Sakaus del to, kad tikrai pigau ir del to, kad draugai gyvena salia tos gamyklos kur gamina TM
na, va pagaliau sulaukiau ir as savojo TM Spigly gali jau rasyti receptukus
QUOTE(Taikute @ 2009 07 21, 08:43)
na, va pagaliau sulaukiau ir as savojo TM Spigly gali jau rasyti receptukus
oi, tai sakei knyga turi . Ar maišau? Kažin jei nuskanuosiu ir įkelsiu ar matysis ?
Dar neturiu knygos, bet greit gausiu (neskanuok as tik pajuokavau) O tas ledu receptukas kur minejai bus toje knygoje?
Mergikes dariau paga jusu receptuka va katik capucino kava, nu zinokite skaniau nei kavineje, tik gaila kad juodo sokolado neturejau tai su pienisku man irgi skaniai gavosi.
Mergikes dariau paga jusu receptuka va katik capucino kava, nu zinokite skaniau nei kavineje, tik gaila kad juodo sokolado neturejau tai su pienisku man irgi skaniai gavosi.
[quote=Taikute,2009 07 21, 11:37]
quote]
Lyg yra ledų receptas. Tik man labiau patinka, kai gale dar su šluotele paplaku. Oi ar tas daikčiukas šluotelė vadinas ?
capučino ir maniškiai gyrė, gaila kad viskas kas su pienu aš nevartoju
quote]
Lyg yra ledų receptas. Tik man labiau patinka, kai gale dar su šluotele paplaku. Oi ar tas daikčiukas šluotelė vadinas ?
capučino ir maniškiai gyrė, gaila kad viskas kas su pienu aš nevartoju
Kaip gaila, kad pieno negali o viskas kas su juo man taip patinka Gal gali patarti kaip reik zuvi ir mesa atsisildyti is kameros istraukta, siandien noreciau ka nors pabandyti padaryti
Bandau
nu va nieko gero
Tad tada sudedu į albumą , galėsit atsisiūst pas save į kompą
My Webpage
Jau kėliau raugintų agurkų sriubytę. Man patiko, tik aš dar keletą frikadelių įmečiau
nu va nieko gero
Tad tada sudedu į albumą , galėsit atsisiūst pas save į kompą
My Webpage
Jau kėliau raugintų agurkų sriubytę. Man patiko, tik aš dar keletą frikadelių įmečiau
Sriubyte ir paskutinis psl matosi gerai, bet pirmi du psl., kur baziniai receptai tai nelabai imatau
Norint nusikopijuot dokumentą į savo kompą reikia spaust ant norimo nuskanuoto dokumento. Jis padidės. Tada paspaudus su dešiniu peles klavišu spausti Save Picture As ir kopinti į savo kompą
Tikrai du pirmi nesimato. Ok ištrisiu. dar bandysu nuskanuot visą turini , o jus rašykit ko norit Tik baisiai lėtai tas mano kompas dirba, košmariškai. O prie kito kompo skaneris nepajungtas
Tikrai du pirmi nesimato. Ok ištrisiu. dar bandysu nuskanuot visą turini , o jus rašykit ko norit Tik baisiai lėtai tas mano kompas dirba, košmariškai. O prie kito kompo skaneris nepajungtas
Aciu tau labai labai dabar pavyko, begu agurkine ruosti
QUOTE(Taikute @ 2009 07 21, 16:05)
Aciu tau labai labai dabar pavyko, begu agurkine ruosti
Nu bet tikrai , kad ir kiti nesimato persikopinus i savo kompa . O ranka tai perrasinet tingiu. Nu nebeskanuoju daugiau.
Labas rytelis,
Taigi vakar pirma karta gaminau su TM, spyglio pasiulyta agurkiene gavosi Vyrui agurkiene siaip pati neskaniausia sriuba, bet sita isgyre ir sake gamink toliau, vakar vakare parnese TM knyga, tai darem sokoladini likeri, na "laistem" aparaciuka, tai likeriukas gavosi nuostabaus skonio Dar bandziau savo mazajam virti avizu kose, bet kazkaip nepavyko gavosi per kieta ir obuoliuka nelabai sumale, matyt per mazai pieno pyliau Bet siaip aparaciukas galiu pasakyti superinis
Taigi vakar pirma karta gaminau su TM, spyglio pasiulyta agurkiene gavosi Vyrui agurkiene siaip pati neskaniausia sriuba, bet sita isgyre ir sake gamink toliau, vakar vakare parnese TM knyga, tai darem sokoladini likeri, na "laistem" aparaciuka, tai likeriukas gavosi nuostabaus skonio Dar bandziau savo mazajam virti avizu kose, bet kazkaip nepavyko gavosi per kieta ir obuoliuka nelabai sumale, matyt per mazai pieno pyliau Bet siaip aparaciukas galiu pasakyti superinis