Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

Na ir gundai su ta moliūgų sriuba wink.gif)) bet niekaip to moliūgo nepavyksta gauti, teks imtis rimtų paieškų wink.gif
Atsakyti
Labukas visoms,

ką tik prisivalgėm alaus sriubos thumbup.gif , tos kur receptas arojos puslapyje yra.
Įkelsiu ir jums receptuką:
1 l vištienos ar daržovių sultinio
350 g bulvių
1 svogūnas (50 g)
1 morka
2 skiltelės česnako
1 šaukštas aliejaus
1 šaukštas miltų
150 g kietojo sūrio
0,3 l šviesaus alaus
½ arb.š. traiškytų kmyno sėklų ir juodųjų pipirų
1 arb.š. Vusterio padažo
Čiobrelių pabarstimui

•Sūrį sutarkuoti 6 sek./ 9. Išimti.
•Svogūną, morką ir česnakus sudėti į Thermomix indą ir kapoti 3 sek./ 5.
•Įpilti aliejaus ir kepinti 5 min./ Varoma/ Šaukštelis be MP.
•Suberti miltus, sudėti pusiau perpjautas bulves ir pasmulkinti 5 sek./ 4,5.
•Supilti sultinį ir virti 15 min./ 100 C/ 2. Sutrinti 15 sek./ 8.
•Supilti alų ir dar virti 10 min./ 100 C/ 2.
•Suberti tarkuotą sūrį, Vusterio padažą, druskos, juodųjų pipirų ir išmaišyti 20 sek./ 4.
•Išpilsčius į lėkštes, pabarstyti čiobreliais ir kmynų sėklomis


Tik naudojau ne vištienos sultinį, o kiaulienos šonkauliukų. Dar į sriubytės lėkštę įdėjau po kelis virtus šonkauliukus. Tai bevalgydami su MB pirštus laižem. tongue.gif Sriubai naudojau Kalnapilio Original. Kitą kartą bandysiu su lengvesniu alumi virti.
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2009 09 03, 14:48)
Labukas visoms,

ką tik prisivalgėm alaus sriubos  thumbup.gif

ir aš žiūrėjau į tą receptą. O alaus skonis labai jaučiasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 09 03, 16:32)
ir aš žiūrėjau į tą receptą. O alaus skonis labai jaučiasi  g.gif


pasakysiu taip: alaus ne tik kad nemėgstu, bet ir kvapo nekenčiu. O sriubą valgiau, ir kvapas malonus buvo ir skanu. Tik sakau, kitą kartą bandysiu su dar švelnesniu (pvz: su švyturio baltu), alumi virti.
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2009 09 03, 19:59)
pasakysiu taip: alaus ne tik kad nemėgstu, bet ir kvapo nekenčiu.

Ir aš alaus nemėgstu. Bet gal reikia pabandyt tą sriuba, jei sakai ,kad skanu g.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 09 03, 21:50)
Ir aš alaus nemėgstu. Bet gal reikia pabandyt tą sriuba, jei sakai ,kad skanu  g.gif


pabandyk pabandyk! Patiks ir tau!
Atsakyti
Ir as alaus nemegstu, bet mano vyras dievina. jei parodysiu sita receptuka tia lieps jau siandien daryti laugh.gif isgyret tai reiks matyt pabandyti clap.gif
O Vusterio padaza dejai? As jo neturiu, bet matyt teks lekt i krautuve pirkti wink.gif
Atsakyti
aš įpyliau šaukštą Worcestershire padažo. Vusterio padažo kažkaip dar neradau ir parduotuvėse. Na, teisybe pasakius ir neiškojau. ax.gif Reiks dabar atkreipt dėmesį, kai eisiu apsipirkt .

Ryt kepsiu žuvį varomoje tarp daug daug druskos. Žiurėsiu, kas gausis. Draugė Vokietijoj sakė, kad labai skanu.
Atsakyti
Kaip sekėsi žuvį Varomoje garinti??? rolleyes.gif
Atsakyti
Gal ir įdomus būdas, bet mums nelabai patiko schmoll.gif . Recepte parašyta, kad reik garinti karšį, o mes menke garinom. gal dėl to nepatiko g.gif . Mums ir per sūru buvo ir druskos pluta su žuvies oda nenusiėme.... Antrą katrą tokiu būdu nebegarinsiu schmoll.gif
O jūs tai pabandykit, gal patiks. Gal čia tik mums nepatiko.
Atsakyti
Spigli,
Brūkštelk kiek ten dėjai to moliūgo gramais jei gali ant litro sultinio? Pagaliau nusipirkau moliūga teks sriubikę daryt clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2009 09 10, 14:15)
Spigli,
Brūkštelk kiek ten dėjai to moliūgo gramais jei gali ant litro sultinio? Pagaliau nusipirkau moliūga teks sriubikę daryt  clap.gif

Oi, nežinau. g.gif Gaunas taip , kad išsiverdi moliūgų tyrę jau su pakepintais svogūnais ir sriubos tirštumą reguliuoji su sultiniu.
O tu vilnietė ? Yra pas mane vienas toks moliūgėlis nedičkis. Pakelt nepakelsi, nebent rident reikia . Va dabar ir galvoju ar vežtis iš tėvų , pasidalint gal su kuo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 11 rugsėjo 2009 - 07:33