek/6
*ijungti 4 greiti ir per dangtelio anga supilti tesla atgal i karsta vandeni. Taip daroma, kad blyneliai butu azuriniai. Plakti 15 sek.
Kepti ant gerai ikaitintos keptuves.

As tai pirma keptuve iskepiau ir ismeciau, man nepatiko, tada kepiau sirduciu formos vaflinej, gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paprikutė: 11 sausio 2010 - 15:29
merginos, gal žinote kokį paprastą sausainiukų receptą?
Atsakyti