Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

Armėniškas pupelių paštetas:
1-2 svogūnai (pusiau)
1 morka (gabaliukais), 300 g. virtų pupelių
100 g graikiškų riešutų
100 g. sviesto
Kalendros lapelių (aš dėjau džiovintų iš pakelio), 2-3 skiltelės česnako

* Riešutus smulkinti 5sek/5. Išimti.
*Žalumynus ir česnakus sukapoti 3 sek/8. Išimti.
* Morką ir svogūnus sukapoti 5sek/4,5. ,įpilti 30g aliejaus ir kepinti 5min/varoma/šaukšt be MP
* Sudėti pupeles, žalumynus, sviestą, riešutus ir išsukti 15-20sek/7 padedant mentele.
Skanaus!!!
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2009 08 12, 11:08)
Armėniškas pupelių paštetas:
1-2 svogūnai (pusiau)
1 morka (gabaliukais), 300 g. virtų pupelių
100 g graikiškų riešutų
100 g. sviesto
Kalendros lapelių (aš dėjau džiovintų iš pakelio), 2-3 skiltelės česnako

* Riešutus smulkinti 5sek/5. Išimti.
*Žalumynus ir česnakus sukapoti 3 sek/8. Išimti.
* Morką ir svogūnus sukapoti 5sek/4,5. ,įpilti 30g aliejaus ir kepinti 5min/varoma/šaukšt be MP
* Sudėti pupeles, žalumynus, sviestą, riešutus ir išsukti 15-20sek/7 padedant mentele.
Skanaus!!!

Ačūkas,

būtinai darysiu. Manau, kad labai skanu būtų su kepta duona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2009 08 12, 22:38)
Ačūkas,

būtinai darysiu. Manau, kad labai skanu būtų su kepta duona  thumbup.gif

Su kepta duona zinok super, tik cesnakiuko nepagailek as siek tiek daugiau dejau ir cesnakiuko ir druskytes ir pipiriuku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taikute: 13 rugpjūčio 2009 - 13:40
Sveikos merginos,
Na, gike, ar bandei daryti pastetuka??? As siandien viriau vistienos sriubyte su makaroniukais netikejau, kad tokia skani gali gautis tongue.gif
Spigly, taves jau nebegirdeti, gal ka naujo gaminai is rusisku receptuku pasidalink mintimis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taikute: 14 rugpjūčio 2009 - 14:26
Ziuriu, kad musu temele kazkaip merdeja sad.gif buvau isvykus savaitelei atostogu tai galvojau rasiu kokiu nauju receptuku, bet.....tyla tyla, mergaiciukes negi nebegaminate su TM??? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2009 08 28, 10:50)
Ziuriu, kad musu temele kazkaip merdeja  sad.gif

Nu ok. Pasidalinsiu būsimos sriubos receptu . Vakar buvom svečiuose pas brolienę, tai sakė virė trintą moliūgų sriuba. Vaikai įvertino kaip : moliūgų sriuba -jėga tongue.gif Receptas paprastas, tad manau puikiai pritaikysiu thermomixsui.
Pakepinam svogūną ant sviesto, sudedam pjaustytą moliūgą. Troškinam, sutrinam ir iki norimo tirštumo atskiedžiam vištienos sultiniu. Prieskoniai pagal skonį, pagardinti galima grietine arba grietinėle.
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 08 28, 13:14)
Nu ok. Pasidalinsiu būsimos sriubos receptu . Vakar buvom svečiuose pas brolienę, tai sakė virė trintą moliūgų sriuba. Vaikai įvertino kaip : moliūgų sriuba -jėga  tongue.gif Receptas paprastas, tad manau puikiai pritaikysiu thermomixsui.
Pakepinam svogūną ant sviesto, sudedam pjaustytą moliūgą. Troškinam, sutrinam  ir iki norimo tirštumo atskiedžiam vištienos sultiniu. Prieskoniai pagal skonį, pagardinti galima grietine arba grietinėle.

Tikrai labai skani esu virusi.Nereik per daug produktu moliuga dejau ir bulvyte su svogunu.
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 08 28, 12:59)
Tikrai labai skani esu virusi.Nereik per daug produktu moliuga dejau ir bulvyte su svogunu.

Aš dėl bulvių ir morkų klausiau tai sakė , kad nereik. Bet gi jei įdėsim tai tikrai nepamaišys.
Atsakyti
Man moliugu sriuba patiko su bulvyte ir morkyte, bet reikes pabandyti ir be situ ingridientu. Kazkaip turguje nebeuztinku moliugo pirkti rolleyes.gif O jus moliuga is parduotuves perkate ar koki konservuota deti irgi tinka?
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2009 08 30, 14:12)
  O jus moliuga is parduotuves perkate ar koki konservuota deti irgi tinka?

Iš mamos sodo wink.gif
Atsakyti
Vooo labai gerai kad mama augina, o maniske eme ir neuzaugino kaip tycia siemet sad.gif
Atsakyti
Na, žinokit tikrai skani ta moliūgų sriuba drinks_cheers.gif Šaltą žiemą gal ir netinkama, bet šiuo metu kaip tik
Atsakyti