aciu, Magira.
Ryt leksiu i specializuota alieju parduotuve ieskot kokio nors "lengvo" aliejaus.
Beja, saulegrazu aliejus irgi buvo naminis.
QUOTE(gike @ 2009 08 03, 21:08)
aciu, Magira.
Ryt leksiu i specializuota alieju parduotuve ieskot kokio nors "lengvo" aliejaus.
Labas ar tu dedi kokiu prieskoniu.As dedu visada garstyciu sauksta ,jei darai salotoms tai krapai ir petruskos tiktu ir kvapa kazkaip truputi uzmusa.
Sveikutes,
Na, majonezo dar negaminau teks pabandyt, gerai mergikes kad patarimu priraset Dariau vakar charcio sriubike, o tai skanu buvo
Na, majonezo dar negaminau teks pabandyt, gerai mergikes kad patarimu priraset Dariau vakar charcio sriubike, o tai skanu buvo
as siandien bandysiu barscius.
Barscius ir as dariau, man gavosi visai neblogi Parasyk, Gike, ta receptuka trintu burokeliu su kukuliais jei gali kaip tik is kaimo parsiveziau buroku tai reik sunaudoti
Mano mazasis taip priprato prie TM darzovieniu, kad kitu (pirktiniu)nelabai ir ikisi
Mano mazasis taip priprato prie TM darzovieniu, kad kitu (pirktiniu)nelabai ir ikisi
[quote=Taikute,2009 08 04, 15:04]
Barscius ir as dariau, man gavosi visai neblogi Parasyk, Gike, ta receptuka trintu burokeliu su kukuliais jei gali kaip tik is kaimo parsiveziau buroku tai reik sunaudoti
Pasizadu ryt parasyt ta recepta.
o dabar superinis salotu padazas
2-3 skilteles (nemazos) cesnako,
ryselis petrazoliu (as dejau baziliko, nes neturejau),
2 sauksteliai druskos,
40 g cukraus,
20 g garstyciu,
240 g vandens,
120 g acto,
120 g aliejaus
cesnaka ir petrazoles 3 sek./ poz.6;
like produktai(isskyrus alieju) 10 sek./ poz.8;
supilti alieju ir 15 sek./ poz.8;
supilti i stiklini buteli ir laikyti saldytuve (iki 2 savaiciu) . Pries naudojima suplakti.
Pasizadu ryt parasyt ta recepta.
o dabar superinis salotu padazas
2-3 skilteles (nemazos) cesnako,
ryselis petrazoliu (as dejau baziliko, nes neturejau),
2 sauksteliai druskos,
40 g cukraus,
20 g garstyciu,
240 g vandens,
120 g acto,
120 g aliejaus
cesnaka ir petrazoles 3 sek./ poz.6;
like produktai(isskyrus alieju) 10 sek./ poz.8;
supilti alieju ir 15 sek./ poz.8;
supilti i stiklini buteli ir laikyti saldytuve (iki 2 savaiciu) . Pries naudojima suplakti.
Oi, gike, aciu tau uz nuostabius receptukus Reiks isbandyti. Siaubas kai pagalvoju kiek daug dar reiks isbandyti, net galva sukasi Siandien darysiu armeniska pupeliu pasteta, nes ryt isvaziuojam i gamta, tai sakau reik kazko mandresnio uzkandai pridaryti Gal kas esate dariusios, ar patiko???
Sveikute, gike, dariau tavo barscius trintus siaip tikrai neblogi, bet man kazko nelabai gavosi tie kukuliai, bet kai idejau miltus tada pavyko suformuoti, o siaip tesla gavosi per skysta man
Armeniskas pastetas man labai pavyko, neliko po vieno baliuko visai jo, receptukas yra Termomiks knygoje, ar turi ja??? Jei neturi tada parasysiu tau receptuka
Armeniskas pastetas man labai pavyko, neliko po vieno baliuko visai jo, receptukas yra Termomiks knygoje, ar turi ja??? Jei neturi tada parasysiu tau receptuka
Labukas gike, taip tas receptukas lietuviskoje knygoje, brukstelsiu tau siek tiek veliau ta receptuka, nes siom dienom ziauriai uzsiemusi esu, ruosiuosi tevu jubiliejui