Na ir gundai su ta moliūgų sriuba )) bet niekaip to moliūgo nepavyksta gauti, teks imtis rimtų paieškų
Labukas visoms,
ką tik prisivalgėm alaus sriubos , tos kur receptas arojos puslapyje yra.
Įkelsiu ir jums receptuką:
1 l vištienos ar daržovių sultinio
350 g bulvių
1 svogūnas (50 g)
1 morka
2 skiltelės česnako
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas miltų
150 g kietojo sūrio
0,3 l šviesaus alaus
½ arb.š. traiškytų kmyno sėklų ir juodųjų pipirų
1 arb.š. Vusterio padažo
Čiobrelių pabarstimui
Sūrį sutarkuoti 6 sek./ 9. Išimti.
Svogūną, morką ir česnakus sudėti į Thermomix indą ir kapoti 3 sek./ 5.
Įpilti aliejaus ir kepinti 5 min./ Varoma/ Šaukštelis be MP.
Suberti miltus, sudėti pusiau perpjautas bulves ir pasmulkinti 5 sek./ 4,5.
Supilti sultinį ir virti 15 min./ 100 C/ 2. Sutrinti 15 sek./ 8.
Supilti alų ir dar virti 10 min./ 100 C/ 2.
Suberti tarkuotą sūrį, Vusterio padažą, druskos, juodųjų pipirų ir išmaišyti 20 sek./ 4.
Išpilsčius į lėkštes, pabarstyti čiobreliais ir kmynų sėklomis
Tik naudojau ne vištienos sultinį, o kiaulienos šonkauliukų. Dar į sriubytės lėkštę įdėjau po kelis virtus šonkauliukus. Tai bevalgydami su MB pirštus laižem. Sriubai naudojau Kalnapilio Original. Kitą kartą bandysiu su lengvesniu alumi virti.
ką tik prisivalgėm alaus sriubos , tos kur receptas arojos puslapyje yra.
Įkelsiu ir jums receptuką:
1 l vištienos ar daržovių sultinio
350 g bulvių
1 svogūnas (50 g)
1 morka
2 skiltelės česnako
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas miltų
150 g kietojo sūrio
0,3 l šviesaus alaus
½ arb.š. traiškytų kmyno sėklų ir juodųjų pipirų
1 arb.š. Vusterio padažo
Čiobrelių pabarstimui
Sūrį sutarkuoti 6 sek./ 9. Išimti.
Svogūną, morką ir česnakus sudėti į Thermomix indą ir kapoti 3 sek./ 5.
Įpilti aliejaus ir kepinti 5 min./ Varoma/ Šaukštelis be MP.
Suberti miltus, sudėti pusiau perpjautas bulves ir pasmulkinti 5 sek./ 4,5.
Supilti sultinį ir virti 15 min./ 100 C/ 2. Sutrinti 15 sek./ 8.
Supilti alų ir dar virti 10 min./ 100 C/ 2.
Suberti tarkuotą sūrį, Vusterio padažą, druskos, juodųjų pipirų ir išmaišyti 20 sek./ 4.
Išpilsčius į lėkštes, pabarstyti čiobreliais ir kmynų sėklomis
Tik naudojau ne vištienos sultinį, o kiaulienos šonkauliukų. Dar į sriubytės lėkštę įdėjau po kelis virtus šonkauliukus. Tai bevalgydami su MB pirštus laižem. Sriubai naudojau Kalnapilio Original. Kitą kartą bandysiu su lengvesniu alumi virti.
QUOTE(gike @ 2009 09 03, 14:48)
Labukas visoms,
ką tik prisivalgėm alaus sriubos
ką tik prisivalgėm alaus sriubos
ir aš žiūrėjau į tą receptą. O alaus skonis labai jaučiasi
QUOTE(spiglys @ 2009 09 03, 16:32)
ir aš žiūrėjau į tą receptą. O alaus skonis labai jaučiasi
pasakysiu taip: alaus ne tik kad nemėgstu, bet ir kvapo nekenčiu. O sriubą valgiau, ir kvapas malonus buvo ir skanu. Tik sakau, kitą kartą bandysiu su dar švelnesniu (pvz: su švyturio baltu), alumi virti.
QUOTE(gike @ 2009 09 03, 19:59)
pasakysiu taip: alaus ne tik kad nemėgstu, bet ir kvapo nekenčiu.
Ir aš alaus nemėgstu. Bet gal reikia pabandyt tą sriuba, jei sakai ,kad skanu
QUOTE(spiglys @ 2009 09 03, 21:50)
Ir aš alaus nemėgstu. Bet gal reikia pabandyt tą sriuba, jei sakai ,kad skanu
pabandyk pabandyk! Patiks ir tau!
Ir as alaus nemegstu, bet mano vyras dievina. jei parodysiu sita receptuka tia lieps jau siandien daryti isgyret tai reiks matyt pabandyti
O Vusterio padaza dejai? As jo neturiu, bet matyt teks lekt i krautuve pirkti
O Vusterio padaza dejai? As jo neturiu, bet matyt teks lekt i krautuve pirkti
Kaip sekėsi žuvį Varomoje garinti???
Gal ir įdomus būdas, bet mums nelabai patiko . Recepte parašyta, kad reik garinti karšį, o mes menke garinom. gal dėl to nepatiko . Mums ir per sūru buvo ir druskos pluta su žuvies oda nenusiėme.... Antrą katrą tokiu būdu nebegarinsiu
O jūs tai pabandykit, gal patiks. Gal čia tik mums nepatiko.
O jūs tai pabandykit, gal patiks. Gal čia tik mums nepatiko.
Spigli,
Brūkštelk kiek ten dėjai to moliūgo gramais jei gali ant litro sultinio? Pagaliau nusipirkau moliūga teks sriubikę daryt
Brūkštelk kiek ten dėjai to moliūgo gramais jei gali ant litro sultinio? Pagaliau nusipirkau moliūga teks sriubikę daryt
QUOTE(Taikute @ 2009 09 10, 14:15)
Spigli,
Brūkštelk kiek ten dėjai to moliūgo gramais jei gali ant litro sultinio? Pagaliau nusipirkau moliūga teks sriubikę daryt
Brūkštelk kiek ten dėjai to moliūgo gramais jei gali ant litro sultinio? Pagaliau nusipirkau moliūga teks sriubikę daryt
Oi, nežinau. Gaunas taip , kad išsiverdi moliūgų tyrę jau su pakepintais svogūnais ir sriubos tirštumą reguliuoji su sultiniu.
O tu vilnietė ? Yra pas mane vienas toks moliūgėlis nedičkis. Pakelt nepakelsi, nebent rident reikia . Va dabar ir galvoju ar vežtis iš tėvų , pasidalint gal su kuo