Armėniškas pupelių paštetas:
1-2 svogūnai (pusiau)
1 morka (gabaliukais), 300 g. virtų pupelių
100 g graikiškų riešutų
100 g. sviesto
Kalendros lapelių (aš dėjau džiovintų iš pakelio), 2-3 skiltelės česnako
* Riešutus smulkinti 5sek/5. Išimti.
*Žalumynus ir česnakus sukapoti 3 sek/8. Išimti.
* Morką ir svogūnus sukapoti 5sek/4,5. ,įpilti 30g aliejaus ir kepinti 5min/varoma/šaukšt be MP
* Sudėti pupeles, žalumynus, sviestą, riešutus ir išsukti 15-20sek/7 padedant mentele.
Skanaus!!!
QUOTE(Taikute @ 2009 08 12, 11:08)
Armėniškas pupelių paštetas:
1-2 svogūnai (pusiau)
100 g graikiškų riešutų
100 g. sviesto
* Morką ir svogūnus sukapoti 5sek/4,5. ,įpilti 30g aliejaus ir kepinti 5min/varoma/šaukšt be MP
* Sudėti pupeles, žalumynus, sviestą, riešutus ir išsukti 15-20sek/7 padedant mentele.
Skanaus!!!
1-2 svogūnai (pusiau)
100 g graikiškų riešutų
100 g. sviesto
Skanaus!!!
Ačūkas,
būtinai darysiu. Manau, kad labai skanu būtų su kepta duona
QUOTE(gike @ 2009 08 12, 22:38)
Su kepta duona zinok super, tik cesnakiuko nepagailek as siek tiek daugiau dejau ir cesnakiuko ir druskytes ir pipiriuku
Sveikos merginos,
Na, gike, ar bandei daryti pastetuka??? As siandien viriau vistienos sriubyte su makaroniukais netikejau, kad tokia skani gali gautis
Spigly, taves jau nebegirdeti, gal ka naujo gaminai is rusisku receptuku pasidalink mintimis
Na, gike, ar bandei daryti pastetuka??? As siandien viriau vistienos sriubyte su makaroniukais netikejau, kad tokia skani gali gautis
Spigly, taves jau nebegirdeti, gal ka naujo gaminai is rusisku receptuku pasidalink mintimis
Ziuriu, kad musu temele kazkaip merdeja buvau isvykus savaitelei atostogu tai galvojau rasiu kokiu nauju receptuku, bet.....tyla tyla, mergaiciukes negi nebegaminate su TM???
QUOTE(Taikute @ 2009 08 28, 10:50)
Ziuriu, kad musu temele kazkaip merdeja
Nu ok. Pasidalinsiu būsimos sriubos receptu . Vakar buvom svečiuose pas brolienę, tai sakė virė trintą moliūgų sriuba. Vaikai įvertino kaip : moliūgų sriuba -jėga Receptas paprastas, tad manau puikiai pritaikysiu thermomixsui.
Pakepinam svogūną ant sviesto, sudedam pjaustytą moliūgą. Troškinam, sutrinam ir iki norimo tirštumo atskiedžiam vištienos sultiniu. Prieskoniai pagal skonį, pagardinti galima grietine arba grietinėle.
QUOTE(spiglys @ 2009 08 28, 13:14)
Nu ok. Pasidalinsiu būsimos sriubos receptu . Vakar buvom svečiuose pas brolienę, tai sakė virė trintą moliūgų sriuba. Vaikai įvertino kaip : moliūgų sriuba -jėga Receptas paprastas, tad manau puikiai pritaikysiu thermomixsui.
Pakepinam svogūną ant sviesto, sudedam pjaustytą moliūgą. Troškinam, sutrinam ir iki norimo tirštumo atskiedžiam vištienos sultiniu. Prieskoniai pagal skonį, pagardinti galima grietine arba grietinėle.
Tikrai labai skani esu virusi.Nereik per daug produktu moliuga dejau ir bulvyte su svogunu.
QUOTE(Magira @ 2009 08 28, 12:59)
Tikrai labai skani esu virusi.Nereik per daug produktu moliuga dejau ir bulvyte su svogunu.
Aš dėl bulvių ir morkų klausiau tai sakė , kad nereik. Bet gi jei įdėsim tai tikrai nepamaišys.
Man moliugu sriuba patiko su bulvyte ir morkyte, bet reikes pabandyti ir be situ ingridientu. Kazkaip turguje nebeuztinku moliugo pirkti O jus moliuga is parduotuves perkate ar koki konservuota deti irgi tinka?
QUOTE(Taikute @ 2009 08 30, 14:12)
O jus moliuga is parduotuves perkate ar koki konservuota deti irgi tinka?
Iš mamos sodo
Vooo labai gerai kad mama augina, o maniske eme ir neuzaugino kaip tycia siemet
Na, žinokit tikrai skani ta moliūgų sriuba Šaltą žiemą gal ir netinkama, bet šiuo metu kaip tik