Įkraunama...
Įkraunama...

Thermomix

Sakaus del to, kad tikrai pigau ir del to, kad draugai gyvena salia tos gamyklos kur gamina TM rolleyes.gif
Atsakyti
na, va pagaliau sulaukiau ir as savojo TM bigsmile.gif Spigly gali jau rasyti receptukus smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2009 07 21, 08:43)
na, va pagaliau sulaukiau ir as savojo TM  bigsmile.gif Spigly gali jau rasyti receptukus  smartass.gif

oi, tai sakei knyga turi . Ar maišau? Kažin jei nuskanuosiu ir įkelsiu ar matysis ?
Atsakyti
Dar neturiu knygos, bet greit gausiu (neskanuok as tik pajuokavau) clap.gif O tas ledu receptukas kur minejai bus toje knygoje? rolleyes.gif
Mergikes dariau paga jusu receptuka va katik capucino kava, nu zinokite thumbup.gif skaniau nei kavineje, tik gaila kad juodo sokolado neturejau tai su pienisku man irgi skaniai gavosi. tongue.gif
Atsakyti
[quote=Taikute,2009 07 21, 11:37]
quote]
Lyg yra ledų receptas. Tik man labiau patinka, kai gale dar su šluotele paplaku. Oi ar tas daikčiukas šluotelė vadinas ? bigsmile.gif
capučino ir maniškiai gyrė, gaila kad viskas kas su pienu aš nevartoju verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 21 liepos 2009 - 12:04
Kaip gaila, kad pieno negali sad.gif o viskas kas su juo man taip patinka wink.gif Gal gali patarti kaip reik zuvi ir mesa atsisildyti is kameros istraukta, siandien noreciau ka nors pabandyti padaryti
Atsakyti
Bandau 4u.gif

user posted image

nu va nieko gero sad.gif
Tad tada sudedu į albumą , galėsit atsisiūst pas save į kompą blush2.gif
My Webpage

Jau kėliau raugintų agurkų sriubytę. Man patiko, tik aš dar keletą frikadelių įmečiau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 21 liepos 2009 - 15:19
Sriubyte ir paskutinis psl matosi gerai, bet pirmi du psl., kur baziniai receptai tai nelabai imatau doh.gif
Atsakyti
Norint nusikopijuot dokumentą į savo kompą reikia spaust ant norimo nuskanuoto dokumento. Jis padidės. Tada paspaudus su dešiniu peles klavišu spausti Save Picture As ir kopinti į savo kompą

Tikrai du pirmi nesimato. Ok ištrisiu. dar bandysu nuskanuot visą turini , o jus rašykit ko norit wink.gif Tik baisiai lėtai tas mano kompas dirba, košmariškai. O prie kito kompo skaneris nepajungtas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 21 liepos 2009 - 16:03
Aciu tau labai labai thumb_yello.gif dabar pavyko, begu agurkine ruosti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2009 07 21, 16:05)
Aciu tau labai labai  thumb_yello.gif dabar pavyko, begu agurkine ruosti wink.gif

Nu bet tikrai , kad ir kiti nesimato persikopinus i savo kompa g.gif . O ranka tai perrasinet tingiu. Nu nebeskanuoju daugiau.
Atsakyti
Labas rytelis,
Taigi vakar pirma karta gaminau su TM, spyglio pasiulyta agurkiene gavosi thumbup.gif Vyrui agurkiene siaip pati neskaniausia sriuba, bet sita isgyre ir sake gamink toliau, vakar vakare parnese TM knyga, tai darem sokoladini likeri, na "laistem" aparaciuka, tai likeriukas gavosi nuostabaus skonio vacation4.gif Dar bandziau savo mazajam virti avizu kose, bet kazkaip nepavyko gavosi per kieta ir obuoliuka nelabai sumale, matyt per mazai pieno pyliau doh.gif Bet siaip aparaciukas galiu pasakyti superinis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taikute: 22 liepos 2009 - 10:10