Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

QUOTE(Taikute @ 2009 07 22, 10:09)
Labas rytelis,
Taigi vakar pirma karta gaminau su TM,

kai dar ką gaminsi, parašyk 4u.gif
Aš ant garų gaminau karpį, o likus gal 20 min iki pabaigos dar bulves įdėjau į sietelį. Karpis super gavos , labai skanus kaip šaltas patiekalas. Kai atšalė toks su trupučiu žele. Aš jį buvau suvyniojus į foliją ir gaminau visą, nepjaustytą

dar keletas receptų rusų kalba
My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 22 liepos 2009 - 12:31
Gaminau neseniai pengasijos file ant garu, pirma idejau bulves i garu indeli ipyliau vandens kazkur 600 ml po kokiu 7 min uzdejau zuvyte su darzovemis, gavosi labai skaniai su padaziuku, kuris yra receptu knygoje NR. 166 prie upetakio recepto, tik viena beda nesupratau kodel kai uzdejau Varoma inda po kazkiek laiko pradejo laseti pro sonus is virsaus vanduo, gal kad vandens buvo per daug, bet viska dariau kaip recepte parasyta tad ir nesupratau ar yra kam taip buve??? ohmy.gif
Bet zuvyte su darzovemis ir padaziuku gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Pasigirsiu, kad darausi jau profe naudodama TM. Darem su vyru vakareli kokteiliuku tai visi draugai isejo labai labai patenkinti, tiek prisiragavo, kad ohoho vacation4.gif Isbandem beveik visus, man labiausiai patiko meksikietiskas wink.gif
Spigly, norejau paklausti gal tu turi kartais nusipirkusi ta Varoma knyga???
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2009 07 29, 11:25)
Spigly, norejau paklausti gal tu turi kartais nusipirkusi ta Varoma knyga???

Neturiu sad.gif

Dar radau 33 receptus rusų kalba
My Webpage

Radau visą receptų knygą rusų kalba clap.gif clap.gif
Atsisūsti knygą rusų kalba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 29 liepos 2009 - 11:53
Ačiū spygly už nuorodas thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū tau spygly, jei dar blin rusų kalbą gerai mokėčiau tai išvis super būtų, bet nieko, ko nesuprasiu teks vyro klausti rolleyes.gif
Atsakyti
spigly, ačiū už nuorodas.
teikute, kalbėjau su vokiečiais draugais apie varoma knygą. Jie ją yra vartę. Atsiliepimai priesšaringi: vieni sako, kad labai gera, kiti, kad neverta leist pinigų, nes tokių receptų ir pats gali prisigalvoti, o be to labai panašių internete surasi. g.gif
Tai va, nežinau net ką jums patarti dėl tos knygos ax.gif

Atsakyti
Sveikos,
as irgi jungiuosi prie tu, kurios turi TM. Esu labai patenkinta, kad isigyjau si daikta, tik dazniausiai gaminu paprastus patiekalus. Ir as turiu 4 receptu knygas 4u.gif Smagu, kad dalinates patirtimi ir receptais, reikes kazka ir man idomesnio su juo isbandyti, mes dabar ant picu pasinese rolleyes.gif
Atsakyti
Geros savaitems visoms .Noriu padekot spygliui uz duotas info.
Spygly tu nuostabi. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Magira @ 2009 08 03, 07:05)
.Noriu padekot spygliui uz duotas info.

Prašom blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Norejau paklausti, koki dazniausia alieju naudojate darydamos majoneza???

Dariau su alyvuogiu (salto spaudimo Extra Virgin) aliejumi - schmoll.gif - aitrus ir kartokas gavosi. Su saulegrazu salto spaudimo - irgi schmoll.gif - specyfinis kvapas ir skonis. Seimai nepatiko. Graikiniu riesutu (salto spudimo) - schmoll.gif - aitrokas....
Nusipirkau paprasta pigia "Brolio alyva" - thumbup.gif . Tai negi skanus majonezas gaunasi tik su pigia alyva???
Atsakyti
QUOTE(gike @ 2009 08 03, 10:35)
Sveikos, merginos,
Norejau paklausti, koki dazniausia alieju naudojate darydamos majoneza???

Dariau su alyvuogiu (salto spaudimo Extra Virgin) aliejumi -  schmoll.gif  - aitrus ir kartokas gavosi.  Su saulegrazu salto spaudimo - irgi  schmoll.gif  - specyfinis kvapas ir skonis. Seimai nepatiko. Graikiniu riesutu (salto spudimo) -  schmoll.gif  - aitrokas....
Nusipirkau paprasta pigia "Brolio alyva" -  thumbup.gif . Tai negi skanus majonezas gaunasi tik su pigia alyva???

Sveikute .Taigi su visokiu alieju gaunasi majonezas ,bet patariama pvz su light .man isaiskino ,kad tai butu kukuruzu ar saulegrazu.
As daznai darau su alyvuogiu(naminiu) nors zinau ka valgau o skonis truputi ir aitrkas skonis.
Aciu tau uz begale informacija.
Atsakyti