QUOTE(garbanele1976 @ 2010 01 11, 15:04)
Merginos, parasykit "azuriniu blyneliu" recepta, nes pas manenera knygoje...prasau
AZURINIAI BLYNELIAI
300 g kefyro, 300 g pieno
450 g miltu, 250 g karsto vandens
2 kiausiniai, 40g cukraus, 40 g aliejaus
1/2 a.s. druskos, 1 a.s. sodos, saukstas cinamono. Aliejaus - kepimui
*sudeti kefyra ir soda i inda ir maisyti 10 sek/4
*supilti piena, druskA, cukru, cinamona, kiausinius ir plakti 10 sek/6
*suberti miltus, alieju ir maisyti 3>7>3. Mase turi buti grietines tirstumo.
*ispilti tesla i kita inda, neplauti. Ipilti karsta vandeni ir praskalauti 5sek/6
*ijungti 4 greiti ir per dangtelio anga supilti tesla atgal i karsta vandeni. Taip daroma, kad blyneliai butu azuriniai. Plakti 15 sek.
Kepti ant gerai ikaitintos keptuves.
As tai pirma keptuve iskepiau ir ismeciau, man nepatiko, tada kepiau sirduciu formos vaflinej, gavosi